Welcome
Siko
Kenzo
Puppies
Fun

Kiak´s Kenzo of Dancer Født 24.6 2005

HD: A
Øjne OK - Eyes Clear
Højde: 56.5 cm

Kenzo er en super skøn hanhund, med et herligt temperament. Han elsker alle han møder på sin vej, og kæmper med far Siko om hvem der får lov at hilse & kysse først. Han er tålmodig over for børn og er en herlig legekammerat for vores katte og hundevenner. Kenzo er altid frisk på en løbetur i haven. Han er en rigtig kæletrold, og elsker at putte i sofaen og kan da også lokkes en tur op i sengen, når Niels ikke er hjemme :o) Han elsker bløde tøjdyr, og ham og Siko ligger hver aften og "sutter" i hver deres favorit. Udover hjemmelig hygge, elsker han at komme i skoven og på marken sammen med Siko, hvor deres helt store lidenskab er at grave efter mus! Kenzo har "kun" selv fanget en, og den slugte han i en mundfuld da jeg nærmede mig!! Når de nu er 2 der graver, er der endnu mere gang i dem, end da Siko gravede alene. De deler hullet og skiftes til at have hovedet dernede, mens den anden kommer med heppende glædes hyl! Kenzo synes også det er sjovt at bade i søen og elsker at man sprøjter med vand!

Kenzo er meget lærenem og nyder at arbejde med forskellige trænings variationer. Vi træner lydighed, spor/søge øvelser, balance, ringtræning og som sidste skud på stammen sjove tricks i forbindelse med Dog Dancing. Det er virkeligt sjovt, og det giver en god kontakt mellem hund og fører. Vi har ingen ambitioner om at blive verdens mester i nogen af delene, men nyder at kunne lave forskellige sjove ting sammen i hverdagen.

Kenzo er først og fremmest en dejlig familie hund. For mig er det vigtigste, at man har en glad og velfungerende hund derhjemme. At han så også klaret sig rigtigt godt i udstillings ringen, er bare et ekstra plus, og det har været sjovt for mig at starte med en hvalp. Siko startede jeg først med at udstille i unghundeklassen, hvorimod Kenzo har været med fra 3 mdr. I en alder af 10 mdr. er han blevet Berlin Jugensieger 06 og Neumünster Jugendsieger. Ingen ved hvad fremtiden bringer, om det går godt eller skidt i ringen, ja så er han Mors stjerne og højt elsket.

Læs om Kenzo fra hvalp til 1 år her