Welcome
Siko
Kenzo
Puppies
Fun

Sidste Nyt..       2004    2005 

 

Nyheder 2006 - Klik på Linket "News"  i menuen øverst.

25 December 2005   Lidt nye billeder..

Så er juleaften vel "overstået" og både Siko & Kenzo havde en dejlig aften. De dansede med om juletræet og snuste selv frem til deres pakker under det. Vente tiden blev fordrevet med Niels´s niece Naja som hyggede sig med at give hundene nissehuer på. Dagen derpå blev der tid til lidt nye billeder som kan ses HER

Nu trænger jeg til en lur!!

 

                                                                              

 

23 December 2005     Lille-Juleaften gåtur

I dag har vi gået en dejlig tur i skoven. Siko prøvede at fange jule maden, dog uden held, selvom Kenzo var en ihærdig hjælper. Det var ret tåget men jeg fik taget lidt nye billeder som kan ses HER

                                                                              

20 December 2005     Nyt design

Så har der igen været tid til nyt design på vores hjemmeside. Der er stadigvæk lidt justeringer, så bær over med os hvis det hele ikke lige virker :o)

18 December 2005    Tusind tak!!! Thank You so much for all the beautifull Greeting cards!

Vi vil gerne sige tusind tak for alle de søde og flotte julekort vi har fået! Jeg har ikke lige fået lavet et af Siko og Kenzo endnu, måske jeg når det inden jul! :o) I dag valgte Siko dog at spolere muligheden for billeder i den sne dækkende skov, ved at grave i den skønne sorte jord. Kenzo løb løs i dag i skoven og han var bare en engel! Forhåbentligt varer det ved!

 I dag har jeg fået nogle herlige billede af Kiwi, Soffie og Siko´s datter fra Kennel Aquasam i Norge. Hun er da en charmetrold!

Michelle & Kiwi

Kiwi (i midten) med resten af flokken

                                                                              

 

17 December 2005    Juleafslutning med Aktivitet Midtsjælland

Sneen er kommet til Kværkeby, så vi var lidt kede af, at den ikke også var kommet til Solrød, hvor vi i dag gik en lang tur på stranden sammen med de andre samojed hunde. Jeg mente, jeg ville få nok at gøre med at gå med holde styr på Siko & Kenzo så jeg havde ladet kameraet bliver hjemme. Heldigvis havde Klaus & Gitte (Snowy) deres med og de har sendt et par billeder fra turen. Der er flere billeder på Snowys hjemmeside. Efterfølgende hyggede vi i klubhuset med pakkespil, æbleskiver, glögg & mini banko så det var en herlig afslutning på året.

 

                                                                              

 

15 December 2005

I disse mørke tider er det svært at nå en lang tur i skoven eller på marken med hundene efter arbejdet. Drengene keder sig lidt, så i går fik de besøg af Lucky, en gul labrador på 9 mdr. som bor i byen. De fik leget til den store guld medalje i den mørke have, og specielt Siko var ret tilfreds med at han styrede løjerne. Kenzo fik også lov at lege lidt med Lucky, dog noget mere stille! Her til aften kom der ingen legekammerater forbi, så Siko tog sagen i egen pote. "Bag-bo´en" var nemlig ved at sætte julelys op over alt i deres store have kl. 22 om aftenen. Og politi hunden Siko synes ikke det kunne gå uhørt hen. Så han stillede sig op og gøede det bedste han har lært, for at få den grimme mand og hans lys til at gå væk. Det lykkedes ikke, men så fik han brændt lidt krudt af på det. Kenzo synes han var vildt underlig, men kom da også med et bjæf i ny og næ. Vi glæder os til juleferien i næste uge, så der bliver tid til nogle gåture i skoven og hvor vi får besøg af Siko´s søster Snowy - hun kan løbe Siko drengen træt på en halv time! Her er det Snowy der er ved at gøre klar til at komme og lege med drengene!

                                                                              

06 December 2005     "About" Kenzo er opdateret..

"Nogen" henledte min opmærksomhed på, at jeg har haft Kenzo i 3 mdr. i stedet for de 3 uger der står på hans side, så det måtte være på sin plads at skrive lidt nyt om den lille. Det er hermed gjort ;o)

                                                                              

04 December 2005     Nye billeder af Kenzo 5 mdr.

Så har vi haft en slappe af weekend uden udstilling. Trods det triste vejr, synes jeg det var på sin plads med et par nye billeder af Kenzo 5 mdr. Nej han er ikke blevet bisquit eller orange!!!...sådan rigtigt  da ! Men har gnavet kødben til den store guld medalje med mavepine og orange skær som følge. Kenzo´s pics og gallery er opdateret og der er nye billeder på Siko og Kenzo´s fælles side i toppen.

Der har også været tid til at lave en hjemmeside til Pia Hiort. Min søde "ring-veninde" - vi er altid i ringen sammen med Conrad og Siko, hvor vente tiden blir brugt på hyggelig sludder :o) I kan besøge familien Hiort og Samojedhundene Kalinin´s Mister Amilton of Yugi og Kalinin´s Mister Conrad of Hasse HER

                                    Resultat fra Norge!

Siko og Soffie´s hvalp Kiaks Kiwi of Dancer fra Kennel Aquasam  i Norge har været på sin første udstilling 5 mdr. gammel. Hun opførte sig super og fik en rigtig flot kritik, og blev Bedste tæve hvalp og BIM. Stort tillykke til Bente og Kiwi, vi glæder os til at følge hende fremover og tak for mailen med billeder mv. :o)

 

                                                                              

30 November 2005    HD Resultat!

Så er der kommet endnu et HD resultat fra Siko´s første kuld. Snowaffairs Dôna Victoria of Dancer  HD B Jubii!!

 Far: Discos Zulu Dancer
 HD:A indeks 123,98 pr. 8-8-2004
 Mor: Kaissas Funny Petruska
 HD:B indeks 103,34 pr. 8-8-2004

STORT TILLYKKE til Victoria´s ejere og opdrætter KENNEL SNOWAFFAIRS v. Annette & Erik. 

Far Siko & Kenzo fejrede nyheden med en gang "bold"

 

                                                                              

 

27 November 2005        Beagle klubbens juleudstilling.

For 3 weekend i træk stod søndagen på udstilling. Ayoe havde spurgt om vi havde lyst til at låne hunde ud til junior handling, hvor hun skulle være dommer, og det sagde vi ja til. Jeg lokkede Irene & Niels med så far, mor og børn var afsted. Sikke et postyr da vi ankom! Beagler er vist mere "racister" end samojedhunde, og hele hallen gik amok da vi kom. Men der kom da ro på hundene igen, men vi ikke turde gå ud og lufte inden de skulle på, da de så nok ville starte igen.

I den ældste klasse med juniorhandlere var der 7 tilmeldt. De 4 bedste fik så udfordringen om at gå med en fremmed hund af noget anden race end de er vant til for første gang. De klarede det rigtigt flot!! Det var sjovt at se, hvordan de er vant til at handle beagler, for de gjorde nøjagtigt det samme med samojedhundene. De satte sig straks ned ved siden og rettede alle 4 ben, og det er vores jo ikke lige vant til. Det sjoveste var Siko´s handler som også holdte hans hale op som på en beagle, men det droppede hun nu hurtigt igen :o) Her er lidt billeder fra dagen.

Kenzo

SIKO

Soffie, Kandis, Siko & Kenzo

                                                                              

 

23 November 2005    HD Resultat!

Så er det første HD resultat fra Siko´s første kuld kommet fra DKK. Snowaffairs Don Gismo of Dancer  HD A !!  JUBII 

 Far: Discos Zulu Dancer
 HD:A indeks 123,98 pr. 8-8-2004
 Mor: Kaissas Funny Petruska
 HD:B indeks 103,34 pr. 8-8-2004

 STORT TILLYKKE til Gismo´s ejere og til opdrætter KENNEL SNOWAFFAIRS v. Anette & Erik.

                                                                              

20 November 2005  DKK Skue i Brørup

Søndag morgen dragede drengene og jeg sammen med Irene og Kandis til skue i Brørup hallen. Vi tog  derover for træningens skyld, så babyerne vænner sig til højttalere, mange mennesker, børn, hunde osv. Denne gang blev der ikke løftet et "knurrehår", da højttalerne startede, så målet var allerede nået. Jeg var vel lidt overfrisk (eller træt) da jeg startede dagen med at melde Kenzo og Kandis til parklasse efter drilleri fra Irene om at jeg ikke turde! Jeg har aldrig prøvet det før, og det har de små heller ikke, men jeg tænkte om ik andet kunne det jo være god underholdning! Parklassen startede først meget sent på dagen, og det var nok meget godt, at de to små var en anelse trætte!! Som jeg så de andre par der stillede op, blev jeg nu ikke helt overbevist om, at det var jordens sjoveste ide jeg havde fået! Men pyt med det, nu prøvede vi. Det gik faktisk meget godt, og Kenzo & Kandis var momentvis et rigtigt flot par! Om ikke andet så synes tilskuerne, at de var bedårende og jeg fik varmen af at holde styr på de to! Vi blev BIS 4 så det var jo super! Men der skal nok lidt træning til inden vi gør det igen :o)

Der var 14 Samojedhunde tilmeldt og på dette skue foregik bedømmelserne som på en alm. udstilling med klasse vinderne, der kæmpede om at blive bedste han/tæve, gruppe konkurrence og til slut BIS. Der skulle dømmes rigtig mange andre racer inden vi skulle på, og til sidst indså udstillingsudvalget, at vi blev nødt til at skifte dommer, hvis vi skulle blive færdige inden de afsluttede konkurrencer kl. 15. Det var lang tid for de små at vente, men tiden blev brugt til at hygge og slappe af. Kenzo opførte sig eksemplarisk og fik SL og blev 2. bedste babyhan og Kandis BIM. Siko klarede sig bedst denne gang og blev Bedste Åbenklasse han, Bedste hanhund i racen og BIR. Senere i de afsluttede konkurrencer vandt han gruppen BIG 1 og blev BIS 3.

  

Så efter en lang dag gjorde vi klar til at pakke bilen. Siko og Kenzo kom i samme bur i bilen, og vi mente, at Kandis nok kunne være bag i bilen uden bur, indtil vi havde fået tingene ud. Nu er Kandis jo en opfindsom lille dame og det burde jo nok ikke komme bag på os, at hun sad på forsædet af bilen da vi kom ud igen. Hvordan hun lige er kommet så langt er uvist, men hun havde hygget sig med en lille pose foder og en julenisse!! Doris - nissen overlevede! Tak til alle for en hyggelig og sjov dag. Ulla fra hundegalleriet var sød at tage lidt billeder fra dagen tak for dem!

Kiaks Kenzo of Dancer SL 2 vinder

Kiaks Kandis of Dancer Bedste baby tæve, BIM

Kenzo & Kandis BIS 4 parklasse

Discos Zulu Dancer, BIR, BIG1 & BIS 3

 

 

                                                                              

16 November 2005               Discos Zulu Dancer - Årets Han Hund nr. 6

 Så er det endelige resultat for ÅRETS HUNDE i Samojed Hundeklubben Danmark kommet. Discos Zulu Dancer (Siko) er blevet nr. 6 på listen ud af de 18 hanhunde, der har opnået at komme på listen!

 

 

                                                                              

13 November 2005              Stestrup Skue

Denne weekend har vi været på skue i Stestrup. Jeg var klar i god tid derhjemme, og hundene trippede for at komme af sted. Men jeg ville jo ikke komme, før de åbnede kl. 9 så jeg trak den lidt. Rutebeskrivelsen fra Krak viste at det var rimeligt tæt på hvor vi bor, så det ville kun ta lidt over 15 min. Nu er problemet bare med Krak, at de heller ikke kan finde vej! Så da jeg endte ude på den anden side af Ringsted, mente jeg at nu var vi nok kørt for langt..Tiden gik og nu havde jeg pludseligt travlt!  Jeg stoppede at ungt par der var ude og køre med barnevognen søndag morgen, og de mente helt bestemt, at Krak viste forkert. Så de tilbød at jeg kunne køre manden hjem, og så gik han på nettet og printede et nyt kort til mig! Det redede mig lige på målstregen og vi var fremme en halv time senere end planlagt. Øv øv for den tid kunne jeg godt ha brugt til at vænne Kenzo til hallen.

Det var hans første udstilling inde i en hal, og han var lidt forvirret da vi kom ind. Han nåede at slappe lidt af, men så tændte de for højttalerne lige inden vi skulle ind, og det var han altså ikke helt tryg ved. Det var der mange andre der heller ikke var, skulle jeg lige hilse og sige. Men ind kom vi og han opførte sig rimeligt pænt, men havde lidt svært ved at holde lyde og de andre indtryk ude. Han fik en flot kritik og blev Bedste Baby Han. Så igen igen skulle vi ind mod søster Kandis, som var blevet Bedste Baby tæve. Kandis løb med sejren og blev BIR Baby. Senere på dagen i store ring, blev hun BIS 2 så det var jo bare super flot gået. Stort Tillykke fra Far, bror & Farmor :o) Siko var med for hyggens skyld og nød at han slap for at blive vasket dagen inden. Han stillede i Åben klasse hanner og fik også en super flot kritik og 1 pr. og blev 2. vinder, slået af den søde Samson.

