Welcome
Siko
Kenzo
Joker
Fun

Sidste Nyt....       

 

30 December                Nye hvalpebilleder og Snebilleder af Siko

Så har jeg fået en hilsen fra Ålborg. Annette og Erik beholder et par af hvalpene til efter jul og nytår, så jeg har været så heldig at få et par nye billeder af de små Det ene hvor de oplever deres første sne, og det andet er af en af hanhundene. Skønne!!  Billederne er på hvalpe siden.

Her i ferien har vi også været heldige at få lidt sne! Siko spurtede ud om morgenen, og jeg rendte bagefter med kameraet. Desværre var det altså noget tåget! Men sne det var der, og så man kunne jo  ikke modstå en lang tur i skoven i det skønne landskab senere på dagen!!  Billeder HER

Så er året ved at være gået. Vi ønsker alle et rigtigt godt nytår, og husk at passe på Jeres hunde nytårsaften!

 

28 December                Flere billeder... Nyt link.

Så har jeg fået  billeder af Nana og Barnie fra gåturen i går.. Og der er et par stykker hjemme fra Lone, hvor jeg lige skal ha nusset alle hundene :o)  Alle billederne kan ses her:     Malerklemmen

Og så der er kommet nyt link til Sikos halvsøster Sophie som bor i Belgien

27 December               Gåtur ved Malerklemmen

Traditionen tro mødtes Aktivitet Midtsjælland til jule gåtur ved Malerklemmen i Borup. Til vores store overraskelse havde restauranten, hvor vi plejer at afslutte med kakao og æbleskiver lukket. Der var utrolig stor tilslutning til turen, hvilket var vildt hyggeligt, men lidt af et problem, når vi nu skulle finde et andet sted og hygge efter gåturen..Lone ringede hjem til Rolf, som måtte på loftet og hente borde og stole..og så inviterede hun hele slænget hjem til kakao og æbleskiver! Det var rigtigt hyggeligt, og det må ha set sjovt ud da vi kørte i en kortege af "hundebiler" hen og handlede ind :o) Alle Lones hunde nød opmærksomheden, og vi havde en super god afslutning på dagen i godt hundeselskab!  Lige et par billeder som Klaus har taget....ja det er ikke nemt at få hele flokken samlet :o)   GÅTUR

25 December 2004     Jul jul jul

Så er juleaften "overstået". Vi har haft en dejlig jul i Jylland. Siko fik tumlet med min niece og nevø, og fik masser af julegaver, guf og lange ture ved stranden og i skoven. Nu lader han op til julefrokost i morgen, og så  bliver det skønt, at mødes med alle I andre på mandag til gåtur ved Malerklemmen.

Tusind tak for alle de mange jule-mails vi har fået! Siko har fået julehilsen fra sin søster Snowy, som vi lige synes I skulle se.  Siko har også sin egen nissehue, men den sidder mere i munden end på hovedet :o)

 

18 December 2004        Glædelig Jul!

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul. Siko er ikke sikker på, om han er så vild med julen! Han har allerede fundet sin julegave, og blev noget forbavset over, at den blev taget fra ham igen, og at han ikke får den før juleaften. Og i morgen..ja der skal han have sit julebad, så han er pæn til at holde jul i Jylland.

Hans "fødselsdags gave" er allerede planlagt! Samtidig med hvalpebesøget i Ålborg, besøgte vi Funny Fabric Bow Trident som forventes parret med Ch. Discos Silver Debbie sidst i januar. Så hvis alt går efter planen får vi en lillesøster til foråret! Jubiii  Debbie kan ses her:  Kennel Disco/Debbie  Forventet parring

Bowie som han kaldes er pænere in real life end på billedet under forventet parring :o) Han har rigtigt gode bevægelser, et godt sind og nogle gode og spændende hunde bag sig!        Stamtavle       Funny Fabric B kuld 

Siko og Petruskas hvalpe er nu 8 uger. Annette og Erik beholder 2 af hvalpene udover Victoria til det nye år, så de ikke kommer til deres nye familier midt i juletravlheden og nytårs bragene.....så mon ikke der kommer flere billeder :o)

 

13 December 2004        Hvalpe besøg i Ålborg

Beklager den sene opdatering, men vores pc er totalt død! Fredag tog Lone og jeg til Ålborg for at besøge Annette og Erik, Ludmilla og Petruska og selvfølgelig de 5 hvalpe. Hvalpene er snart 8 uger og var som forventet total uimodståelige!! De har alle et skønt sind og var faktisk forbløffende rolige af 7,5 ugers hvalpe at være. Dog ikke rolige nok til et komplet gruppebillede :o) Fin hvid pels, flotte haler og pigment og de skønneste hoveder! 2 af hannerne lignede Siko på en prik, da han var på deres alder, og Victoria (pink) som Snowaffairs beholder var simpelthen så yndig, med det sødeste hoved og udstråling! Jeg håber hun bringer glæde i det  lille hjem :o) Det var jo desværre mørkt da vi kom, så det var ikke de optimale betingelser for at tage billeder. Lone tog billeder af dem hver i sær, og jeg tog hygge billederne..  Se billederne under hvalpe.

