Welcome
Siko
Kenzo
Puppies
Fun

 

Guestbook    E-mail...

 Sidste Nyt..2006

2007 HER

       2004    2005 

 28 December: Nye billeder af Siko´s hvalpe!

Så har Annett fra Kværkeby endelig fået sin længe ventede hvide julegave! Nickeline er flyttet ind lidt længere nede af vejen. Flere af hvalpene er i dag flyttet hjemmefra, og Irene & Niels har haft gang i vand & sæbe inden de tog afsted. Nye billeder af Dixie & Siko´s hvalpe 8 uger HER Nickeline har fået sin egen side under Siko, offspring & kan ses HER Held & Lykke med de skønne bamser! - Jeg håber at modtage billeder af dem senere hen.

Nina fra Kennel Polarhiet i Norge har sendt en masse nye billeder af Ebba og Siko´s datter Indi, der nu er 7 mdr. Se flere på hendes egen side HER Tusind tak for alle billederne! ;o)

Kjetil & Borghil har også sendt et nyt billede af Snehvit & Siko´s hvalpe som nu er 6 uger gamle. Tusind tak! De har haft problemer med både pc og kamera, så nu håber vi på, at begge dele virker igen og der snart kommer flere billeder ;o)

Kennel Kjeborg´s hvalpe 6 uger

Kiak´s Nickeline of Dancer 8 uger

Dragviken´s It´s Only Rock N´Roll "Indi" 7 mdr.

                                                                             

26 December: Hvalpe-Kik..

I går var drengene stadigvæk kridhvide efter deres julebad, og de har ikke fået lov at grave i 4 dage...Så det måtte der jo hellere rådes bod på! Vi startede dagen med et par skønne timer i skoven. Vi gik i dag mest "off-road", så der skete lidt nyt. Der var masser af dufte af rådyr, harer og mus, og drengene fik både motioneret og gravet. På et tidspunkt tænkte jeg godt nok.. ja det var så de hvide hunde, da begge var kulsorte. Kenzo synes det er rigtigt festligt at stå bagved Siko, og det blir man jo ikke mindre beskidt af! Heldigvis virker min taktik med at gå igennem mosen med højt græs på hjemvejen, så de er relativt hvide igen.

Med 2 trætte hunde derhjemme til tørre, tog jeg på julebesøg hos Kennel Kiak & Dixie & Siko´s hvalpe. Niels & Irene havde lavet det helt store julebord, så det var jo "lige" hvad man trængte til :o) Der blev hygget, spist og nusset store og små hunde. Tusind tak for en hyggelig dag. Hvalpene er nu snart 8 uger, og det varer ikke længe, før flere af dem skal ud i den store verden. Et par stykker bliver dog indtil nytåret er overstået, så mon ikke jeg kigger forbi igen. Og Nickeline skal jo bo i Kværkeby, så hende ser vi jo nok tit :o) Chamerende er de alle og nogle har ører der fortiden lever deres HELT eget liv ;o) ! Der er lidt billeder af dem HER

                                                                             

25 December: Jule-ferie..

Vi har været på en dejlig juleferie i Jylland. Drengene elsker at være med på besøg, både for at lege med store og små, men også fordi der altid vanker nogle dejlige lange gåture. Mine forældre bor med skoven i baghaven og Lillebælt et stenkast væk, så det er blevet til både skov og strandture i juledagene. Noget af det bedste de ved er også at ligge på deres ynglings post foran døren der vender mod skoven, så kan de nemlig se de harer og rådyr der vader gennem haven.. De er rigtigt blevet forkælet med pakker fra hele familien, og nød at tumle med min nevø og niece. Far Kurt blev lokket med på en af vores ture, så kameraet også kunne komme med. Det er vist sin sag for ham at holde styr på 2 hunde i flexliner, men det gik rigtigt fint :o) Tusind tak for en hyggelig juleferie!  Der er lidt nye billeder under Gallery, Jul i Mosen

Far Kurt & Drengene

Solen tittede frem.

 

                                                                             

22 December: Julekort..

Så er det blevet juleferie for mit vedkommende. I dag har vi besøgt Christine og tøserne, og selvom Kenzo er forelsket i Lulu & Maggie, så var det vist hestene Oliver & Diva der scorede flest point i dag! Alle hundene var med i stalden efter hestene var kommet ind fra folden. Siko har en gang fået stød, fordi han ville snuse til nogle heste, så han er ikke meget for de store dyr normalt. Men i dag synes han de var vældigt søde. Kenzo var helt pjattet med dem, og kyssede dem på mulen og var næsten ikke til at få med ind igen. I hans næste liv vil han vist gerne være "stald-hund". Men han matcher også flot i halmens farve for tiden! Efter den lange periode med regn og grave ture i skoven, ja så er det vist ikke luksus at julebadet venter i morgen!

Tusind tak for alle de fine julekort vi har modtaget! Nu har jeg også fået taget mig sammen til at lave et :o)

                                                                             

Nyheder fra før 25 december 06 HER

Nyheder fra før 7 Oktober 06 HER

Nyheder fra før 27 Juli 06 HER

Nyheder fra før 3 Juli 06 HER

Nyheder fra før 1 Juni 06 HER

Nyheder fra før 13 Maj 06 HER