Jeg fik slet ikke taget nogen billeder i dag, da jeg synes det var vigtigere, at Kenzo fik vænnet sig til hallen, legende børn og højttalerne. Der gik nu heller ikke lang tid, før han synes det hele var ok, så det var dejligt. Nu glæder jeg mig til at se hvad han siger til det næste weekend, hvor vi drager til Brørup i Jylland på skue. Tak til alle for en hyggelig dag!

Kiaks Kandis of Dancer  BIR Baby BIS 2

Kiaks Kenzo of Dancer  BIM Baby

Discos Zulu Dancer 1 pr. 2 vinder

Kiaks Kenzo of Dancer

 

                                                                              

8 November 2005                Resultat fra Herning

Vi har jo brugt weekenden på at lege og hygge os hjemme, mens nogen hyggede sig i Herning på udstilling. Siko´s datter Victoria stillede op i unghunde klassen i bikini, men det gik alligevel rigtigt godt. Der var 9 tæver i klassen og Victoria opførte sig super flot og blev handlet af Tante Jytte. Petruska og Siko´s kuld er lige fyldt 1 år, så nu venter vi spændt på HD og øjne resultater. Indtil videre bliver Gismo og Victoria undersøgt.

Snowaffairs Döna Victoria of Dancer - 1 pr. 4 vinder Stort tillykke fra far Siko & os

                                                                              

6 November 2005               Store legedag & skovtur

Vi har i dag haft besøg af Christine & Lulu og Niels, Irene, Soffie & Kandis. Først gik vi en dejlig tur i skoven. Alle hundene havde flexliner på, så det var noget af en opgave at holde styr på snorene i starten, hvor der var fuld fart på. Men da hundene lige var faldet lidt til ro, gik det bare derud ad.  Niels tog nogle billeder i skoven af "familien" Soffie, Siko, Kandis og Kenzo,- dem glæder vi os til, for jeg havde hænderne for fulde til også at ha kameraet med i skoven! Da vi kom hjem fik hundene lov at lege i haven, mens vi gik ind og fik kaffe og kage.  Siko synes det var super dejligt at ha både Soffie og Lulu på besøg og Kenzo & Kandis hyggede sig også fint, selvom Kenzo også var ganske forelsket i Lulu pigen. Til sidst kunne alle hundene være inden for i ro og orden, så det var rigtigt hyggeligt. Tak for en dejlig eftermiddag.

                                          Kenzo hjælper far med at drille Lulu     

 Siko & pigerne!

Soffie, børnene & Lulu

Ihh hvor har vi det sjovt!               

  

Tju hej hvor er damerne??

 

                                                                              

3 November 2005               Kværkeby´s fest fyrværkeri!

Den anden aften hvor drengene var i haven, lød der pludselig brag og fyrværkeri. Det kom bare 2 haver væk fra os!.. Siko er ikke bange for fyrværkeri, men jeg var lidt bekymret over hvordan Kenzo tog det! Jeg gik stille og roligt ud til dem, Kenzo virkede ikke bange, og han kiggede nu mere på Siko, som skældte noget ud på det her i luften. Så jeg fik afledt opmærksomheden med guffer og fik dem inden for, lettede over at den lille ikke havde fået et chok og "lidt" glad for, at jeg er begyndt lyd træningen med Kenzo. Derfor vil jeg klart anbefale andre at gøre det samme, så vi slipper for bange hunde til nytår. Cdén indeholder også andre lyde som f.eks. tordenvejr, skud, trafik, skrigende børn, køkken larm mv og kan købes hos DKK til 115 kr. eller på http://www.auritus.dk/index.htm

                                                                              

1 November 2005               Gåtur til Dynnet.

Vi har i weekenden haft besøg af min mor & far, og de skulle jo ikke snydes for at opleve vores skov i de skønneste efterårs farver. Denne gang gik vi fra Humleore Skov ud til Dynnet. Dynnet er "kendt for "Malerklemmen" som er en hyggelig restaurant og selvfølgelig for den flotte udsigt udover søen. Siko nød udsigten og Kenzo nød turen i sin mors arme!!

 

                                                                              

 

23 Oktober 2005               Gåtur i Humleore Skov

Søndagen er brugt ude i det dejlige efterårs vejr. Kenzo var med os på gåtur i skoven,- for første gang og i flexline og det var noget han kunne li. Det er dog ikke særligt nemt at fange et roligt øjeblik til at få taget billeder, og på kort tid var Siko sort af jord, så heller ikke her var der meget hjælp at hente. Siko elsker at klatre på træstammer og i dag viste han alle kunsterne for sønnike, så  Kenzo skulle da også prøve..ja bare at stå og gå på en og det synes han var sjovt. Han elsker også at komme hoppende ned i græsset, hvor Siko lige er i gang med at snuse eller grave. Han forstå dog ikke helt hvad det er han leder efter, men det er jo også lige meget så længe man hygger sig med far. Der er nye billeder rundt omkring.... på Kenzo & Siko fælles side samt Pics i toppen, og på Kenzo´s galleri og under Siko´s Pics.

 

17 Oktober 2005               Nye link

Så er der link til Siko´s datter/ Kenzo´s søster Kiaks Kiwi of Dancer som bor i Norge og til Siko´s søster Snowy.

 

15-16 Oktober 2005        Specialklub Udstilling og Tur i skoven

Weekenden har atter stået i hundenes tegn. Lørdag var vi på udstilling i Herlufmagle. Igen skinnede solen fra en skyfri himmel og vi havde en rigtig dejlig og hyggelig dag. Kenzo stillede i baby klassen. Han opførte sig bare super flot og travede det bedste han havde lært. - Nu hjælper det jo også når Mor-Anja ikke løber for stærkt, som jeg gjorde sidst. Kenzo fik SL og blev  Bedste Baby Han og mødte søster Kandis i kampen om at bliver Bedste Baby. Det er jo "lidt" sjovt at stå der med søster og bror som BIR & BIM Baby og Siko var meget stolt af sine børn! Kenzo tog rosetten denne gang, og blev Bedste Baby. Siko stillede op i Åben klasse og fik 1 pr. og blev 2 vinder. Der var kun EN han hund i racen der fik CK og det blev ikke Siko :o) Tak til alle for en super hyggelig dag!

  Kenzo BIR Baby

Kiaks Kenzo of Dancer & Kiaks Kandis of Dancer

                              BIR & BIM Baby                                  

UHM! Alle de guffer vi får!

Søndag morgen havde Siko & jeg allieret os med de garvede løbsfolk og drog afsted til Bidstrup Skov. Sikke en atmosfære!! Huskier og Samojed hunde stod klar og glammede for at komme ud og løbe. Jeg var lidt bange for at blive kørt ned, så Hanne & Easy førte vejen. Siko & Easy er rigtig gode venner og hyggede sig med musse-jagt mens vi ventede og nød den kolde morgen. Da de "proffe" var færdige med at løbe, skulle Siko prøve kunsten af sammen med Blazy fra Kennel Mamuska . Siko kunne vist lugte de løbske tæver, som er hjemme ved Blazy, så han ville da meget heller fjante, og vi måtte indse at de to vist ikke fik løbet meget sammen! Birger tog derfor Siko med på tur alene, med mig som pacer foran på cykel!- Ja jeg ved ikke hvem der var mest træt bagefter Siko eller mig hihi Men efter de var kommet i gang gik det faktisk rigtigt godt. 1000 Tak Birger håber vi kan lokke dig en anden gang :o) Og 1000 tak til  Anette tog et sødt billede af trækhunden Siko op ad bakke!! Og til alle I andre for en herlig morgen i skoven!

     

Kenzo var blevet hjemme og hyggede sig med misserne, så da vi kom hjem fra skoven, var det hans tur til at komme ud og se verden. Niels skulle til kamp i Combat flyvning og det ville jo være godt for den lille dreng at komme ud og opleve larmen! Vi startede med at hilse på drengene, mens de ikke fløj, fordi denne sport larmer virkeligt meget! Så gik vi en lille tur væk fra området og trænede lidt og efter de var gået i gang, kunne det ikke gå stærkt nok for Kenzo med at komme hen og se hvad det dog var for noget. Han kunne jo se flyene i luften og deres lange "haler" jo det var virkeligt sjov og så tænkte man ikke på larmen. På vej hjem  besøgte han søster Kandis, som gav ham en omgang klø som tak for sidst. Så nu er dagen gået og jeg har et par trætte hunde der ligger og flyder i sofaen. :o)

 

 

 

9 Oktober 2005                Samojedhunde klubbens 25 års Jubilæums Udstilling

Samojedhunde klubben i Danmark har i denne weekend fejret dens 25 års jubilæum på Skovgården i Middelfart. Sikke en weekend! Erik fra udstillingsudvalget havde bestilt godt vejr til udstillingen lørdag, og man må jo sige, at manden har forbindelserne i orden! Ikke en sky på himmelen og det var svært at tro, at vi er i oktober måned. Søndag hvor der var løb startede dagen dog med regn, men det var hundene sikkert glade for! Det har været en skøn, sjov og rigtig hyggelig weekend, som fuldt ud levede op til forventningerne! Christine var med som tante for drengene, da Lulu har smidt pelsen blev hun hjemme, hvilket Siko nu ikke var helt tilfreds med! Og det var første gang, at Kenzo var med "on tour" med overnatning og det klarede drengen bare super flot! Han var vist også træt efter sit første bad i sit nye hjem, og efterfølgende køre tur med de skøre tøser. Christine og jeg fjanter og synger som regel hele vejen og havde da også stor morskab med at finde vej. Det var efterhånden blevet mørkt, og på Fyn skriver man åbenbart vejskiltene med hvid utydelig skrift, så vi måtte stoppe for at gå ud og nærlæse vejskiltene flere gange. Og så må man jo også hellere køre forsigtigt, når der ligefrem står "Farligt kryds"! på de øde landeveje :o) Men vi fandt da Skovgården, som er en slags lejrskole, og fik pakket hunde og bil ud for at starte weekenden i hyggeligt samvær med de andre.

Lørdag gik det løs med udstillingen og opbakningen til dette arrangement har været stor. Der var tilmeldt næsten 100 samojed hunde. Heraf 5 af Sikos børn. Victoria som ellers plejer at være på pletten, var i fæld og derfor ikke med. Men det var hendes brødre: Jury som nu bor i Tyskland og Gismo fra Nordjylland. Det var sjovt at se dem, nu hvor de er 1 år. Specielt Gismo ligende sin far og selv om de ikke er vant til at blive udstillet, opførte de sig rigtigt pænt.

                                         Snowaffairs Don Gismo of Dancer

Kenzo stillede for første gang i baby klassen og leverede start underholdningen :o) Han fik lige tisset i ringen og hoppede mere badut spring end han travede, hvilket klart var min skyld fordi det gik for stærkt. Han fik en super flot kritik SL og blev 2 bedste baby han, så jeg er meget stolt af hans debut. Bror mand (grøn) blev 3 vinder og Jette som har hjulpet hans nye ejere, havde trænet ham rigtig godt på kort tid. Søster Kandis leverede varen og blev bedste baby tæve og BIR Baby og fik en kæmpe roset! Stort tillykke med den flotte debut!!

Senere på dagen kom turen til Siko (Discos Zulu Dancer), som stillede op i åben klasse og klarede sig bare super godt. Han gentog succesen fra Silkeborg og blev 1. vinder med CK og blev 2. bedste han og fik dermed sit 2. CERT! Jubiiii  Så det var en skøn dag, og mors banditter kunne tage en slapper på værelset, mens Christine og jeg gjorde os klar til  weekendens højde punkt - festen om aftenen ;o)

                                                          Kiaks Kandis of Dancer                Kiaks Kenzo of Dancer                   

     Discos Zulu Dancer

Udstillings udvalget og de mange frivillige havde knoklet hele dagen, for at vi alle kunne få en super fest. Lækker Italiensk buffet, hjemme bagt kage til kaffen, lotteri, taler og en super god stemning og masser af rødvin.. Det var bare en rigtig sjov, hyggelig og underholdende aften og det var skønt, at vi for en gangs skyld havde tid til at tale med hinanden og være sammen på en anden måde end ved ringsiden. Der blev danset og sunget og festet til langt ud på natten ,- og alligevel stod køkken holdet klar med frisk morgenbrød tidligt søndag morgen. Har endda hørt rygter om at én fik serveret morgen mad på sengen - Jytte, Pia og Malene i har opdraget dem godt! :o)

Weekenden blev afsluttet med løb om søndagen, og for mig der er ret uvidende om denne aktivitet i klubben, var det en fornøjelse at se og høre alle de glade hunde og mushere. Og vi er såmænd blevet lokket i skoven i en af de kommende weekender, så vi kan snuse lidt mere til denne sport.

TUSIND TAK til alle for en skøn weekend og et godt arrangement! og til Christine for alt din hjælp og endnu en super sjov tour! Kenzo takker for lån af hovedpuden!! og Siko lover ikke at forstyrre din nattesøvn næste gang :o) Der er nye billeder af Kenzo på hans side.