Tusind tak til Annette og Erik for et rigtigt hyggeligt besøg og super lækker aftensmad :o)

3 December 2004

Så er der kommet 6 ugers billeder af hvalpene! De bliver jo bare skønnere og skønnere. Snowaffairs Dôna Victoria of Dancer som Annette og Erik beholder er "the pink lady"  (så skulle den matche med Annettes regntøj Fniiis!) Se selv de dejlige hvalpe under "Hvalpe"

Vi går og glæder os til at skulle besøge hvalpene (og Annette & Erik) d. 10-12. Mon ikke jeg kommer hjem med kameraet fyldt af skønne billeder??

24 November 2004                        Opdatering af hvalpesiden

5 uger er nu gået, og der er nye billeder af Petruskas og Sikos hvalpe.. De har allerede flot hale og pigment, så det tegner jo godt. Tøserne er de første til at løbe ud på græsset i hvalpegården om morgenen, mens hanner står og skutter sig lidt..Det må de ha´ arvet fra Siko, for når der regner, kan han holde sig laaang tid, for det er jo ikke et vejr at jage en hund ud i :o) Nye billeder fra Ålborg under hvalpe.

Der er også lidt nye billeder af Siko. Da den første rigtige morgen frost kom, var han jo helt vild og synes det var det bedste i verden! Vi har skam også haft et pænt lag sne i haven den anden dag, men det var for mørkt (og tideligt) til, at jeg kunne tage nogle billeder inden jeg skulle på arbejde..Men Siko elskede det og drønede rundt og smed sig i sneen og jeg havde mit hyr med overhovedet at få ham ind igen..Desværre var sneen væk, da jeg kom hjem fra arbejde :o(

Vi glæder os til der igen er hvidt derude, for det er da et ønske vejr for en samojed hund!! Lidt billeder her, hvor Casjo også har sneget sig med:    Frostvejr

16 November 2004                        Opdatering af hvalpesiden

Så er de skønne uldtotter blevet 4 uger, og der lå nye billeder i mailen i dag :o) Alle billederne kan ses under "Hvalpe"

                                                                                                            

9. November 2004                        Opdatering af hvalpesiden

Så er de skønne uldtotter blevet 3 uger, og de trives i bedste velgående! De har fået deres første tallerkenret, mini tænder og alle har åbnet øjnene. Ludmilla får lov at være barnepige i hvalpekassen sammen med Petruska, og det ser alle ud til at nyde.

Der er nye billeder på hvalpesiden :o)

2. November 2004                        Opdateringer..

Hvalpe siden er opdateret med nye billeder! Et par stykker under 1. uge hvor man kan se hvordan man sover i Ålborg :o)  og de sidste nye under 2 uger. Hvalpene er bare skønne, vokser godt og de fleste har nu åbnet øjnene. Deres stambogs navne er også kommet på, men jeg ved ikke lige hvem der skal hedde hvad :o) Annette fortæller, at tøserne allerede viser, at de har temperament så der er jo herligt!!Annette og Erik har haft stor forespørgsel på de vidunderlige bamser og alle hvalpene er solgt.

1. November 2004                        Opdateringer..

Vi har nydt en skøn efterårsdag i "vores" skov,- Humleore Skoven i Kværkeby. Der er nye billeder HER

26 Oktober 2004                        Opdateringer..

Petruska og Sikos hvalpe har fået deres egen side, og der er nye billeder af de små, på deres 1 uges fødselsdag. Jeg synes allerede de ser store ud, og Annette og Erik fortæller da også, at de alle har fordoblet deres fødselsvægt. Så det går rigtigt godt i Ålborg!

19 Oktober 2004                        HVALPENE er kommet til verden!!                               

Så kunne Kaissas Funny Petruska altså ikke vente længere. Nogle dage før tid, er hun er blevet mor til 5 skønne hvalpe. 3 charmerende hanner og 2 yndige tæver er født hos Kennel Snowaffairs, med kyndig hjælp fra Anette og Erik. Mor og børn har det godt,- men jeg tror at Anette og Erik er trætte :o) Stort TILLYKKE herfra til Ålborg!! Og tusind tak fordi I har holdt mig opdateret gennem forløbet!

Far-Siko er meget stolt og fejrede nyheden med en (beskidt) mussejagt. Jeg er også meget glad for det flotte resultat og at alt gik godt! Det er jo første gang jeg er blevet farmor og det er jo helt specielt! Jeg glæder mig meget til at følge de små pus! Anette og Erik beholder selv en tæve og resten af uldtotterne, på nær en han, er allerede afsat.

