Welcome
Siko
Kenzo
Puppies
Fun

 

DKCH Discos Zulu Dancer (Siko)

HD:A
Øjne:FRI
Højde: 58 cm
Hvalpe kuld: 3

Siko er en dejlig hanhund som er født i 2003. Han har et super godt temperament, hvilket for mig er det aller vigtigste. At han så også klarer sig fint i udstillings ringen og er smuk at se på, ja det er bare et ekstra plus! Siko er d. 19.3.06 blevet Dansk Udstillings Champion. Han er mild og glad og har nerver af stål. Han er hverken bange for fyrværkeri, torden, skud, omrejsende tivolier eller andre "ubehageligheder". Men da naboen havde fået ny postkasse..ja der kiggede han lige en ekstra gang :o)

Han elsker alt og alle. Børn, store mænd og små damer, katte og andre hunde, alle får et kys med på vejen, hvis han kan komme afsted med det. Han omgås og leger fint med de aller fleste hunde, men foretrækker at hanhundene er af anden race. Så finder han sig i alt, hvorimod han gerne vil vise med et lille "knur", at han altså ikke er lavest i hierarkiet mere, når det drejer sig om samojed hanhunde. Han er faktisk lidt konflikt sky, og når vi gå forbi haver med hunde bag hegnet, som han ved er arrige, - ja så skynder han sig forbi. Han gider ikke det pjat.

Siko´s store lidenskab er udover skønne tæver,- en frisk og beskidt mussejagt! Han elsker at grave i skoven og på markerne. Bondemanden er efterhånden fri for at grave "brandbælte" i kanten af markerne, - det klarer Siko! Han er utrætteligt og lyder som en mosegris, når han snuser i jorden og ligner en hjort når han springer rundt. Han er sort som kul, når han er færdig, men hjemvejen foregår i højt græs, og så er han faktisk ren, når vi kommer hjem. Heldigvis får han dækket sit behov for at grave uden for egen have, og da han kun graver, når han er sikker på gevinst, ja så har han aldrig gravet et eneste hul herhjemme!

Siko er nok ikke en typisk hanhund af væremåde. Han er en meget hengiven, kælen og hygge-syg dreng som elsker at ligge i timevis på trimmebordet og blive ordnet. Han har det bedst, når flokken af mennesker og katte er samlet, og nyder bare at være i nærheden af os. Der er fuld fart på ham, når han er ude, men hjemme skal der helst være ro og orden, og det gør han alt for at opretholde. Hvis misserne f.eks. kradser kløer i forbudte ting, eller jeg griner højt..ja så kommer Politihunden Siko og tjekker om alt er i orden. Han mangler bare en lille sirene på hovedet, før end billedet er fuldendt. Han passer på hele familien og har forskellige måder at gø på, afhængigt af situationen. Hvis fremmede katte kommer i haven for at drille hans "små brødre" skal han nok jage dem væk.

Siko er far til 3 kuld hvalpe, hvoraf jeg har fået Kenzo fra Kennel Kiak. Ham og Siko er de bedste venner og nyder hinandens selskab. Kenzo er nu 11 mdr. og vi har ikke haft et eneste "skænderi" eller optræk til ballade, også selvom Siko har haft damebesøg. Siko er meget bevidst om at han er fører hunden herhjemme, med eller uden politi skilt,- så viser han sin status ved at have overblik og være rolig i alle situationer. Det eneste han bevidst gør, er at han VIL ud af døren før Kenzo, og at han spiser umådeligt langsomt, så Kenzo ligger sig ned og slikker på kanten af hans madskål. Først når Siko er gået helt væk, tjekker Kenzo om der skulle være noget tilbage.

En hund med personlighed, det smukkeste hoved og det gladeste smil...Det betegner min skønne dreng!!

 

Who is Discos Zulu Dancer (Siko)?

Siko is a male of standard size 58 cm. He has a great personality and loves all he meets on his way. It dosn´t matter if your are big or small, human, dog or a cat, if he can get a way with it, you will recieve a big kiss. He is always gentle and happy, and have nerves of steal. He is not afraid of anything whether it is fireworks, thunder storms or gun shots. His big passion in life is mouse hunting. He just loves to dig holes and put his nose into the dirt. He sounds like a pig when he does that and jumps around like a deer. He can keep on hunting for hours if he was allowed ;o) He is a very affectionate, devoted and calm male who loves when the pack is together.

A dog with personality, a beautiful head and a happy smile...That´s my boy!