               

 

4 Oktober 2005                Tjaa...

Som fast ritual om morgenen kommer banditterne i haven, efter gåturen, mens jeg går i bad og gør mig klar til at tage på arbejde. I dag var ingen undtagelse og sikke et syn der ventede mig, da de skulle ind igen! Siko var kun beskidt på poterne, men Kenzo forstår at møje sig til overalt.. Joo det er skønt at have hund om morgenen, når man skal skynde sig på arbejde!

Moar!!...Så er jeg klar til at komme ind og putte i sofaen!!!

 

2 Oktober 2005                Nye billeder af Los Banditos..

Sikke et efterårs vejr! I dag af den skønneste slags! Vi har brugt søndagen på at træne sammen med kandis & Irene, og ikke at forglemme Niels, som sørgede for at danne bagtrop med Mor Soffie. Børnene blev udsat for lidt af hvert, kan jeg vist godt afsløre, og det kunne nu være underholdende at ha "onkel Niels" med i ringen ;o) Billeder blev der ingen af hos Kennel Kiak, da både Kenzo og Kandis ikke så særlig hvide  ud, da vi var færdige med kaffen.

Billederne blev derfor taget vel hjemme hos Far Siko, efter Kenzo havde fået en lur og Siko og jeg havde været på marken og fange mus. Lille manden kunne vist godt ha brugt en time mere på øjet, men det blir jo tidligt mørkt, så det var nu eller aldrig. Og så var Los Banditos heller ikke mere trætte end Tiger dyret fik en omgang og  Casjo en jagte tur gennem haven.Der er nye billeder af Kenzo på hans side under Pics og Gallery, og af Siko & Kenzo på deres fælles side i toppen.

 Jeg ved godt billedet ikke er af særlig god kvalitet, men synes nu alligevel det er meget sødt.. (ingen hunde eller katte kom til skade ved optagelsen!)

 

 

1 Oktober 2005                Ihh hvor er jeg stor!

Kenzo er nu blevet så stor, at han selv kan komme op i sofaen, så nu er Siko´s sidste fredede plads historie. Men det gør nu ikke så meget, for far og søn er efterhånden blevet rigtigt glade for hinanden. De skiftes til at byde op til leg og tager gerne en lur sammen. De er også begyndt at holde sammen og passe på hinanden. Vi havde besøg af Kandis forleden dag....Og hun er altså en lille dame med temperament! Efter vi havde trænet, fik de lov at lege og Kandis gik lige i kødet på Siko.. Hun er i hvert fald ikke bange for en stor han hund, måske ved hun det er hendes far og at han ikke ville gøre hende noget. Kenzo hjalp sin far og omvendt stod Siko bøjet over børnene og sørgede for at det ikke gik for vildt for sig.

Jeg går ture med dem både enkeltvis og sammen...og det er faktisk meget nemmere at gå med 2 hunde end jeg havde regnet med. Siko går inderst, så han ikke tisser på Kenzo, og han "vikler sig selv på plads" hvis de skulle ha byttet plads. Det kan være ret underholdende at gå med dem begge. Specielt hvis vi møder andre hunde eller når Siko´s bedste venner (2 ældre damer) kommer gående og begynder at kalde på ham! I aftes var jeg glad for at det var mørkt, da vi gik vores go´nat tur rundt om kirken. Med efterårets blæst følger jo hvirvlende blade og Kenzo var helt vild begejstret og skulle jo fange dem alle...Det bragte smilet frem på både Siko og jeg :o) Siko så ud som om han tænkte: " Jaa han blir jo nok klogere med alderen", men alligevel var han stolt over sønnens jagt instinkter!

Vejret er forhåbentligt bedre i morgen, så jeg kan få taget nye billeder, -for Los Banditos går altså ikke ud i regnvejr til ære for fotografen!

 

25 September 2005         Besøg hos Kennel Kiak

Vi har i dag været på visit hos Irene, Niels og alle hundene. Kenzo og Kandis fik leget og trænet og der blev også tid til lidt billeder, selvom man efterhånden havde opbrugt energien for i dag. Da vi kom hjem fik Kenzo en velfortjent lur, og Siko og jeg travede skoven tynd i et par timer. Der er nye billeder på Kenzo´s sider, nye billeder af Siko´s døtre Kandis og Kiwi under "puppies 05" og  nedenfor et billede af søster og bror.

Venner for livet!

24 September 2005         Kenzo 3 måneder

I dag fylder Kenzo 3 mdr. som tiden flyver afsted!! Los Banditos startede dagen med at grave have, fordi jeg gerne lige ville sove en time mere! Så straffen var en tur under bruseren. Siko er blevet meget opfindsom når det gælder gemmestedet, for at undgå et bad. Han plejer at gemme sig under dynen i sengen, så i dag var døren lukket, for det er vist ikke sagen at få en kulsort hund op i den!  Så han blev glad, da han fandt ud af, at det kun var fusserne der skulle ha en tur.  Nu er der kun 2 uger til Kenzo får sin debut i udstillings ringen til Jubilæums udstillingen. Jeg er spændt på hvordan det går, og håber at han ikke glemmer alt hvad han har lært! I morgen besøger vi søster Kandis, så de kan træne lidt sammen inden den store dag :o) Kenzo er begyndt at blive en rigtig hygge trold og nyder at putte med mig i sofaen, så det tegner til at han bliver lige så nusse syg som sin far!

Der er lidt nye billeder af Kenzo under hans galleri og pics bliver opdateret i morgen med nye "stå" billeder.

Hvem os?? Neeej vi laver da ikke ulykker!!!

 

                                                                              

17 September 2005        Nye billeder af Los Banditos!

Så er der gået endnu en uge. Jeg er startet på mit nye arbejde og med 2 Banditos drenge at vende hjem til, så er tiden brugt til andet end at opdatere hjemmeside. Siko og Kenzo har været rigtigt alene hjemme hele ugen, vores faste hunde-sitter Laura har været her hver dag til middag, og lukket drengene i haven. De første par dage lavede Kenzo ingen ulykker..ikke engang en tissetår, men så begyndte han vist at kede sig og gik ombord i mine grønne planter og jorden! Hundene har hele huset, da jeg synes at bryggerset er for lille til 2, og at det er synd for Siko, at han ikke kan komme væk fra Kenzo´s tænder :o)

Kenzo er meget opfindsom og har ingen problemer med at underholde sig selv og finde på nye narrestreger! Som man lære ham bedre at kende... ja så er der vist ingen tvivl om, at det er Siko´s dreng og for mig er han jo bare en lille stjerne og når han kigger på mig med sine smukke mørke øjne..ja så er jeg da også overbevist om, at det ER misserne og ikke ham der laver ulykker! :o) Men man glæder sig alligevel lidt til, at han blir så velopdragen og rolig som sin dejlige far :o)

Der er nye billeder af Kenzo 12 uger på hans side under PICS og GALLERY og der er et par nye af Los Banditos under "Siko & Kenzo"

Irene og Niels har sendt dette billede af Sikos datter og Kenzo´s smukke søster Kiaks Kandis of Dancer:

                                                                              

09 September 2005        Så er ferien slut..

Som tiden flyver! Min "barselsorlov" er snart ovre og Kenzo har været en del af familien i 3 uger! Han er blevet en rigtig bandit. Blomsterne i krukkerne på terrassen er kuperet og han må ha graver instinktet i generne! Hans første hul i græsset er gravet, og han lokker farmand i fordærv og sammen har de lige smurt sig ind i våd jord, på jagt efter mus i kanten af haven!! HM!! Siko er blevet gladere for ham, men det er vel også rart at ha en at skylde skylden på.. Mor JEG har da aldrig gravet i haven -  det må være ham terroristen! Tja Siko godt forsøgt, men hvordan forklare du, at du er smurt ind i jord fra top til tå??

Vi har været et smut i Jylland og besøge min familie. Kenzo er blevet vant til larmende og til tider skrigende børn. Louise på 2 år, synes han var rigtig sød på nær, når han nærmede sig hende, så satte hun i hyl og det kan jo være lidt problematisk, når man selv VIL gå tur med hunden! Joachim på næsten 6 år er mere til Siko som han kender. De to gik tur alene i haven og hyggede sig. Kenzo fik også set Lillebælt for første gang..Uhh sand og bølger det kunne man vist godt blive forfalden til! Der er nye billeder på Kenzo´s sider under Pics og Gallery og et enkelt af dem begge under Siko & Kenzo.. Man er vel en tålmodig sjæl :o)

                                                                              

06 September 2005         Snowaffairs Döna Victoria of Dancer

I min træthed under opdateringen søndag aften, glemte jeg jo helt at fortælle om søde Victoria´s resultat i Silkeborg. Hun blev 2 vinder i unghunde klassen slået af den tæve der blev bir, så det var jo super godt gået! Hun er nu vokset mere til  og er en smuk ung dame med fuld fart over feltet! Erik og Annette har sendt et nyt billede af hende, og selv om hun er i fæld er hun da en flot tøs!

Siko & Petruska´s datter Victoria

                                                                              

04 September 2005        Specialklub Udstilling i Silkeborg...What a day!!!

I dag har vi været "on tour" med Christine og Lulu pigen, Siko var tilmeldt udstillingen og Kenzo med som pynt. Vi kørte meget meget tidligt i morges kl. 05! Og det var Siko & Kenzo´s første lange tur i bur sammen. Det klarede de rigtigt fint og Kenzo fik lov at putte sig ind til farmand så han var jo bare lykkelig. Det har bare været en super super udstillings dag..Og ikke kun pga. resultatet! Silkeborg er jo bare et skønt område og vi hyggede os med hundevenner og der var en super stemning!! Siko var også godt tilfreds i dag, og skulle jo vise Kenzo hvordan man gør sig på en udstilling. Sååå han vandt Åbenklasse hanner, fik CK og blev 2 Bedste hanhund i racen og fik hans første danske CERT! Ja jeg havde i hvert fald ikke regnet med dette resultat, selvom jeg synes, han viste sig fra sin bedste side idag..Super frisk og på, og det var der flere af "heppe-tøserne" der spottede det, for jeg så vist sjov ud, da jeg fik cert papiret i hånden! :o) Kenzo nød at komme ud og opleve verden og blive nusset og beundret hi hi Og jeg kan love at her er totalt stilhed i huset her til aften.

Der er nye billeder af Siko i hans side under "Pics" og af  Kenzo 10 uger på hans side under "Gallery". Og et nyt billede af smukke Lulu under "Friends"

...Jeg vil ind og putte med vufferne. 1000 TAK til alle for en skøn dag!! Specielt til Christine & Lulu som jo gør det til en fornøjelse at stå op kl. 4 om natten!! :o)

Discos Zulu Dancer, 1pr.1v CK, 2BHK CERT

                                                                              

 

31 August 2005                Havemænd udlejes!

Siko har ALDRIG gravet i haven, før han i dag fik færden af et eller andet ved noget tørt haveaffald. Med mig ude af syne.. gik han jo bare i krig og Kenzo hjalp så godt han kunne. Men det er jo svært, når man ikke ka se noget med alt det jord i øjnene, for farmand tog ikke hensyn til at han stod bagved! Jeg fangede kameraet, men med flyvende jord overalt, blev billederne ikke så gode. Hullet blev STORT og Siko var meget stolt.. HM! Er der nogen der er klar over hvor meget jord der kan sidde i en hvalpepels??!!                                                                         

                                                        Se min dreng.....                    ØV! hvorfor må jeg ik mere??

Da jeg gik om i den anden ende af haven, så englene sådan ud:

- bagefter..Det værste er børstet væk...

                                                                              

28 August 2005                Nye billeder af Kenzo 9 uger..

Finder du under Kenzo´s galleri..Man synker altså stadigvæk ned i græsset selvom man er vokset meget på en uge :o) Han er meget nem at træne, og har fundet ud af at der kommer guffer, når man står pænt. I weekenden har vi haft overnattende besøg af Christine og Lulu pigen. Da det ikke skulle udvikle sig til vild leg skiftes hundene til at være i bur i stuen. Kenzo har jo også godt af at vænne sig til det, og man må sige, at han allerede føler sig tryg i buret. Der var næsten kamp om at komme ind, da Siko også synes han kunne bruge en velfortjent pause fra lille manden. Lulu gad ikke rigtig være i bur, hun synes det var meget sjovere at nusse med misserne. Tusind tak til tøserne for en hyggelig og sjov weekend..Nu tager hele huset inkl.. kattene en lang middagslur :o)

                                                                              

26 August 2005                Så er Kenzo faldet til!

Kenzo er efterhånden faldet rigtigt godt til i Kværkeby. Han er begyndt at komme ud på små ture og opleve verden alene uden Siko. Han er frygtløs og hilser på alle uden bekymring så det er bare dejligt. Men men han kunne nu godt være lidt mere morsyg! Han var med nede og blive vist frem på mit arbejde sammen med Siko. Da jeg tog ham ud af bilen, skulle han lige ha lov at tisse af, inden de skulle se ham. Naivt troede jeg at en 8.5 ugers hvalp bliver ved sin mor, så jeg satte ham bare ned uden snor. Han kiggede lige op på mig og vupti så spænede han væk!! Herhjemme er han også begyndt at prøve grænser af hos Siko. Hvis han ikke får sin vilje begynder han at bjæffe farmand direkte i hovedet. Han har ingen skrupler om at forsøge at ta Sikos ting f.eks. ben eller legetøj, så i går fik Siko sat ham på plads. Han blev lidt betuttet over det store VOV og knurren, men det ser ud til at have hjulpet, Siko må også hellere gøre det nu i stedet for at der kommer værre magtkampe, når de bliver ældre. Misserne får også en tur med på vejen. De kommer nu selv hen til ham og gnider sig og gør sig lækre, men når han så blir interesseret , går de væk igen, og han løber efter og det kan de ikke li. Politi hunden Siko tager affære og stiller sig i mellem. Siko er blevet meget gladere for ham (når han altså ikke lige er irriterende) og de hygger sig og leger stille og roligt. Om natten har de hele huset, men Siko ligger hos mig som han plejer og Kenzo skifter mellem soveværelset og bryggerset. Ingen ulykker endnu!! :o) Så alt i alt en super uger med masser af grin og oplevelser. Der er et par nye billeder under Siko & Kenzo og et nyt af Siko under "pics".