Du kan følge hvalpene under "HVALPE"

16 Oktober 2004                        Specialklub udstilling i Herlufmagle...

En skøn og hyggelig udstillingsdag (trods regnen) med FLOTTE resultater for Kennel Disco! Snowy, Barbie og Lulu kunne desværre ikke være med, og vi savnede Jeres selskab. Vi håber at I snart er friske igen. Discos Sweet Little Gabi blev BIR og Discos Silver Debbie 2 bedste tæve, stort Tillykke! Discos Zulu Dancer klarede sig også fint, og fik 1.pr. 2 vinder med CK i hans sidste optræden i unghundeklassen. Tak til Birger som gik med ham i ringen, jeg synes I klarede det rigtigt flot, selvom han er blevet en rigtig hanhund :o)

10 Oktober 2004                        Så er det blevet efterår...

Så er der kun 2 uger til Siko bliver FAR! Petruska har det fint og er blevet dejlig tyk. Vi venter spændt!!

Tiden skal jo slåes ihjel, og for Siko er der (næsten) ikke noget bedre end en efterårsdag i haven. Lidt kommentarer til stemnings billederne! Først fik han færden af en løbsk tæve (Undskyld Petruska,- han er vist ikke særlig tro) Så han lyttede og lyttede efter hendes gøen og spankulerede langs hækken, mens han hylede :o) Da han ikke fik noget ud af sine kærligheds hyl, blev der tid til pindsvin jagt og en gang fodbold..Men så trængte han også til et frisk æble i skyggen på terrassen

Snap shots her!

18 September 2004                    DKK international udstilling i Ballerup.

Så tog vi afsted på udstilling igen..Det var første gang jeg var i Ballerup, og man må sige at både parkerings- og udstillingsforholdene var fine. Det tegnede sig til at blive en sjov og hyggelig dag, indtil dommerens ynglings farve viste sig at være blå! Nu har jeg ikke været på så forfærdelig mange udstillinger, men selv fra de garvede udstillere begyndte tvivlen at melde sig, da den engelske dommer næsten konsekvent kun gav 1 præmie til en´ hund i hver klasse. Så Siko inkasserede sin første 2 præmie. Tja skal man så skrive på sin hjemmeside, når det går mindre godt?? Jeg kan se, at nogle undlader at skrive de hunde der fik 2 præmie på deres "udstillingsresultater", hvad er pointen? Alle der var tilstede ved jo hvem der fik hvad alligevel, resultaterne kommer i årbogen og til syvende og sidst siger det jo nok også lidt om dommeren, når så mange hunde får 2 præmie på en udstilling. Siko var tilsyneladende ret lige glad, for der duftede jo skønt af tæver, og jeg elsker ham jo lige højt!..Men jeg må da indrømme, at det hjalp på mit humør, at vi langt fra var de eneste :o)

Trods farven blå, synes jeg, vi havde en fantastisk dejlig dag - i godt selskab med alle de andre udstillere og deres dejlige hunde. Vi glæder os til vi ses igen i Næstved!

5 September 2004    Nye billeder under "stamtavle" og "Udstilling" og lidt opdateringer af siden   

            

5 September 2004                    Hyttetur og Specialklub udstilling i Silkeborg.       

Christine, Lulu, Siko og jeg skulle følges ad til udstillingen i Silkeborg. Da vi ikke synes, at det var så charmerende, at skulle køre hjemmefra om natten, besluttede vi os for at køre fra Sjælland lørdag og overnatte i en hytte på en campingplads i Vestbirk tæt på Silkeborg. De store hytter var alle optagede, så vi måtte nøjes med en lille. Vi ankom til camping pladsen og fik "tjekket" ind og vi blev lidt mærkelig i hovederne, da damen sagde, at vi først kunne forlade pladsen efter kl. 8!! Øhh vi skulle jo være i Silkeborg ved 7.30 tiden så problemet blev løst ved, at bilen skulle holde udenfor pladsen og vi så måtte slæbe tingene..Det var en rigtig hyggelig campingplads med bl.a. stor udendørs swimmingpool, spa, solarier, dyrepark..ja der skulle endda være en hundeskov i nærheden, så vi var lidt kede af, at vi ikke skulle være der længere, og at hundene ikke kunne komme ud og lege..Men da vi så så hvor lille hytten var, blev vi enige om, at det vist var godt, at det kun var en enkelt nat, vi skulle være der!!! Hundene opførte sig pænt og gøede ikke som frygtet..måske sparede de på stemmebåndet til udstillingen!!

Friske og klar til udstilling kørte vi om morgenen til Silkeborg. Det var et rigtigt flot udstillingsområde ned til en sø og med gode parkeringsmuligheder. Ja selv vejret var med os - en skøn sensommer dag. Forventninger til placeringerne havde vi ingen af, for der var over 70 tilmeldte samojed hunde så konkurrencen blev hård, og Siko er endnu ikke i fuld pels. Derfor var glæden ikke mindre, da det gik både Lulu og Siko rigtigt godt! Siko fik også hilst på Petruska, og alt tyder på, at der ankommer hvalpe 24 oktober!! Vi glæder os!