Far..jeg er altså heeelt uskyldig!!

                                                                              

24 August 2005                Besøg af mor & søster

I dag har Siko & Kenzo haft besøg af Soffie og Kandis. Siko synes stadigvæk at Soffie er den dejligste pige, og hun nød da opmærksomheden i fulde drag. Når han blev for meget, sprang hun elegant over hvalpehegnet, noget Siko (heldigvis) ikke har fundet ud af endnu. Børnene hyggede sig og Kandis var ikke så skrap i dag, så Kenzo nød at kunne ligge pote i pote med hende. Tak for en hyggelig eftermiddag drengene glæder sig til næste gang I kommer på besøg :o) Her er lige et billede af søster & bror i et stille øjeblik..nu trænger vi til en lur!

Kandis & Kenzo...  Øv vi kan ikke begge ha glorien på!

 

                                                                              

22 August 2005               Far & Søn nyder livet..

Siko & Kenzo er ved at lære hinanden at kende. Siko synes, han er meget sød, men også at han er lidt irriterende, når han følger efter ham hele tiden. Og så har Siko nok også fundet ud af, at Kenzo ikke bliver hentet og forsvinder igen! I aftes var det altså ikke lige et hit, at Kenzo VILLE ligge i Sikos bløde "pote-seng" i stuen, så der brummede han lige lidt, men det tog ikke modet fra den lille mand, som endte med at få sin vilje,- det blir nok ikke ved at lykkedes! Siko nyder sin tid alene med sin mor på vores gåture, mens Niels holder øje med den lille. Og han skal nok minde mig om at det er HAM der er mors hund og gør alt hvad jeg siger, og putter i sofaen med mig,-  det bliver nok heller ikke ved :o) Kenzo ligner Siko på en prik, da han var 8 uger og gør mange af de samme ting som farmand gjorde. Han er selvstændig på samme måde og kan sagtens hygge sig alene og gå på opdagelse. Jeg håber det holder ved, for Siko var meget nem og har ikke ødelagt andet end et strygebræt i hvalpe tiden. Nu må vi se. Men de er for det meste glade for hinanden og Siko er meget blid og rolig når de leger. Her et billede fra i aftes, hvor de var ude på den store græsplæne.

                                                                              

20 August 2005              Velkommen til Kenzo!

Så kom dagen jeg har ventet på i lange lange tider,- Kenzo flyttede hjem til sin far og os. Dagen startede dog  med det årlige Samojed skue i Ølsemagle. Siko er jo vant til at komme på træningspladsen og bruger indhegningen til at fange mus i bagefter, så han kunne ikke lige forstå at man nu skulle lege udstilling :o) Det gik alligevel fint og han fik 1. pr. 1 vinder med CK i åbenklasse og 3 bedste han og måtte se sig slået af 2 skønne babyér.

Babyer var der mange af, og Irene og Niels havde taget Kenzo, Kandis og Kojak med i hvalpegården som stod i mellem Siko og Jessie. Det var første gang, de små skulle ud og opleve verden, og det gjorde de bare super flot! Kenzo gik fint rundt med mig i snor og hilste på mennesker og andre hunde. Han er utrolig opmærksom og vi er allerede gået i gang med træningen. 1000 TAK for en hyggelig dag!

Senere på dagen hentede vi ham så hjem til Siko, og jeg var meget spændt på hvad far-hunden ville sige til det! Vi har lavet en hvalpegård, så terassen og en del af haven er hegnet ind,  så de ikke har hele den store have endnu.  Kenzo kom som det første derud og fik tisset af, inden Siko blev lukket ud til ham. Siko var utrolig rolig og sød ved ham og ingen længe var Kenzo i hopla og klar til leg og drillerier. Så de hyggede sig og fik en god start på venskabet. Kenzo var også meget interesseret i misserne, som ikke synes han var ligeså spændende. Men når han løb for meget efter dem, kom Siko og stillede sig i mellem, så der kom ro igen. Aftenen blev brugt til at lære huset at kende, og den lille mand kunne ikke helt bestemme sig for hvor han skulle sove, mens vi så film. Det var for varmt at ligge op ad Siko, så han slæbte Sikos store bløde seng ind midt på gulvet og faldt omkuld. Træt efter en begivenheds dag, var det ikke noget problem at komme i seng og drengene sov helt til kl 7.30 uden uheld, ulykker eller piveri det er da bare flot!

I dag har de hygget og slappet af i skyggen, så jeg er spændt på om der er ligeså stille i nat!! Siko har haft lidt fri for børnepasningen, og kom en tur på marken. Ligeså flot og hvid han var i går, ligeså beskidt var han da vi kom hjem. Men han elsker det jo og var glad for at se Kenzo da vi kom hjem. Der er lidt nye billeder under Kenzo´s galleri og billeder af de to under "Siko & Kenzo"

                                                                              

15 August 2005             Nye billeder af Siko

Siko´s galleri er opdateret og der er et par nye billeder under "Pics". Det er nu dejligt at komme på marken efter en udstillings dag!

14 August 2005            DKK International Udstilling i Odense

Så gik turen til Odense. Det er første gang jeg er der indendørs, og det var da heldigvis en positiv oplevelse. Der var masser af plads  og gulvene ikke glatte, så det var fint. Vi fulgtes i dag med Jessie og Irene fra Kennel Kiak, Jessie på ca. 6 mdr. opførte sig eksemplarisk og Siko nød at "passe" lidt på den søde pige.

Siko stillede i Åbenklasse og fik 1. pr. og blev 2 vinder med CK, så det var skønt! Der blev også tid til at handle lidt "livs-vigtige" fornødenheder til Kenzo som jo kommer hjem om en uge.

Tusind tak til alle for en hyggelig dag  ;o) - vi ses snart igen

Der er nye billeder af alle  hvalpene på Kennel Kiak hjemmeside kik HER  7 uger gamle...ja de er jo ikke til at stå for!!! Kenzo er den blå dreng!

                                                                              

13 August 2005            Nye billeder af Kenzo

Igen i dag har jeg været et smut forbi Kennel Kiak og der er nye billeder på Kenzo´s side  og under Puppies 05. Kenzo er allerede godt i gang med at følge i både sin mor og fars fodspor...De elsker jo begge at grave, og lille manden trænede ihærdigt i haven i dag. Forhåbentligt lærer han som Siko, at man kun graver på marken!

12 August 2005           Hvem blev Kenzo?

Så har jeg valgt hvem der er Kenzo eller er det omvendt???! I slutspurten stod valget mellem Grøn og Blå, som er 2 meget forskellige typer. Blå og jeg har uden tvivl den bedste kemi. Han eeelsker mig som jeg siger :o) Han er frisk og kvik, følger mig glad og er ikke bange for at dele kys ud! Min far sagde: Vælg nu rigtigt, husk: kun med hjertet ser man rigtigt, det væsentlige er usynlig for øjet. Nu er min far jo en klog mand, så jeg fulgte hans råd og har valgt med hjertet.. Så må vi se hvad han "bliver til" rent udstillingsmæssigt, det ved man jo aldrig i den alder. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg har valgt den hvalp der passer til os!  Kenzo er den Blå dreng og han kommer hjem om en uge!

 

                                                                              

 

6 August 2005            Ny hvalpe billeder

I dag har jeg igen været nede og se hvalpene. De forandre sig rigtigt meget, og det er svært at tænke på, at jeg snart skal bestemme mig for hvem der er Kenzo! Ayoe og Jette var også på besøg hos Kennel Kiak for at studere de små, og det var rigtigt sjovt at høre deres meninger også. Tusind tak for en hyggelig eftermiddag og dejlig jordbær kage :o)

Nye billeder under "puppies 05"  & under The boys.

                                                                              

4 August 2005            Ny side under Discos Zulu Dancer...

Se "About Siko" hvor jeg har forsøgt at beskrive min dejlige dreng!

                                                                               

31 Juli 2005                 Nye billeder af drengene...

Se under Kenzo´s galleri. I dag lokkede jeg blå og gul med en tur på græsset. Det var en stor oplevelse for dem, men de tog det hele med godt humør! Der er billeder af alle hvalpene 5 uger gamle på Kiaks hjemmeside HER

Siko har fordrevet tiden med at grave en kolonihave op..på bestilling vel og mærke!...på jagt efter mus og mosegrise. Han fangede ikke nogen denne gang, men erfaring viser, at de små gnavere blir væk efter hans besøg! Siko eeeelsker at grave og så længe det ikke er vores egen have, ja så er det fint med mig :o)

   

 

                                                                               

28 Juli 2005                Besøg af søster Snowy & lidt nye hvalpe-billeder...

Siko har haft sin søster Snowy på besøg. De to er bare de bedste venner, og leger og leger. Siko bliver dog hurtigere træt end Snowy, hvilket hun ikke var helt tilfreds med! Så hun prøvede på alle mulige måder, at få liv i ham både med "karate-spark" og dask i hovedet :o) Siko var dog efterhånden mere til en lille slapper.. og det så ud som om han bad...kan vi ikke bare ligge her og nusse??? Se billeder fra vores hygge dag  HER

Der er også lidt nye billeder af de skønne uldtotter. De kommer nu ud i hvalpegården og nyder det rigtigt. Læg i øvrigt mærke til Soffie´s sære vane med at sidde ovenpå folk..og når man kigger efter, tror jeg, at hvalpene allerede har lært, at det er dejligt at plante deres "po-po" ovenpå noget ligesom deres mor! :o) Men skønne er de altså, og i morgen fylder de 5 uger!

Der er nye billeder under "Puppies 05"

                                                                               

26 Juli 2005                Nyt link

Erik & Annette fra Kennel Snowaffairs har efter lang tids pres fra omverdenen overgivet sig, så nu er Siko´s datter (fra første "ægteskab") Victoria også på nettet sammen med resten af familien. Stort Tillykke med den flotte side! Besøg dem på HER

De har også sendt et dejligt billede af Gizmo, som er Victorias bror. 1000 tak!

                                                                               

 

25 Juli 2005                Så vågnede "Blå"!

Man skulle tro at lille-manden Blå, har hørt mig brokke mig lidt over hans manglende fotogene evner! I dag var han helt fremme i første række, og selv da de andre tog en lur var der bare gang i ham. Han har rigtig været på charme offensiv i dag, men det er også nødvendigt, hvis han skal hamle op med Rød, som bare er en skøn lille dame! Der er nye billeder under "Puppies 05" og der er lavet lidt om i "Kenzo´s side"

                   

 

 

 

 

 

 

 

                                                                               

24 Juli 2005                Kennel Kiak har taget nye billeder af de små uldtotter..

Nu er de bare blevet rigtigt søde og frække! Se under Puppies 05. Jeg glæder mig til at skulle ned og besøge dem igen snart!

                                                                               

22 Juli 2005                Nye billeder af hvalpene..

Pu ha sikke en uge! Først har Siko været sløj og haft problemer med maven, efter en tur til dyrlægen og en uge på piller og skånekost er han nu frisk igen. Onsdag blev både Soffie og jeg opereret, og jeg må nok indrømme, at hun tager det lidt bedre end mig :o) Men i dag måtte jeg jo bare ned og se de dejlige bamser som nu er 4 uger! Det er ikke helt nemt at fotografere de små, endten gider de ikke liiige at sidde stille på samme tid eller også kan man jo ta sig en lur! Specielt lille blå synes det er vældigt sjovt, at se meget træt ud! Når der ikke tages billeder er han dog meget vågen!! Det bedste billede af ham i dag er i sort og hvid.. Der er flere billeder af drengene under Kenzo´s galleri og lidt andre under Puppies 05. Soffie virker glad og frisk igen, og nyder at kunne være sammen med børnene.

                                                                               

17 Juli 2005                Nye billeder af hvalpene..

Der er sket meget på bare 3 dage!!! Alle hvalpene drikker og spiser nu selv. De bliver dog hurtigt trætte, men så er det jo godt med en lur i madskålen! Der er masser af nye billeder under "Puppies 05" og som det kan ses, sviner de altså en smule...men hvad gør det, når alle trives og vokser som de skal. Mor Soffie har det også meget bedre, og såret heler fint. Hun er klar til at vaske de små når de har spist, og man må sige at det er nødvendigt hi hi

 

                                                                               

14 Juli 2005                Nye billeder af hvalpene..

Så er hvalpene knap 3 uger gamle, og hold op hvor er der sket meget!! Der er fuld af liv i hvalpekassen og nogle skiller sig allerede ud fra de andre f.eks. på temperament. I dag var det lille rød, der var helt fremme i skoene. Soffie har desværre fået en byld ved den ene pat, og er på pencilen og skal nok opereres. Du kan læse mere på kiak.dk om uheldige Soffie. Det betyder, at hvalpene ikke må få mælk af hende mere, da de ikke kan tåle medicinen. De er blevet super gode til at slikke og slubre speciel foder i sig, og tager gerne en tår vand fra en lille sprøjte. Og selv om det sviner er det altså "lidt" hyggeligt at fodre de små!! Soffie tager som altid det hele roligt og sørger for at vaske de små, når de har fået mad. Hun har fået t-shirt på for at forhindre, at de små kravler op for at få en tår. Lille rød og orange forsøgte dog hurtigt at kravle op igennem ærmerne..jo jo de er allerede meget opfindsomme!! Men af hensyn til dem selv, er mor nu kun i kassen under opsyn. Der er nye billeder af drengene under Kenzo,- jeg har vist været meget fokuseret på dem i dag, så der er ingen billeder af hele kuldet denne gang.

Grøn er allerede god til at kysse!!                     "Sporty" Soffie

                                                                               

09-10 Juli 2005           Nat. & Int. udstilling i Tvååker, Sverige - Overlevelsestur i Sverige 2!

Så drog Christine, Lulu, Siko & jeg igen mod Sverige. Denne gang for at deltage i dobbelt udstillingen i Tvååker. Det bliver en tur vi sent glemmer!!! Vi havde lang tid i forvejen forsøgt at booke en hytte eller lign. bare nogen lunde i nærheden uden held. Så vi var glade for, at solen skinnede fra en skyfri himmel, og det er jo rart når man skal overnatte i telt uden bund. Engangs grill og proviant var indkøbt, vi skulle rigtigt hygge os.

Lørdag var der tilmeldt 13 samojedhunde. Siko og Lulu var super tændte og tog dommeren med storm! Først vandt Siko åbenklasse for hanner, fik CK og blev BEDSTE HAN i racen og fik dermed hans første CERT. Lulu pigen vandt unghunde klassen for tæver, fik CK og blev BEDSTE TÆVE i racen og fik hendes første CERT!!! Vi har tit joket med, at det kunne være sjovt  være bir og bim sammen, og tænk denne gang gik drømmen i opfyldelse! Siko blev BIR og Lulu blev BIM. Jubiiii

Glæden ville ingen ende ta´..troede vi! Inden Siko og jeg skulle i store ring, slog lynet i bogstaveligste forstand ned! Fra at være en perfekt sommer dag, forvandlede himmelen sig på få min. til en stor sort sky, vores telt lettede og brækkede alle pløkkerne, og så var det ellers med at få hunde og ting i tørvejr under et halvtag. Uvejret kom tættere på, og da det lige var over os, fandt vi ud af, at det nok ikke ikke var det smartest i verden, at stå under en masse træer og et halvtag af blik. Lulu blev meget bange,- forståeligt nok, og så var der ikke andet at gøre, end at vi som mange andre løb fra vores ting ud mod bilen. Undervejs var Lulu ved at slippe ud af halsbåndet. Hun var virkelig bange, så Christine måtte løbe med hende i armene i sikkerhed i bilen. Christine og jeg var heller ikke særlig stolte ved situationen, men det gik jo ikke lige frem hurtigere af, at Siko ikke havde tænkt sig at skynde sig! Han skulle i hvert fald nå at tisse på alle træerne og snuse hist og her. Vi var lige nået i sikkerhed i bilen, da lynet slog ned, så gnisterne kunne høres fra en nært stående lygtepæl. GISP!! Jeg tror aldrig, jeg har oplevet værre uvejr og efter at have tjekket DMI ser det nu også lidt vildt ud! 5008 lyn nedslag lørdag!

Det var rigtigt ærgerligt, men  jeg turde ikke ta chancen og vove os mod store ring. Vi havde gjort det godt i dag, og ville ikke risikere liv og lemmer for det. Vi sad nok i bilen en times tid, før vi kørte ad bagvejen og fik slæbt tingene i bilen. Det tordnede og regnede stadigvæk, men nu var bekymringen, at vi ikke turde sove i teltet om natten. Vi besluttede os for at køre de 80 km til nærmeste storby Göteborg, for at finde et hotel. Alt var optaget, de steder vi prøvede på vejen derop eller vi måtte ikke ha hundene med. Så vi kørte glædeligt de 80 km med snak om hotelværelse, varmt bad og room service og champagne! Vi blev dog klogere, da ALLE hoteller i Göteborg også var optaget, da heavy metal gruppen Iron Maiden åbenbart havde besluttet at indtage byen! Der var ikke andet at gøre, end at køre de 80 km tilbage til udstillingen og sove i bilen. Undervejs prøvede vi at køre af til en lille ukendt by, hvor vi mødte vores redning. En campingplads hvor vi kunne få en campingvogn med stort fortelt. Vi var bare så glade og lettede, og nu kunne vi slappe af med lækker mad og hygge os! Hundene var noget trætte efter en hård og begivenhedsrig dag, hvilket blev rigtigt bevist, da jeg kunne lokke Siko med i sengen, hvor han faldt i søvn på min arm..ihh det var hyggeligt den halve time det varede, men Siko synes alligevel at gulvet passer sig bedre til en hanhund.

Søndag morgen var vejret igen smuk og sommerligt. Vi charmede parkerings manden fra lørdag, og fik lov at holde helt tæt på indgangen. Køen til dyrlæge kontrollen var kort, og vi skulle være i ringen tættest på indgangen..Perfekt! Det eneste der ikke var perfekt, var at Lulu stadigvæk var utryg fra lørdag, så hun fik en slappe dag i buret, og kom ikke i ringen. Der var 14 samojedhunde tilmeldt og Siko klarede sig igen super flot og blev 2 BEDSTE HAN i racen med CK og reserve CACIB!!!

Vi har trods udfordringerne haft et super super hyggelig, sjov og vanvittig weekend! Tusind tak til alle som vi hyggede os med. Specielt til Christine & Lulu!! :o)))) Ja jeg kunne jo blive ved med at skrive om de mange andre sjove oplevelser vi havde, og selv om vores ture lyder som en god historie..ja så er det ganske vist.- Vi overlevede endnu engang i Sverige :o)

Ude er godt..men hjemme er bedst!! - og jeg står ik mere denne weekend!!

                                                                               

07 Juli 2005               "Grøn" kom først..

Så har jeg atter været nede og kigge på børnene. Nu kan man virkelig se at der sker noget! "Grøn" han har som den første åbnet øjnene, og de andre er godt på vej.  Hos Kennel Kiak sover man i "køjeseng"! Nedenfor er det de 3 hanner og rød tæve (øverst) der  hygger. Orange tæve bruger tiden på at række tunge af mig! Der er "knap-2ugers" billeder af drengene under "Puppies 05" 

 

                                                                               

06 Juli 2005              Et par nye billeder af børnene..

I dag har jeg været et smut forbi Lone, Kennel Disco og få et sidste glimt af Gabi og Teddys hvalpe inden de flytter til deres nye familier. De er nu 8 uger og totalt uimodståelige! Tænk at Nana i aften kan få sin Joey hjem, det bliver spændende at følge ham. Tillykke med familieforøgelsen og held og lykke med ham!

Jeg skal "kun" vente 6 uger, hvor jeg forhåbentligt kan få Kenzo hjem! Endnu aner jeg jo ikke hvem det bliver, og det gør det jo ikke mindre spændende!! Hvalpene er nu næsten ved at få øjne..jeg skal ned og besøge dem i morgen. Indtil da har Irene lige sendt et par billeder, der kan ses under "Puppies 05".

                                                                               

04 Juli 2005              Den store jæger..

Siko tager fader rollen meget alvorligt og er nu begyndt at gå på jagt, så hans børn kan få noget at spise! I dag kom Siko stolt ind med byttet.....i stuen!! :o(

 

 

03 Juli 2005              Hvalpe siden er opdateret.

Der er virkelig sket meget på en uge med Soffie og Sikos hvalpe! Pigmentet er godt i gang på dem alle og de har fordoblet deres fødselsvægt. "Puppies 2005" er opdateret med dugfriske billeder.

Resten af siden er nu også opdateret hist og pist. Jeg har set at nogle links er forsvundet i mellemtiden, så send en mail hvis dit link er væk :o)

                                                                               

29 Juni 2005             Hvalpe siden

Er opdateret med billeder af de små børn. De er jo født nogle dage før tid, men nu er pigmentet så småt ved at komme. Soffie nyder rollen som mor og er meget glad for sine børn. Tusind tak Irene og Niels for billederne. Jeg glæder mig til at se dem igen i weekenden.

                                                                               

26 Juni 2005            Hvalpe-kik                                           

I dag har jeg besøgt Kennel Kiak for at se de små vidundere. Soffie kom mig glad i møde, og var meget stolt over at vise sine børn frem. De ligner jo ikke så meget endnu, men det er alligevel en stor oplevelse at se dem, når de er nyfødte. De har alle sammen taget godt på allerede, og møvede rundt og sagde små veltilpasse lyde. Irene har lagt de første billeder af hvalpene på deres hjemmeside, jeg vil selvfølgelig også opdatere min "hvalpeside" løbende. Se Soffie og Sikos hvalpe HER

Efter besøget hos Irene og Niels, kørte jeg til Kennel Mamuska for at se deres hvalpe som nu er 6 uger. IHH hvor var de dejlige og sikke de tumlede og legede i haven! Jeg glæder mig til "vores" hvalpe når samme alder!! Jette havde lokket med hjemmebag, og jeg skal love for, at hun havde taget løftet alvorligt! Ikke mindre end 3 kager havde hun bagt til os MUMS!!

Tusind tak til alle for nogle hyggelige timer,- det er jo ikke den værste måde at tilbringe en søndag på! :o) 

                                                                                             

24 Juni 2005        HVALPE!                                                                    

SOFFIE  har født 3 hanner og 4 tæverBåde mor og børn har det godt. Soffie klarede fødslen rigtigt godt, og viser allerede, at hun bliver en super mor! De første 4 (3H-1T) blev født på 1.5 time og så ville Irene efterhånden godt se lidt flere tæver!! Resten kom også hurtig og vi kan vist ikke være mere heldige med resultatet! Siko tog ikke nyheden så alvorligt, men den barske virkelighed går nok op for ham om 8 uger, når det er slut med at være alene hund! :o) 1000 tak til Irene som har holdt os opdateret gennem aftenen, vi glæder os til at følge hvalpene!!!    

                                                                                           

19 Juni 2005        Nyt forside billede..

Og lidt flere billeder fra vores skovtur i dag. Selvfølgelig mødte vi ingen rådyr kid eller andet spændende,  nu hvor jeg konstant havde kameraet klar! Typisk.. Siko er nu lige glad, så længe han får lov at grave efter mus! Se de nye billeder under "Pics"

                                                                                  

15 Juni 2005       Sikos vilde ven..

I dag har det jo bare været sommervejr, varmt for en samojed som Siko, der har tilbragt det meste af dagen i skyggen på terrassen. Så da det blev lidt køligere besluttede Siko og jeg os for at gå en lang aftentur i skoven. Som sædvanlig vågnede Siko op, da duften af skov og dyr mødte os. På vejen tilbage gik jeg vist lidt i mine egne tanker. Siko snusede ivrigt og jeg kiggede om jeg kunne se rådyr, som han jo så gerne vil "lege" med, for så er det om at holde godt fast i snoren! Næ der var ikke nogle dyr, men kun en stor sten i det høje græs. Siko styrede målrettet derhen og snusede og snusede, men lidt forsigtigt. Jeg fik et CHOCK da stenen vendte sig om, og var et smukt lille rå kid, der kiggede på Siko, som om den tænkte..uh ha du er ikke min mor og først der sprang den stille og roligt væk. Siko stod tilbage og smilede over hele hovedet..endelig havde han fået snust til et rådyr! :o) Normalt er han helt vild når dyrene springer væk og holder sig ikke tilbage for at gø, men i aften var han bare glad for endelig at få hilst på en af dem. - Og jeg var ked af at jeg ikke havde kameraet med!