Discos Lady Lulu blev BIR Hvalp & BIS 2 i store ring og (Siko) Discos Zulu Dancer blev BIR Unghund med CK (5 bedste han). Hans kritik kan læses under "udstilling"

Så humøret var højt på hjemturen og hundene var trætte!!Tusind tak for en sjov og hyggelig tur til Christine og Lulu, og til alle de andre samojed folk for en dejlig udstillingsdag i det jyske.

Lidt billeder fra Silkeborg HER    

8 August 2004:     Sommerfest for Aktivitet Midtsjælland

Grundet det tvivlsomme sommervejr havde vi rykket årets grillfest til Kværkeby. Vejret holdt næsten.."først" da vi skulle ha bøfferne på grillen, begyndte det at regne..Men jeg havde da også dækket op indendøre, så det gjorde ikke så meget, og bøfferne blev grillet under halvtaget :o) 8 glade mennesker og 3 dejlige hunde havde en sjov og hyggelig aften og nat.

Christine havde Lulu med. Nu er hun blevet så stor, at hende og Siko leger rigtigt godt sammen. De brugte meget tid i haven med at "bytte" kødben og når Siko blev lidt træt, skulle Lulu nok friske ham op igen. Hey din gamle hund..se lige at vågn lidt op!! og så fjantede hun om ham.

Lone havde Sikos "halv-lillebror" Discos Dirty Dancer på 9 uger med. Han havde allerede haft en oplevelsesrig dag. Hans første bad og første gang i halsbånd og snor. Første visit uden for de hjemmelige omgivelser. Men han tog det hele med ophøjet ro!! Han charmerede naturligvis os alle..både mennesker og hunde..men skam også mine katte. Efter han havde kigget dem lidt an, fik Casjo lov at gnide sig op ad ham og Dirty kvitterede med et lille kys hi hi Lone plejer jo at være frisk på en lille konkurrence eller et lotteri. Så vi opfordrede hende selvfølgelig til at udlove Dirty som aftenens hovedpræmie..dog uden held ØV!! :o) 

Tusind tak for en vildt sjov og hyggelig aften!!   Her er lidt billeder  Grill-aften   

       

24 August 2004:       Nye regler til Sverige

Til dem der ikke har hørt det...så er der kommet nye regler for indførsel af hunde og katte til Sverige  Link      

 

22 August 2004:        Dame-besøg!

Så kom dagen vi spændt havde ventet på!! Siko fik besøg af Kaissas Funny Petruska i weekenden. Han kunne mærke, at der skulle ske noget sjovt allerede fra morgenstunden, sikkert fordi jeg var så spændt på, hvordan det skulle gå min lille dreng på hans første date :o)  Mine bekymringer blev gjort til skamme! Det var forelskelse ved første blik og parringerne gik rigtigt godt!

Siko tager sin faderrolle meget alvorligt! "Sympati-smerter" har man hørt om, men hvad med "sympati-drægtighed"?? Søndag morgen havde han allerede morgenkvalme hi hi Og måske er det bare mig..men han gik mere stolt og rank på morgenturen, som om han skulle vise de andre hunde, at nu var han altså blevet voksen :o)

Efter sidste date søndag, fik han lov at hilse på Ludmilla, som er fra et af Petruskas tidligere kuld. Nu skulle man jo tro, at drengen var træt efter damebesøg 3 dage i træk, men nej... han var frisk og frejdig og synes det var skønt, at der blev ved med at komme søde tæver ind af terrassedøren. Han bliver slemt skuffet i morgen, men mon ikke han skal ned og vise sig lidt på træningspladsen. :o)

Tusind tak til Annette og Erik (Kennel Snowaffairs) og Mor-Lone (Kennel Disco) fordi I var med til at gøre det til en god og sjov oplevelse for os! Det er jo en videnskab af parre hund! :o) 

Nu venter vi spændt! Men mon ikke det bliver til en kurvfuld skønne uldtotter om 9 ugers tid!    Et par billeder af Siko og damerne

 

August 2004:             Skovtur (eller var det overlevelsestur hi hi)..med Aktivitet Midtsjælland..

Sikke en dejlig sommerdag! Selvom det var varmt, kunne man tydeligt se (og høre) at hundene glædede sig til at komme afsted! Planen var en dejlig tur i den skyggefyldte skov, pause undervejs med kaffe & kage og frokost i det grønne bagefter. Da det var så varmt, gad vi ikke bære frokost og drikkevarer, men lod det være i bilerne, så vi kunne hygge os, når vi kom tilbage. Willy og Bjørn fik den ærefyldte og betroede opgave at bære kaffe og kage, for det kunne vi jo ikke undvære. De skulle samtidig vise vej, og var meget stolte af, at de havde ført an 3 gange før..så vi var i trygge hænder..Troede vi hi hi

Willy og Bjørn gik i rask tempo, men Sigi fik da lige tid til et dejligt mudderbad undervejs. Vi andre tog den lidt mere med ro, for vi havde lille Lulu med, og selvom der tit var skygge, var det rigtigt varmt. Vi fandt en skyggeplet og vandende hundene, og før vi så os om, var de to friske anfører pist væk! Vi havde selv et kort over skoven, men hvad værre var, ja så havde de jo altså både kaffen og kagen! Og vi synes faktisk, at vi allerede havde gået temmeligt langt, og kunne godt bruge en pause..selvfølgelig med kaffe og kage. Nu skal det nok lige siges, at os fra Midtsjælland er helt vilde med kage.....og et par stykker havde da også meget svært ved at se, hvordan de skulle overleve uden kaffen, så vi døbte hurtigt skovturen om til Overlevelsesturen og var i øvrigt ret stolte over, at klubben havde så stor tilmelding til arrangementet, at vi var "nødt" til at gå i 2 hold :o) Men vi havde da heldigvis masser af vand med til hundene, og jeg slæbte da også rundt på sodavand...så jeg var bare glad for, at tasken blev lettere og lettere :o) Så vi fik alligevel en hyggelig pause og Lulu endda et "lift" på vejen, så hun var i hopla til at charme med Siko.

Efter 1,5 time var gensynsglæden stor, da vi endelig fik øje på D´herre et godt stykke fra os..Og glæden blev ikke mindre af, at de ikke havde spist alt kagen eller drukket kaffen! Hundene og os fik en velfortjent lang pause. Hundene nød det især, for de blev rigtigt nusset i vores iver efter at finde tæger! Og alle var friske til at gå det sidste stykke tilbage til bilerne, hvor vi nød et glas koldt hjemmelavet kir (tak Willy!) og vores frokost. Vi havde en super dejlig dag med godt humør og god motion, og glæder os til at se hvor mange "hold" vi bliver næste gang :o)

Næste gang husker vi kompas.... og måske en bog om overlevelse i det fri....  :o)

Lone tog et par billeder der kan ses her:  Køge Ås

      

August 2004:            Lidt af hvert...

Vi får besøg af Petruska i denne uge, og forhåbentlig synes Siko, at hun er rigtig sød..og omvendt, så resultatet bliver en kurvfuld skønne uldtotter.

Det har jo været rigtigt sommervejr og Siko har (selvom han stadigvæk er i bikini) haft det meget varmt. Det meste af dagene er blevet til afslapning i skyggen og først hen ad aftenen, gad han med ud at gå. Hanne fra træningspladsen kom med en god ide..at lave is til hundene! Jeg laver dem i plastikbøtter og kommer guf og vand i, efter en nat i fryseren er det bare slik for hundene!! Som inspiration til guf kan nævnes: tun, div. kødpålæg, tørret fisk, frolic osv osv Det er så let at lave og hundene elsker det!!

Juli 2004:                Sommerferie..

Vi har været en uge ved Vesterhavet, og Siko nød de mange lange gåture. Han ville nu ikke i vandet, men synes det var meget sjovere at grave store huller på stranden. På ferien fik han også en ny bedste ven..tøjdyret "Lamse", som han passede rigtigt godt på, og hun er ikke bidt i stykker endnu :o) Her er lidt billeder  Vesterhavet

 

22 Juli 2004:               Siko´s første (rigtige) kæreste!!

Siko har fået et tilbud, han ikke kan sige nej til!! Han har fået det sødeste kærestebrev sendt med det Kgl. Danske Postvæsen! Med fine billeder af hans udkårende og hendes tidligere hvalpe.

Discos Zulu Dancer forventes parret med Kaissas Funny Petruska i august måned. Petruska bor hos Kennel Snowaffairs  (V. Annette Thousgaard og Erik Tidemann Hansen)  i Ålborg. Jeg er selvfølgelig meget meget spændt, og glæder mig til, at de to smukke hunde skal mødes i august - og  til der forhåbentlig kommer  nogle skønne uldtotter ud af deres date! Billeder af de to kommer senere, men der er da lige et par stykker af Petruska til at starte med :o)

20 Juli 2004:

Vi har haft besøg af Niels´ niece Naja. Siko nød at have en at tumle med...og putte med da de begge blev trætte :o) Her er der et par billeder af de to   Naja & Siko

17 Juli 2004:                    Sommer???

Sikke en skøn lørdag morgen! Solen skinnede og fuglene sang.. Kunne det virkelig passe, at sommeren kom til Danmark, netop som jeg har fået ferie? Siko smed sig ved lavendlerne i haven, og jeg kunne ikke lade være med at tage et par billeder af min dejlige dreng! Han er stadigvæk i fæld og ser måske også lidt morgentræt ud, men så var der et par nye billeder til siden. Nyt forsidebillede og 2 under stamtavle.

Ellers er det jo stille med aktiviteter her i sommerferien.. Jeg har været nede og se Sambas hvalpe, og de er jo bare skønne!! Du kan følge dem her:  Sambas Hvalpe  Siko og jeg ønsker alle hundevenner en rigtig dejlig sommer med masser af kølige aftenture i skoven og leg ved vandet.

 

24 juni 2004:                   HD resultat.