                                                                               

12 Juni 2005    Den søde vente tid..

Tiden er lige pludselig begyndt at gå hurtigt! Siko og Soffies hvalpe er nu godt 2 uger fra at møde verden. Kennel Kiak har sendt disse herlige billeder af Soffie. Der er vist INGEN tvivl om at damen er meget gravid og nyder at spille på det. Ja hun har indtil videre høstet en masse lækkerier, da hendes "morgen kvalme" forbød hende at spise normalt hunde foder. Men nu kræver de små hvalpe vist lidt mere og hun har fået appetitten igen.  Vi kan bare IKKE vente med at se resultatet :o)

                                                                               

11 Juni 2005          DKK International udstilling i Hillerød

Så har vi været afsted på udstilling igen. Vejr guderne havde lovet mest regn og køligt vejr, men det kom ikke til at gælde for Hillerød, hvor vi hele dagen havde varme og solskin. Det er første gang jeg udstiller i Hillerød, og jeg må sige, at det er et rigtigt hyggeligt sted med grønne områder og smukke træer. Datter Victoria er godt nok blevet stor og flot og havde sin sidste udstilling i hvalpe klassen. Hun blev bedste (og eneste) hvalp. Hvad vigtigere er så er hun og Anette bare et smukt par, og hun opførte sig rigtigt pænt, ja lige på nær en tisse-tår foran dommeren, til stort glæde for de efterfølgende hunde :o)

Vi delte telt med Discos Lady Lulu som stillede i unghunde klassen for tæver. Hun fik 1 præmie og blev 3 Bedste Unghunde tæve med CK. Discos Dirty Dancer som fik 1. præmie og blev Bedste Unghunde han med CK, Discos Silver Debbie som blev Bedste Champ. tæve med CK og 2 Bedste tæve i racen samt Cacib.  Siko stillede for første gang i Åben klasse på en DKK udstilling og det klarede han bare rigtigt flot. Han fik 1 præmie og blev Bedste Åben Klasse Han med CK

Tak til alle hunde venner for en dejlig dag. Nu går der desværre lidt tid inden vi ses igen. Vores næste udstilling bliver til den Nationale og Internationale udstilling i  Sverige, som strækker sig over 2 dage i Juli.

                                                                               

29 Maj 2005       International Udstilling i Stenungsund, Sverige

Christine, Lulu, Siko og jeg har været på "mini-ferie" i det Svenske. Vi var ret spændte på, om vi overhovedet kunne finde frem, da vi normalt ikke har meget sted sans. Vi kørte lørdag, så vi kunne få en hyggelig aften og slappe af, inden det gik løs søndag. Vi havde ikke bestilt nogen hytte, men havde undersøgt et par steder, hvor vi kunne overnatte. Da vi kom til det første sted, og fandt et fyldt festlokale i receptionen, uden mulighed for kontakt med camping-far, besluttede vi at køre videre. Vi endte på en idyllisk ø, som lå 10 min fra udstillingsområdet. Her var der nu heller ikke videre tegn på liv, og en reception helt umulig at finde. Efter "spændende" kørsel på stejle bakker, smalle veje, tom benzintank og et enkelt hjulspænd i en uskyldig svenskers indkørsel, måtte vi banke på et hus og fik her hjælp til at finde receptionen. Her var der kun en meget ung pige, som hverken vidste priser eller havde nøgler til hytterne. Pyt skidt, vi slår udstillingsteltet op og sover der. De havde ikke åbent i den restaurant, de reklamerede med, men hun var så sød at smøre nogle sandwich til os, da vi ikke orkede at finde fastlandet igen.

Da vi kom til telt pladsen, som lå i lysningen af en skov, var der en masse mennesker samlet om et bål. De sang nærmest "klage-sange" og kiggede meget underligt på os... og nu fejler vores fantasi jo ingen ting, og vi var overbeviste om, at det var en eller anden sekt eller det der var værre. Nå vi fik slået telte op, luftet hundene og hentet lidt mad. Så kunne vi rigtigt hygge os... vi havde dog lige glemt nogle stearinlys men fandt et stort mygge lys som udgjorde hyggen. Hundene havde jo været "burhunde" det meste af dagen, og de trængte til at komme ud og ligge på tæppet i teltet og blive nusset. Tænk at vores 2 vild basser, kunne ligge stille og roligt og hygge uden at skulle pjatte... Pludselig var alle de mennesker fra før, som sunket i jorden, og her var vi HELT alene ude i en mørk skov. Teltet var slået op under et træ, og taget sagde en underlig knitrende lyd, som om der var ild i det! Det var der nu heldigvis ikke, det har nok være træet der "fældede" på det. Men det passede godt ind i vores skrækfilms historier, hvis det ikke var uhyggeligt ja så sørgede fantasien for resten. Det kunne jo også være kæmpe flagermus, rotter, mus, ræve eller andre skumle dyr. Ja der er jo også ulve i Sverige (selvom de nok er længere oppe i landet) så alt i alt var der rigeligt at "drømme" om om natten. Er I klar over hvor meget svenske dyr larmer??? Deres kæmpe krager larmede hele natten, og da de endelig var holdt op så startede de andre som f.eks. gøen, spætten osv. Det eneste vi hørte til hundene var en sagtne slumren. Vi fik da også sovet lidt, -med et halvt øje åbent, inden vi hev teltpløkkerne op igen og dragede til udstillingen kl. 6.30 søndag morgen.

Vi kom som nogle af de første til udstillingen, hvilket sikrede os god parkering og hurtigt & smertefrit dyrlæge tjek. Teltet kom op endnu engang, og hundene blev luftet og fik slappet af. Ringen var meget lille og der var efterhånden hunde og mennesker overalt. Solen skinnede - en rigtig sommer dag, som vi i øvrigt trængte til efter en kold nat! Lulu stillede op i unghunde klasse og fik 1. præmie og blev 2. vinder. Siko stillede i åbenklasse og fik 1. præmie, CK, HP og blev 3 bedste hanhund i racen! Og man må sige, at det er noget mere "indbringende" i Sverige!!! 5 rosetter og en lille pokal kunne jeg slæbe hjem jubiii :o) Så humøret var højt på hjemturen, så den ikke føltes så lang!  Vi kom glade men meget trætte til Amager for at sætte Christine og Lulu af. Siko og Lulu skulle da også lige ha lov at lege lidt løse i haven, inden vi kørte videre hjemad. Vi troede, at de var trætte men nej..de fik tumlet og leget til den store guldmedalje, men efter vi er kommet hjem er Sikos batterier altså også opbrugt!!Tusind TAK for en dejlig weekend til Christine og prinsesse Lulu, vi glæder os til næste gang, vi skal på en rigtig (u)hyggelig weekend med Jer :o)

                                                             SIKO  & LULU

  

                                                                                           

 28 Maj 2005         Specialklub udstilling Fjellerad

Sikke nyheder at komme hjem til og endda billeder i mailen med pokaler og rosetter!!  Da vi befandt os på vej til Sverige, kunne vi desværre ikke være med i Fjellarad.  Anette og Erik og selvfølgelig Victoria havde en skøn dag! Snowaffairs Dôna Victoria of Dancer blev BIR Hvalp og Best in Show 2 Hvalp! STORT TILLYKKE fra den stolte far og farmor :o)

                                                                                                     

25 Maj 2005          Sød historie og en lille hvid løgn :o)

HM! Kan hunde lyve og gør de det??? Da jeg kom hjem fra arbejde havde Siko meget meget travlt med at komme ud i haven. Der var noget han skulle vise mig! Han styrtede ud og kom løbende med en lille død gråspurv i munden, tydeligt stolt som om han sagde "SE mor hvad din store kriger har fanget!" Han styrtede rundt med den, hvorefter han lagde den til mig, godt tilfreds med sig selv :o) Hvad han ikke vidste var, at jeg allerede havde fået en anden historie fortalt! Vores 2 næsten-inde-misser elsker at være i haven om sommeren. Casjo havde i dag 3 år gammel fanget sin første fugl, hvilket Siko havde fulgt med i, på den anden side af terrassedøren. Han kunne næsten ikke vente med at komme ud og overtage rollen som den store kriger! Så senere da jeg kom hjem, ja så kunne han vel ligeså godt tage "æren" for byttet :o) Han har i øvrigt fået ny titel her i huset. Siko går meget ind for at der er fred og ro i "flokken". Hvis misserne leger for vildt, naboens kat driller vores eller vi mennesker kommer til at sige av eller lign. Ja så kommer Politi-hunden Siko styrtende selvom han lå i den sødeste søvn. Det ser bare så sjovt ud, han mangler bare en lille sirene på hovedet, så er billedet fuldendt :o)

Og så er der næsten kun en måned til Soffie får hvalpe! Vi er såå spændte og forventningens glæde bliver ikke mindre af, at dyrlægen mener, at det er et stort kuld..Det bliver så spændende og hvem ved, måske kommer der endnu en uldtot til Kværkeby i midten af august :o)

                                                                                                          

21 Maj 2005            Pokal kamp med Aktivitet Midtsjælland

I dag havde vi i Aktivitet Midtsjælland inviteret til "Pokal-Kamp". Der var stort fremmøde trods det triste vejr med masser af regn. Pokal kampen gik ud på at hund og ejer kæmpede mod de andre par i div. øvelser som Lydighedsbane, pulka løb, dæk øvelse blandet med find 5 fejl og lidt næsearbejde hvor hunden skulle lugte til sokker på en tørresnor og vise ejeren i hvilke sokker der var pølser i. Jeg havde poster, og kunne jo derfor ikke gå med Siko.  Så i dagens anledning havde jeg lokket Niels til det, og jeg var rimelig spændt på, hvordan det skulle gå, da han aldrig træner med ham. Men de to drenge klarede sig fint og havde det sjovt. Den sidste øvelse for de 2, gik ud på at Siko skulle tage en pølse der lå i på bunden af en balje med vand i. Nu er Siko ikke særlig mad eller vandglad, så for ikke at miste point, måtte Niels selv ha hovedet i baljen og fiske pølsen op med munden!! Godt kæmpet drenge! ;o)

Da alle var igennem banerne, ventede den sidste gættekonkurrence inden døre. Efterfølgende havde Chefkokken Willy lavet lækker hjemmelavet pizza og salat til os, som blev skyllet ned med Pokal Øl. Ja det hedder jo ikke Pokal Kamp for ingen ting hehe, Nogen troede måske de skulle ha en stor pokal med hjem?? :o)  Der var nu præmier til alle hundene og "pokal" til nr. 1 og 2 så det var ikke helt spildt at hygge sig i regnvejret med os ;o) Som altid havde vi en hyggelig og sjov dag trods regnen!

Da det var silende regn, det meste af tiden fik jeg faktisk kun taget et billede, og det var af Sikos kæreste Soffie. Hun synes selv, at hun er rigtig meget gravid og Irene & Niels har sit hyr med at lokke mad i hende fortiden...Hvem sagde morgenkvalme?? Men en "Sødte" er hun stadigvæk!

                                                       

                                                                                                    

18 Maj 2005     Siko har 2 års føds´dag..

Hurra Hurra Hurra min "lille" dreng fylder 2 år i dag,- som tiden dog flyver afsted! Han er blevet fejret på behørigvis og der er kommet nye snap shots på billede siden. Selvom han har smidt det meste af pelsen, er han da dejlig :o)

I mandags var vi til skue ved Ravnsborg Hallen. Trods regn, kulde og mave onde havde vi en hyggelig dag. Siko nød at være herre i eget telt med sit helt eget harrem! Lulu på den ene side og hans kæreste Soffie overfor sammen med lille skønne Jessie..Jo han fik sendt kærlige blikke til sin udkårende og fik da også kysset hende lidt på ørene!! Han lå nærmest i en sagelig rus og kiggede helt stille på Soffie, så er det jo godt at have Lulu med, der kan sørge for, at alle ved, at det er samojed hunde, der er i teltet :o) Siko opførede sig pænt, han skulle dog lige knurre lidt ad Samson..Du tager ikke mine tøser! Han fik 1 præmie og blev 2 vinder i åben klasse, Samson vandt denne gang Tillykke herfra :o)-  "Man kan ikke både ha held i udstilling og kærlighed"  og hvis jeg skal være ærlig, synes Siko vist det er sjovere at have held i kærlighed! :o) Han fik en rigtig flot kritik, så det var jo bare dejligt. Lulu klarede sig flot og blev bedste unghund og Jessie blev bedste baby og BIS 2. Stort tillykke herfra. Tusind tak til hele "Samo-folket" for en dejlig dag..-Anette jeg håber ikke du har ondt i ryggen af at bære pokalerne hjem hi hi

             SIKO 2 ÅR - VOKSEN OG EFTERTÆNKSOM

       

                                                                                                

12 Maj 2005       Hvalpe hos Kennel Disco!

Discos Sweet Little Gabi blev i nat mor for første gang! Hun fik 6 hvalpe.-  4 hanner og 2 tæver. Stort tillykke til Lone og Gabi :o) Hvalpe siden hos Kennel Disco bliver sikkert snart opdateret så du kan følge hvalpene.

Her sker der ikke det vilde,- Vi nyder foråret med lange gåture i den ny udsprunget skov..Det er bare SKØNT at snuse foråret og høre fuglene synge!! Vi har bare så mange rådyr og fasaner, at det til tider er lidt hårdt for armene at holde Siko... Mor hvorfor må jeg ikke lege med dem??? Med skovturene følger desværre også tæger/flået Pu ha jeg synes der er mange i år!!  I stedet for at give ham "gift" i nakken, er jeg begyndt at bruge Naturblanding med b.la. hvidløg fra www.amilet.dk som jeg er blevet anbefalet af en hundeven. Hun har brugt det i mange år og er sluppet for de små kryb. Siko har fået det i maden en uges tid nu, og der er faktisk ikke EN tæge der har bidt sig fast. Dem der kravler i pelsen efter en skovtur undgås nok ikke, men jeg synes, der er blevet færre af dem. Så jeg kan også anbefale Naturblandingen :o)

Nyd foråret og Jeres hunde! :o)

 

                                                                               

1 Maj 2005         DKK, Ballerup

I dag har jeg været ude og kigge på udstillingen i Ballerup. Siko var ikke tilmeldt, da jeg ikke regnede med at han var i pels. Øv øv for han er faktisk stadigvæk fin. Der var tilmeldt 33 samojed hunde, hvilket er noget under hvad der plejer at være. Da jeg jo ikke skulle i ringen, var jeg "Tanteanjamedgufferne" i dag og havde god tid til at nusse hunde og shoppe :o) Her er lidt resultater fra vores "hjørne" som jeg mener at kunne huske :o)

Hvalpeklasse tæver: Snowaffairs Döna Victoria of Dancer 1. pr. 1 vinder, SL, BIM Hvalp
 

Unghundeklasse tæver: Discos Lady Lulu 1 pr. 3 vinder, SL
 

Mellemklasse tæver: Discos Barbie Girl, 1. pr. 2 vinder
 

Champ.klasse tæver: Discos Silver Debbie 1. pr. 1 vinder, CK 4 bedste tæve
 

Unghundeklasse hanner: Discos Dirty Dancer, 1 pr. 1 vinder, CK, 2 Bedste han CERT/CACIB

Stort tillykke til Jer alle..Tænk Jer Dirty fik hans 2. CERT og drengen er ikke engang et år endnu!

Tak til alle Jer søde hundevenner for en dejlig dag,  selvom vi desværre fik bekræftet, hvad vi havde regnet med i lang tid!

                                                                               
 

30 April 2005        Kærestesorg :o)

Nu er det vist gået op for Siko, at Soffie ikke kommer på kærlighedsvisit mere. Hun har været på besøg i 5 dage, så det er et hårdt slag for ham at hans legekammerat ikke kommer mere! Han er helt på mærkerne, når der kommer en bil forbi på vejen, det kunne jo være hende! Den anden aften kom jeg til at spørge ham, om han savnede Soffie. Så begyndte han at styrte rundt og kigge ud af vinduerne (de er store, i lav højde) og hyle. Han ved godt hvad hende den lækre hedder thi hi. Han kan også ligge i sin seng og sutte på sin ynglingsbamse mens han siger klagende lyde! Ja det er hårdt at være hanhund.

Forhåbentligt resulterer deres dates i en flok uldtotter omkring d. 28/6 2005. Vi venter spændt!!

                                                                               

26 April 2005       Jubiii

Så fik Siko og jeg læst alle kapitler af "sådan får man hvalpe"! Daten i dag var overladt til Niels og Niels da damerne var på arbejde. Ja det kunne jo lige passe at det skete i dag, og vi så skulle høre på deres praleri..hehe hvor svært kan det være..og mænd ved bedst bla bla bla :o) Men drengene gjorde det rigtigt godt - alle 3!!! I dag synes Siko nemlig, at Soffie var ekstra lækker, så nu håber vi der kommer hvalpe om 9 ugers tid!! Soffie kommer igen i morgen, de er jo nærmest blevet uadskillige de sidste dage, og i dag var Siko rigtig ked af at hun tog hjem igen.

Ellers har "TanteAnjaMedGufferne" været med Lulu og Christine til øjenlysning idag. Lulu opførte sig bare så pænt og tog det hele med ophøjet ro. Da der var aspiranter på, blev hun tjekket og lyst af 3 forskellige. De var enige om at hun havde smukke og sunde øjne, der var heldigvis ikke noget at komme efter.  Stort tillykke til Christine og Discos Lady Lulu                   

                                                                               

24 April 2005     Mens vi venter....

Siko har haft fint besøg af Soffie. De har leget og nusset hinanden i haven, men Siko synes ikke lige, at det er tid til parring endnu. Han er vist blevet ældre og fornuftig hi hi Vi stoler på hans dømmekraft og glæder os til Soffie kommer på besøg  igen de næste par dage. I mellem tiden har jeg lovet Irene, at læse de næste kapitler i "sådan får man hvalpe" højt for drengen, hun mener ikke, han er kommet længere end til kapitel 2 thi hi  Men lidt stemnings billeder fra haven skal man ikke snydes for, de kommer HER

Hvordan fordriver man ventetiden? Siko ved jo ikke noget bedre end en rask skovtur, hvor man kan grave i den dejlige forårs jord og snuse efter mus. Jubiii nu er jorden  blevet blød og sort så man rigtigt kan svine sig til, og græsset er højt og det er jo sjovt at springe i.     Nye billeder af skovtrolden HER

                                                                               

22 April 2005      Skovtur med Aktivitet Midtsjælland.

I dag har Aktivitet Midtsjælland gjort Kværkeby usikker!! Sikke en tilslutning til skovturen! Det var bare super dejligt, at så mange havde lyst til en gå tur i det dejlige vejr. Vi har vel været 14 mennesker og næsten 20 samojedhunde og det er jo ikke et syn man ser (eller hører) hver dag, her i vores lille landsby. Der var en mand der kom rendende med sit kamera, for han synes det så så herligt ud!  Desværre fik jeg ikke taget så mange gode billeder, og det er svært for ikke at sige umuligt at få et fælles billede. Øv øv

Vi fik gået en lang tur i skoven og nød det spirende forår. Siko var stolt over at vise "hans" skov frem, og han skulle da også vise damerne hvordan en rigtig mand graver efter mus. Desværre stod lille Julle fra Kennel Kiak i den forkerte vindretning hvilket resulterede i, at hun blev dækket til med blade og jord..Undskyld :o)  Pludselig sprang der et stort rådyr over skovvejen mellem 2 grupper hunde. Siko stod i første paket, og han kunne meget godt tænke sig at løbe efter hi hi Han mener sikkert, at der er lidt mere kød på end en mus! Hurtige Annette fik taget et super billede som du kan se på hendes side HER.

Efterfølgende fik vi hygget på terrassen med kaffe og kage..og Topform sodavand..som nogle mente, de burde have fået inden skovturen :o) Lidt billeder blev det til, du kan se dem HER

Til slut vi fik taget lidt billeder af Siko og Lulu i haven som kan ses HER

TUSIND tak for en herlig dag og stort fremmøde!

                                                                               

16 April 2005       Specialklub udstilling i Årslev.

Fredag: Som alle sikkert ved, skal hunden vaskes, tørres og børstes til den store guldmedalje dagen inden en udstilling. Hos mig er det efterhånden blevet en tradition, at det bliver en hyggedag. Endten med en lang tur i skoven eller en cykletur inden drengen skal ha den store tur. Denne gang blev det til en cykletur med mussejagt ophold undervejs. Siko fangede ingen mus, men et firben eller rettere dens hale blev det til, så det var en glad og afslappet hund der vendte hjem. Jeg var lidt i tvivl om, hvordan Siko ville se ud, når han var blevet vasket, for han har smidt en del pels og desværre på de forkerte steder men helt galt var det nu ikke. Nu var det jo skønt vejr i fredags, så han blev blowet på terassen, hvilket medførte at det lignende en snestorm derude da vi var færdige! Men så slap jeg da for pelsen indendøre :o)

Lørdag morgen drog vi mod Fynsland sammen med Christine og Lulu, Birgit og Barbie og Lone med Dirty og Tootsie som var med for hyggens skyld. Igen et herligt vejr og hvor var det skønt at vi ikke skulle være inde i hallen!! Siko og Petruskas datter Victoria skulle for sidste gang i babyklassen. Det klarede hun og Annette bare så flot og hun blev BIR Baby. Stort Tillykke til Ålborg!!! Det bliver spændende at følge hende, for hun er altså bare skøn!

Lidt resultater fra "vores telt":

Discos Lady Lulu stillede i unghunde klassen for første gang og klarede det også rigtigt flot! Hun fik 1. præmie og blev 3 vinder med CK.

Discos Barbie Girl stillede for første gang i mellemklassen og fik 1. præmie, 2 vinder med SL,

Discos Dirty Dancer stillede i unghunde klassen og fik 1. præmie, 1 vinder med CK, BIM Unghund

Discos Zulu Dancer (Siko) stillede i mellemklassen og fik 1. præmie, 1 vinder med CK, BIR Mellemklasse og 4 Bedste Hanhund! Så jeg var jo bare så glad og med en roset i tasken, ja så er hjemturen jo en leg :o)

Tusind tak til alle vores søde hundevenner for en dejlig dag i solskin, det er synd at tiden går så hurtigt!!  

Her kan du se billeder af Siko og Victoria (Snowaffairs Döna Victoria of Dancer)

                                                                                                     

5 April 2005      DKK kreds 4 udstilling i Esbjerg.

Siko og Petruska´s datter Snowaffairs Dôna Victoria of Dancer har været på sin 2 udstiling. Det klarede hun rigtigt fint og fik en lyserød roset og blev 3 vinder i Babyklassen. Stort tillykke! Erik og Anette har sendt et par nye billeder af prinsessen, Tusind tak!! Jeg ved hvordan I har det med at tage billeder thi hi  Du kan se billeder af Victoria  HER  (Det er nr. 1 og 4)

                                                                               

28 Marts 2005     Planlagt Parring.

Der er forår i luften og Discos Zulu Dancer (Siko) er inviteret på date af Kiak's Emily of Peekaboo (Soffie) engang i april/maj. Hvalpe siden er opdateret og du kan læse mere om Soffie på Kennel Kiaks hjemmeside HER og se billeder af den flotte dame HER

25 Marts 2005      DKK National Udstilling i Næstved.

Så har vi været på farten igen. Samojed Folket er altid i god tid, men hvad hjælper det, når man ikke må komme ind på pladsen? Vi ventede en time på, at vi fik lov at komme ind og sætte telte op m.v. Vi overvejede en demonstration, men nøjes med at stille op i kø udenfor  porten :o)

Op ad morgen stunden kom solen frem, og årets første udendørs udstilling blev afholdt i dejligt solskinsvejr. Dommeren var fra USA og hun brugte hele skalaen! 2 og 3 præmier blev uddelt og hun sparede også på CKérne, således at der kun stod 3 hanner i CK klassen. Siko stillede i mellemklassen og fik 1 præmie, 1 vinder uden CK, hvilket vi var yderst tilfredse med efterhånden som man så hende dømme!! Og jeg er bare så glad for, at han opfører sig så pænt og at lømmel alderen er ovre thi hi

Sikos halv lillebror Discos Dirty Dancer fik CK, og i en alder af 9 måneder og første gang i unghunde klassen (hvor han blev 1. vinder) blev placeret som 2 bedste hanhund og fik sit første CERT!!! STORT TILLYKKE til den stolte mor (og farmor) !!! Discos Silver Debbie klarede sig også flot og blev 2 bedste tæve i racen.

Lige et par billeder af Dirty, han er jo bare blevet en flot dreng!  HER

                                                                               

6 Marts 2005    Specialklub udstilling i Karlslunde.

Så kom dagen vi har ventet på. Der var udstilling i Karlslunde, og Siko´s baby Victoria skulle vises frem for os og resten af hundefolket. Hun er blevet en rigtig sød pige, og Siko var helt vild med hende. Victoria opførte sig rigtigt pænt og hun blev Bedste Baby. Stort tillykke til Anette og Erik. Her er et par billeder af prinsessen og et par stykker af "farhunden". Desværre var mit kamera ikke særligt godt inde i hallen, så jeg beklager den forringede billede kvalitet! Tryk HER

Siko opførte sig igen rigtigt pænt, man kan godt mærke at han er blevet lidt mere voksen! Han stillede i mellemklassen og fik 1.pr og blev 2 vinder. Det var et rigtigt familie foretagende idag! Sikos mor Samba var med og hun fik 1.pr. og blev 2 vinder med CK i Åben klasse tæver og hans halvbror Dirty vandt hvalpeklassen for hanner og blev BIR Hvalp.  Stort tillykke!  Efter "kampen" forsøgte vi at tage billeder i blæsevejret, et par gode kom der ud af det :o)   HER

Tusind tak til alle for en hyggelig dag! Vi glæder os til at se Jer igen i Næstved...hvis pelsen ikke er faldet helt af!  :o)

                                                                               

27 Februar 2005    Store lege dag!

Vi har besøg af Christine og Lulu idag. Hundene fik løbet det værste krudt af i haven, og legede rigtigt godt. Vi fik taget ikke mindre end 89 billeder! Vi skal nok spare jer for nogle af dem :o) Da hundene blev trætte satte vi os for at lave hjemmeside til Lulu. Den er ikke færdig endnu, men vi tror den bliver rigtig flot! Nu venter vi på Lone og Dirty og så skal vi en tur i skoven. Så måske kommer der flere billeder senere :o)   Siko & Lulu i haven.             