Så kom der svar fra DKK - Det var værd at vente på!   Siko har A hofter og Øjne FRI

 

21 juni 2004:                   HVALPE!!

Så har Sikos mor Discos Samba Dancer fået hvalpe. 6 skønne babyer:  3 hanner og 3 tæver. Du kan følge hvalpene og se billeder på Kennel Discos hjemmeside eller klikke her  Sambas Hvalpe

 

 

20 juni 2004:                 Skue i Ølsemagle

Jeg har desværre ikke haft så meget tid til at få skrevet på hjemmesiden eller lagt nye billeder på...Siko og jeg har haft travlt med udstillinger og træning, så nu er det dejligt, at vi snart kan holde en velfortjent sommerferie. Vi afsluttede denne omgang udstillinger med klubbens skue i lørdags i Ølsemagle. Det regnede fra start til slut..først til finalen tittede solen frem. Siko stillede i unghunde klassen og fik 1.præmie 1. vinder. Trods det dårlige vejr var stemningen som altid høj, og vi havde en dejlig dag i kendte omgivelser :o)

Ligenu glæder vi os til, at Sikos mor får sine hvalpe.. Og vi venter stadigvæk spændt på hans HD resultat... :o)

        

12 juni 2004:                  International Rassehunde-Zuchtschau, Neumünster, Tyskland

Siko kiggede på mig som om jeg var vanvittig, da jeg igen tog shampoo og håndklæde frem!! Så han forsøgte at gemme sig i under dynen i sengen.. Siko! man er ikke usynlig, når rumpen og en logrende hale stikker frem :o) Hvad han ikke vidste var, at han kun skulle have vasket poter og mave. Vi har jo været afsted de sidste par weekender, og jeg synes altså ikke, at han skulle vaskes igen, for han var pæn hvid endnu. Selvom jeg måtte bære ham ud i badekaret, blev han var vist glad for, at han ikke skulle igennem den helt store tur igen.

Så gik turen til Tyskland sammen med Birger og Kiki. Det var rigtigt sjovt at se, hvordan en udstilling foregår i udlandet, og noget at det første, jeg lagde mærke til var, at tyskerne vist ikke bruger alle deres penge på shampoo til hundene :o) Vi ankom i tørvejr men med en meget sort himmel, og vi var da heller ikke mere end lige kommet på plads i teltet sammen med  Anne-Mette, Jack og deres finske laphunde, før der nærmest kom skybrud. Godt at vi ikke stod i kø ved indgangen længere!!  Men efter en masse regn, på relativ kort tid, klarede det op, og regnen kom  ikke igen, før vi kørte hjem, så vi var vist heldige!! Tusind tak for hjælpen og en sjov tur til Birger og Kiki.

Siko gjorde det rigtigt godt! Han blev JUGEND BOB Og kan nu smykke sig med titlen NEUMÜNSTER JUGENDSIEGER 2004. Det betød jo så, at han skulle i store ring sammen med de andre unghunde vindere af forskellige racer i gruppe 5. Det var vist meget godt, at han var med som tilskuer i Helsingør, for det var første gang, han skulle ind i en hal og udstilles. Der var masser af mennesker, larm, musik og hunde men han opførte sig som om, han aldrig havde lavet andet, og  klarede det glimrende. Han blev 2. bedste i gruppen!! Så nu har han vundet sin første pokal (og det var ikke Gø-Pokalen hihi) Så vi var meget stolte :o)

Unghunde klasse:  1. præmie, 1 vinder Jugend BOB, Neumünster Jugendsieger 2004, BIG 2. Hans kritik kan læses under udstilinger.

 

5 og 6 juni 2004:            DKK National Udstilling i Roskilde

Sikke en weekend!!! Sikke et gedemarked!! Vi var taget på udstilling sammen med ca. 3000 andre hunde og resten af det store dyrskue i Roskilde. Udstillings arealet var på grus/sten, så de fleste af hundene fik ondt i poterne. Siko var heller ikke særlig glad for at løbe i grus/sten i den meget lille ring, og da vi pakkede sammen søndag, stillede han sig op på det sammen klappede trimmebord for at blive kørt!! hi hi Lørdag var det fint vejr for menneskerne, men hundene synes nok, at det var lige varmt nok. Specielt de hunde der skulle i store ring, måtte stå i den bagende i sol til for bedømmelse 25 min.! Søndag var det mere behageligt. Begge dage var der mange mange mennesker og hunde, og nogen havde været "kloge" nok til at lave motor-cross og traktor træk lige bagved udstillingsarealet, hvilket skræmte mange af hundene, da det larmede sindssygt meget. Hvad tænker man på???! DKK vinder vist ingen pokaler for denne udstilling! :o)

Efter sådan en omgang tænker man på, hvorfor man gider at bruge så meget tid på at vaske & tørre hund, og stå op kl. 5.30 en hel weekend til stress og jag, larm, støv og "gedemarked".. Det er jo næsten altid de samme hunde, der vinder alligevel, og man forstår jo godt, hvorfor der ikke er ret mange nye hvalpekøbere, der gider at blive ved med at udstille, hvilket jeg synes er MEGET synd og ærgerligt for klubben! Men jeg synes nu, at det er kanon hyggeligt og nyder at være sammen med andre Samojede elskere, og ikke mindst får jeg en kanon opbakning fra min opdrætter og de andre her fra området, så vi bliver ved :o) Tak til alle for hyggeligt selskab og nogle gode dage i Roskilde, trods alt.