                                                                                                          

22 Februar 2005 (lidt senere :o))       Lidt opmuntring i mailboksen!

2 nye billeder af skønne Victoria! Det ene sammen med Mor Petruska, Ludmilla og Erik. Det andet tja..bare smukke Victoria. 1000 tak for billederne. Jeg glæder mig meget til at se hende i Karlslunde!!    Snowaffairs dôna Victoria of Dancer

22 Februar 2005        ØV ØV ØV!!

Som tidligere nævnt på siden, planlagde jeg at få en lillebror eller lillesøster til Siko. Hanhunden var fundet til Debbie, og Lone forcerede snestormen for at komme til Ålborg og parre. Blodprøven var taget, nu var det tid! Det var jo første gang for både Debbie og Bowie, og selvom "daten" trak ud i 4 dage, var de ikke i det romantiske hjørne samtidig :o( Debbie var endda hos en dyrlæge i Ålborg for at få tjekket en blodprøve igen. Han mente ikke at det var nu, så Lone kørte hjem igen, med planen om at komme igen et par dage senere. Men hendes normale dyrlæge kunne desværre konstatere at det nu var for sent! :o( 

Så det bliver ikke til en lille ny i denne omgang. Det er bare så mega ærgerligt, når man har planlagt det hele og glædet sig til at få en hund mere. Eftersom det er min "sidste" hund lige nu, vil jeg hellere vente til den rigtige kommer. Selvom det er meget svært og næsten umuligt at modstå de dejlige uldtotter er planen om en lille ny derfor sat på stand-by..

                                                                                                 

14 Februar 2005      Skovtur i sneen

Ja man kan jo ikke forvente, at hunden bliver ved med at være hvid efter sådan en udstilling! Så efter lidt leg i haven og en pause, drog Siko og jeg i skoven i snevejret, og han synes det var vildt sjovt, specielt at hoppe i snedriverne. Mussene må jo også være i skovbunden, selvom den er dækket af masser af sne.  Siko tænkte ikke på alt mit hårde arbejde med at vaske ham og så han kunne jo ligeså godt forsøge at blive så beskidt som muligt. Træstammer skulle undersøges og springes op på - han har helt styr på balancen selvom der var sne på- og der skulle graves efter mus..

 Så det kom der masser af billeder ud af, det ER svært at begrænse sig! :o)  HER

                                                                                          

13 Februar 2005     DKK International Udstilling i Fredericia.

Så blev det endelig vinter!! Men havde det lige behøvet at komme denne weekend?? Da jeg kiggede ud til morgen, var jeg overbevist om, at vi ikke kom på udstilling idag! Jeg havde ihvertfald ikke meget lyst til at køre med sommerdæk, så jeg havde faktisk besluttet at blive hjemme. Siko blev lukket i haven og tumlede i sneen, men så ringede Gitte som har Sikos søster Snowy, for at høre om vi var på vej. Gitte og Klaus var lige kørt og de synes ikke det var så slemt, så de kom forbi og hente Siko og jeg. Jubii vi kom alligevel afsted. Heldigt at Siko i mellemtiden ikke havde gravet i haven! :o) Vi havde nok regnet med, at motorvejen var farbar, men hold da op Klaus kom på prøve, der lå endnu en del sne og det stormede meget over Storebæltsbroen. Vi kørte meget forsigtigt over Sjælland og broen, på Fyn var vejene meget bedre. Så vi kom helskindet frem, dog noget senere end vi plejer :o)

Sikke en dag! Det var godt at snestormen ikke holdte os hjemme, for det gik rigtigt godt! Siko opførte sig eksemplarisk på trods af den trænge plads i hallen og at det kun er 2. gang han udstilles i en hal. Han tog menneske og hunde mylder, højttalere, larm og hvad der høre til med ophøjet ro (pånær et par VOV  i mors øre på trimmebordet) Det var også hans debut i mellemklassen hvor han opnåede 1. præmie, 1. vinder med CK og blev 4 bedste hanhund i racen! Så det var et resultat der var værd at forcere en snestorm for! :o) Billeder blev der ikke så meget tid til, men det blev til nogle stykker.   HER

 

                                                                                         

10 Februar 2005      Nye billeder af Victoria og Gismo 16 uger

Jubii nye billeder af Siko´s børn. De er blevet store og flotte, og de stor-trives! Victoria hjemme i Ålborg og Gismo hos sin nye familie.

Nye billeder HER Det første er Gismo og de andre er Victoria

5 Februar 2005       Siko´s debut som motionsløber ;o)

Med nyindkøbt mountainbike begav Siko og jeg os ud på vores første cykeltur. I ly af aftenens mørke ville jeg prøve en lille tur på ad cykelstien, hvor vi normalt gå aftentur. Siko har til vane, når vi går tur i flexlinen, at krydse fra den ene side af stien til den anden, og nogle gange må han jo lige efterforske, om der ikke er en mus..så jeg var meget spændt på om vi overhovedet kunne cykle, uden at han ville løbe ind i hjulene eller trække mig af cyklen, hvis han pludselig stoppede op. Men efter en kort introduktion af cyklen, og efter jeg havde overbevist ham om, at han ikke kunne springe op på cyklen, tog jeg mod til mig og vi kørte afsted. Min plan var først, at han skulle løbe foran cyklen og trække, men jeg måtte vist erkende, at vi nok lige skal blive lidt mere fortrolige med at cykle, inden vi gør det i lang snor. Så han skulle istedet løbe ved min side og det gik over alt forventning! Ikke en eneste gang forsøgte han at fjolle eller stoppe op, og da vi heller ikke mødte andre hunde, havde vi en fin debut.

Så det første vi gjorde i morges var at gentage succesen. Denne gang i dagslys thi hi. Han fik selvfølgelig lige lov at tisse af, og da vi kom op til startstedet, var han helt vild efter at komme afsted. Det gik forrygende, og vi cyklede en dejlig morgen tur . Uden uheld eller pludselige stop...Vi har vist fundet en ny hobby!

 

                                                                                            

3 Februar 2005      Besøg     http://www.graeskehunde.dk !

SNØFT!! Som hundeelsker er det jo frygteligt at læse om de stakkels herreløse skæbner, der bor i gaderne  bl.a. på de Græske Øer. Jeg har nu brugt lang tid på at læse på hjemmesiden, og det skær lige i hjertet. Gribende historier både ulykkelige og lykkelige. Der er en masse frivillige danskere der gør et kæmpe arbejde for disse hunde og katte. De hjælper i lokalområderne med at få neutraliseret hundene, sårbehandling, fodring osv og de arrangere adoption af Græske hunde til danske hjem.

Du kan støtte dem med ALT f.eks. foder, halsbånd, transportkasser, hundesnore  og selvfølgelig penge.  Ta´et kig på deres hjemmeside.

 

30 Januar 2005       Snowaffairs Dõna Victoria of Dancer, BIR Baby, BIS 3 Baby

 

"Barnebarnet" Victoria har fået sin debut i udstillingsverdenen, - og hvilken debut! Annette og Victoria klarede skuet på Mols med bravour, og blev BIR Baby og BIS 3 Baby, endda ud af 26 søde babyer! Begge dommere er autoriserede Samojed dommere, så det gjorde jo ikke glæden mindre. Stort Tillykke til Ålborg, vi glæder os til at se om Erik fik foreviget den flotte debut! :o)

Vi har også haft en dejlig weekend. Lørdag gik Siko og jeg en lang tur ved Karlstrup Kalkgrav, og sluttede af ved hundelegepladsen i Solrød. Der var ikke andre da vi kom, og Siko nød "friheden" og vi fik trænet indkald med stor succes. En halv time senere fik vi selskab af en Schæfer tæve på samme alder som Siko. De to fik leget til den store guldmedalje, og han blev behørigt sat på plads, når han forsøgte at hoppe på hende, så det var en befrielse at han efterhånden opgav!  :o) Senere kom også en lille Cavalier King Charles  Spaniel til, og de 3 hunde nød legetimen. Siko sov resten af dagen og det meste af aftenen..det havde været en sjov dag!

I dag stod programmet på "søndagskøretur" Niels, Siko og jeg fik gået en god tur i en "ny" skov. Der var masser af vildt ude at spadsere sådan en søndag, og da der lige pludselig stod en hare et par meter fra Siko, måtte alle kræfter lægges i hvis jeg ikke skulle slæbes afsted i skovbunden! Siko var vildt begejstret og fik da også gravet sig halvvejen ned til kineserne.. Jeg tror, at han måler om turen har været god, efter hvor beskidt han er når vi kommer hjem, og i dag havde turen været så god at han måtte en tur under bruseren :o)

25 Januar 2005        Billeder, Billeder og Billeder...

Så kom der endelig lidt vinter, og Siko elsker sneen som alle andre Samojeder. Han drøner rundt i haven, leger og gør af begejstring. I dag fik han en boomerang, jeg har jo hørt, at sådan en skulle komme tilbage..men nej ikke her :o) Istedet for blev den gravet ned i sneen, da han ikke ville tygge mere i den, og mor havde fået sine billeder. Klik på  SNE BILLEDER

Søndagen blev brugt i hundevenners selskab,- klubhuset skulle ha en ordentligt omgang! Siko benyttede lejligheden til at hjælpe, da han  jo er den store mussejæger! Efter at ha spurtet rundt og søgt en times tid, blev han overbevist om, at musse-familien boede under en masse brædder. Han gjorde, hvad han kunne for at få dem ud. Han masede sig under brædderne, stampede ovenpå, og prøvede at flytte dem  og lige meget hjalp det. Han kunne ikke nå de dejlige mus. Hvad gør man så? Han besluttede sig for at "gø" dem ud..igen uden held :o) Hans optimisme er utrolig og han bliver aldrig træt af at søge. Han trøster sig nok med, at der normalt er større gevinst hjemme på markerne i Kværkeby.    Klik på MUSSEJAGT

Billede siden er også opdateret, min plan er at gøre noget smart ved den side en dag..mon det kommer? :o)

                                                                                           

24 Januar 2005      Jubii Gismo har fundet det perfekte hjem!

Så kom dagen alligevel hvor Erik og Anette og hundene fik afleveret Gismo til sin nye familie..- og det blev desværre ikke her :o) Det har været rigtig mange forespørgsler på charme-trolden, men Snowaffairs har nøje udvalgt hans nye familie, for som de siger "Han troede jo han skulle blive her.." Så jeg er 100% sikker på, at det er den helt rigtige familie, der slap gennem nåleøjet!

Vi ønsker de nye ejere held og lykke, og glæder os til at følge ham. Han er nemlig kommet til at bo tæt på Erik og Anette, så mon ikke der dumper et billede ind i mailboksen engang i mellem :o) Vi vil selvfølgelig meget gerne høre fra de andre, der har fået et "barnebarn" så send os endelig en mail!

                                                                                                 

21 Januar 2005     Gismo søger stadigvæk en ny familie!

Smukke Gismo søger stadigvæk et nyt hjem..Pu ha man er fristet til selv at tage ham!! Det går rigtigt godt med både Victoria og Gismo, og jeg har Erik mistænkt for slet ikke at ville af med ham! De er begge (altså ikke Erik) tilmeldt skue her sidst i januar, og det bliver spændende at høre om deres debut! Jeg har også hørt, at Victoria har selektiv hørelse..HM! Når hun hører sit navn løber hun den anden vej hi hi Det må hun ha arvet fra Petruska he he Vi må vente lidt endnu med familieforøgelsen, så det passer med ferie, når den lille kommer hjem til Siko og misserne. Men vi glæder os!!

Siden sidst har Aktivitet Midtsjælland været på den årlige bowling tur. Det var en rigtig sjov aften og meget lækker fin mad. Så fin at mandfolkene ikke kunne blive mætte af bøffen og de "pommes-de-næsten-ingen-ting" som lå og grinede på tallerkenen :o) Men med sædvanlig charme(?!) fik Lone ordnet et fad kartofler, mens vi andre byttede colaer til nye med smag, og fandt regnefejlen som var ved at vælte vores budget. HI Hi Nej så slemt var det ikke, men jeg er sikker på, at tjeneren (som til daglig var pædagog) hellere ville invitere børnehaven end os, hvis hun selv kunne vælge! Men vi hyggede os meget!

På søndag er der store oprydningsdag i klubhuset. Vi er fulde af forventning om, at der kommer mange og hjælper til. Om ikke andet laver vi frokost til det arbejdende folk, og det er jo værd at overveje thi hi. Det er kl. 11.00 i Ølsemagle.

På mandag har vi møde i aktivitetsudvalget, så hvis du har nogle ideer til sjove aktiviteter, så send mig en mail! Også selvom du ikke bor herovre, så kunne vi godt bruge lidt input!

Ellers går vi og venter på, at Debbie kommer i løbetid.. Og selvfølgelig på den SNE de har lovet til weekenden! Vi skal som sædvanligt i skoven på nogle lange ture. Jeg prøver at huske kameraet denne weekend, for jeg synes det kniber lidt med noget til "Sidste Nyt" for tiden :o) 

9 Januar 2005             Storm og Støvsuger!

I går gik vi en dejlig tur ved Roskilde Fjord, og blev blæst igennem! Siko nød vandet og vinden, og så er det jo ikke noget bedre end at blive støvsuget for sand når man kommer hjem! Siko elsker støvsugeren og hjælper med at bære den frem og tilbage, og synes det er vildt morsomt at mærke suget i pelsen!?? Så her er lidt billeder :o)        Stormvejr        Støvsuger

 

2 Januar 2005            Hanhvalp på snart 11 uger søger nyt hjem!