Siko stillede i Unghunde klassen og hans kritikker kan læses under udstilling.

Lørdag fik han 1 præmie, 2 vinder og CK

Søndag fik han 1 præmie, 4 vinder og SL

 

    

31 Maj 2004:                    DKK kreds 2, Skue ved Ravnsborg Hallen

Dagen startede lidt kold og grå, men i løbet af formiddagen kom solen frem. Der var rigtigt mange hunde til agility, lydighed og eksteriør, og Samojederne var den race der var bedst repræsenteret med 10 stk. og det bedste heppe-kor! :o)   Tak til alle for en rigtig dejlig dag, det var en god start på de næste par ugers udstillinger i Roskilde, Tyskland og skuet i Ølsemagle Lyng. Vi glæder os allerede!!!

Siko stillede i Unghunde klassen. Hans kritik kan læses under "udstilling" Han fik 1. præmie, 1. vinder og blev Bedste han og B.I.M.

 

18 Maj 2004                    I dag er det Sikos fødselsdag    HURRA HURRA HURRA

Så blev den "lille" uldtot 1 år! I den anledning havde "Mor-Lone" inviteret til ringtræning og lagkage, og vi havde en rigtig hyggelig aften både 2 og 4 benede hos Kennel Disco. Tusind tak for de fine gaver og den lækre lagkage!! På forsiden ses Siko og jeg sammen med søster Snowy og Gitte, og i midten er det Mor-Samba og Lone. 

Lidt om billederne: På "klassebilledet" er fra venstre: Balthazar & Birger, Barbie & Birgit, Samba & Lone, Snowy & Gitte, Siko & mig og skønne lille Lu Lu & Christine. Alle de dejlige hunde i køkkenet er Lones, Kennel Disco.. Det sidste billede taler for sig selv......Man trænger til en lur i sofaen efter sådan en aften :o)  Billeder kan ses her

 

11 April 2004:                 DKK Specialklub udstilling i Ølby..

Vi har trænet og trænet og endelig kom den store dag! Dagen er gået over al forventning!! Siko stillede op i unghundeklassen, og fik 1. præmie 1 vinder med CK og blev BEDSTE UNGHUND!!! Kæmpe tak til Birger Voigt som gik med ham i ringen, - Det var bare så godt gået!!! :o) Også kæmpe tillykke til Gitte og Snowy, som vandt unghundeklassen for tæver. Det var dejligt, at det var søster og bror, der kæmpede om at blive bedste unghund!! Mon ikke "Mor-Lone" er bare lidt stolt nu??

Tak til alle for en helt vidunderlig dag!! Det er vist ikke sidste gang, vi tager på udstilling hi hi!!   Billeder kan ses her!!

Marts 2004:                 Ferie Barn...

Vi har fået fornøjelsen af at passe Balthazar nogle dage. Det går rigtigt godt og begge hunde nyder det. Balthazar og misserne er blevet rigtigt gode venner. Specielt Casjo har accepteret ham, og nyder at blive vasket af både ham og Siko. Til tider har begge katte været helt våde i pelsen af hundenes anstrengelser :o) Siko har rigtigt godt af at lære, hvordan man opføre sig overfor voksne hunde, -selvom han slipper af sted med at være ret så anmasende.

Billeder af Balthazar & Siko og Vores "hundesitter" Laura, som blev lokket med på gåtur..  Balthazar & Siko

       

Marts 2004:                Musse-Jagt!

En af de bedste ting i verden er at fange mus! Rekorden er 2 stk. markmus på 10 min.     Siko på mussejagt

 

Februar 2004:             Bowling aften..

Med Samojed klubben, arrangeret af Aktivitet Midtsjælland. En rigtigt hyggelig og sjov aften - dog uden hundene..     Se billeder her:   Bowling aften

Februar 2004:            Store Lege-dag...

I dag fik jeg besøg af Snowy & Gitte og Balthazar & Birger. Vi har hygget os hele dagen med gåtur på marken og leg i haven. Balthazar var dog mere interesseret i kattene end i at lege med os to "tumlinger". Efter noget tid med vindueskiggeri, fik han lov til at komme ind og møde dem. Det gik rigtigt godt og misserne tog det hele med oprejst hale :o)   Som tak for lån af mine brødre, fandt Balthazar sig i alt fra min side af .... Jeg fik vist rigtigt prøvet grænser af, men han var ligeglad,- om jeg så hoppede rundt på ham eller slikkede ham i hovedet..man kan vel ikke gøre for at man har charme!??? Du kan se "glimt" fra vores legedag her. Siko og Snowy leger, og Balthazar kigger på misserne gennem vinduet.... Store lege dag

 

Februar 2004:            Et smut hos dyrlægen.....

Siko havde fået øjenbetændelse, og da det ikke hjalp med kamille the, måtte han en tur til dyrlægen. Siko "fortæller":

Min mor var vist lidt bekymret for mig, men jeg havde det altså heller ikke særligt godt! Jeg kunne knap nok se ud af mine øjne, jeg havde lidt feber og gad ikke spise min mad.

Så mig og far gik til dyrlægen. Jeg tænkte, at jeg hellere måtte opføre mig eksemplarisk, så jeg kunne gøre deres påfattelse af Samojedhunden til skamme! (det der med at vi ikke kan opdrages..kan jeg gøre for, at jeg har så meget pels i ørene, at det nogle gange er svært at høre efter???) De sagde, at jeg skulle vejes, så jeg gik da bare selv hen på vægten og lagde hovedet på skrå - ligesom for at sige "Er jeg ikke skøn!??" WOW de blev imponeret!! - Selv min far, som normalt mener at hunde i almindelighed ikke er for kloge :o)    Jeg fik det store tjek, og de sagde endda at det jo ikke var hverdag, de så så velplejede hunde, ja selv mine øre var jo fine og tørre. Hvad havde de regnet med?? hvis man ikke er lidt lækker, er det ligesom lidt svært at imponere damerne! De kunne vist ikke helt finde der, hvor de skulle tage min temperatur :o) og var også uenige om min race! Jeg er ALTSÅ en Samojedhund og ikke en Samojedspids!! Nå jeg fik smurt mine øjne..pu-ha hvor det smagte grimt! og de sagde at det skulle gøres i 7 dage! Nu havde jeg vist brugt min kvote af god og ordentlig opførsel, så jeg så lige mit snit til at stikke af, da dyrlægen åbnede en dør udtil baggården. Jubii der var får jeg kunne jagte, men desværre var jeg slet ikke frisk nok til det..så far fik mig hurtigt i snor igen.

Allerede næste dag gik det bedre med mine øjne, men jeg var også sød til at få dem smurt (de første par dage) og så fik jeg et stykke pølse bagefter til at tage den grimme smag.. Jeg synes også, at jeg blev mere forkælet af mor, men da mine øjne igen var fine, gik den ikke længere. Hvad gør en klog hund så?? Jo jeg kom luntende hen til mor, og mimrede med mine øjne, som om at jeg havde det meget meget skidt..så ku det jo være at der "faldt noget af".....Men hun havde vist luret mig (måske fordi jeg glemte at blive ved med at se syg ud) men jeg blev da nusset og fik vist også en ekstra godbid.

Jubii i dag er sidste dag, jeg skal have det stads i øjnene! Det kunne jeg nemlig sagtens huske, så derfor tog jeg tuben fra bordet og forsøgte at komme ud i haven og grave den ned..langt langt ned så ingen fandt den igen. Misionen mislykkes desværre så jeg fik smurt mine øjne for sidste gang i dag alligevel...

                                    

31-12-2003:            Min første Nytårsaften!!   

Nu har jeg i lang tid hørt en (mærkelig) cd med lyde på, og set og hørt lidt fyrværkeri, når vi har været ude og gå. Jeg har været cool - man er jo hanhund, alligevel kunne jeg mærke på min mor, at hun var lidt spændt på, hvordan aftenen skulle forløbe.... Men jeg glædede mig! Jeg synes faktisk, det er ret sjovt at se, det der mærkelige lys oppe på himmelen,- også selv om det buldrer og brager. Men jeg var faktisk for træt til at få det hele med!!

Min mor og jeg gik en rigtig lang tur om formiddagen, og endnu en om eftermiddagen. Uhm mig og misserne fik lækkert mad.....rejer..og røde pølser..Jeg fik også et dejligt ben, så jeg var beskæftiget det meste af aftenen. Bare det var nytår hver dag!! Efter aftensmaden sagde min mor, at nu kom jeg ikke ud mere i dag!?? Men jeg fik alligevel lokket hende med ud i haven et par gange i løbet af aftenen- dog med snor på ØV!! Nå min mor havde sagt, at nu blev der nok noget larm udenfor, så hun skruede lidt op for musikken og vi gik ind i stuen for at hygge os. HM! hun havde sgu også trukket gardinerne for, så jeg ikke kunne se ud, men det er nok fordi misserne er nogle tøsedrenge!! Klokken nærmede sig 00.00 på dette tidspunkt plejer jeg godt nok at sove sødt, men nej..idag kunne jeg optræde for rødepølser!! Jeg viste mange tricks og skulle faktisk også bare ligge og se sød ud, før jeg fik en lille bid pølse. Sjovt for normalt siger min mor "noget for noget", men i aften gjalt det vist bare om at se afslappet ud..... så misserne ikke blev bange for skyderiet..(de tøsedrenge).

Dejlig aften med masser af forkælelse...Glæder mig til det igen er nytår!