Welcome
Siko
Kenzo
Puppies
Fun

 

Guestbook    E-mail...

 Sidste Nyt..       2004    2005  2006   2007

 

9 December: Glædelig jul! .

I denne weekend har der været gang i det lille hus! Fredag gik vi først en lang tur i skoven, hvorefter vi hentede Karla & Sille hos Kennel Churnwood. De skulle nemlig på weekendophold, mens resten af flokken tog til Stockholm og udstillede. Kenzo er evigt forelsket i Karla, så der gik lige noget tid, før han kunne lade hende være. Indtil da hyggede hun vist mere end rigeligt sammen med Jesper i sofen.. Noget Kenzo synes var ret strengt, da det normalt er forbudt område herhjemme.. Han blev vist mere misundelig som tiden gik.. for jeg mindes også Karla fylde hele sengen om natten!.. Lørdag tog jeg alle 4 med på folden, hvor tøserne motionerede og drengene mest gravede efter mus.. Så gik der et par timer til, og der var ro da jeg kom hjem ;o)

                                                                             

9 December: 

Så sker der igen lidt på siden! Jeg har været sløv med opdateringerne.. beklager ;o) Tiden flyver afsted og vi jule hygger i Kværkeby. Sidste weekend var Jesper og jeg i Kbh, og om aftenen gik vi en tur i det jule udsmykkedeTivoli.. Det var rigtigt hyggeligt, fyldt med smukke lys, og duften af jul var helt bestemt med til at sætte gang i julestemingen!  I dag har vi først været en lang tur i skoven med drengene, og med dem sorte og trætte, tog vi til Julemarked på Svenstrup Gods og hentede vores juletræ ;o) Så nu venter vi bare på en ordentlig omgang sne og en masse fri dage!

I den mørke tid, kan det jo være svært at opretholde vores ugentlige gåture i skoven sammen med Lotte & Sille. Vi har forsøgt os med at gå ud af landevejen, men det var altså lige kedeligt nok. Så vi besluttede at trodse skovtrolde og mørke, og går nu den sædvanlige tur på 1,5 time i skoven iført lommelygte og hunde.. Det er faktisk rigtigt uhyggeligt hyggeligt, og kan klart anbefales!

Og så er det ved at være tid til at Xamba i Slovakiet skal have hvalpe. Vi venter spændt og håber der kommer en masse dejlige jule hvalpe.

                                                                             

22 Oktober: Visit from Slovakia!

Så kom Xamba i løbetid og det på samme tid som  Kennel Yoshi & Us anden tæve som også skulle parres.. I Frankrig. Så der var lige lidt logistisk arbejde for Jana og Mario! De tog først til Frankrig, undervejs brød bilen sammen, men deres gode ven fra en anden samojedkennel kom dem til undsætning, kørte dem den lange vej til Frankrig og herefter til Danmark! Så de ankom noget senere end planlagt til Kværkeby søndag aften kl. 23.30. Siko går jo i seng med hønsene, så jeg var noget spændt på, om dame besøg så sent faldt i hans smag. Ydermere var det ret vigtigt, at alt gik som planlagt, da Jana og Mario skulle tilbage til Frankrig og hente den anden tæve - og være på arbejde i Slovakiet igen onsdag! Men det var kærlighed ved første blik, så vi kunne alle ånde lettede op. Ja måske lige pånær mine kære naboer.. Xamba larmede en del der kl 24 om aftenen! Og så må jeg jo lige indskyde, at det var den sjoveste parring, jeg nogen sinde har oplevet! Mario har åbenbart udviklet en meget speciel parrings teknik.... som skulle give ekstra mange hvalpe.. Hvis det sker..ja så griner jeg endnu mere... Da vi var færdige i haven, var det tid til lidt hygge snak inden vi skulle iseng. De var naturligvis alle trætte efter den lange rejse, alligevel blev klokken vist 3 inden vi kom i seng. De havde slæbt gaver med i læssevis.. ja det var helt pinligt, men de forsikrede mig om, at det var Slovakisk skik.. Alt lige fra kage, chokolade, lys, alle mulige samojed ting til Slovakisk øl, æble snaps og hjemmelavet vin. Og så skulle vi jo skåle i vinen for sunde hvalpe.. og nu håber jeg ikke de forstår dansk... men føj hvor det smagte ;o) Mandag morgen stod jeg ekstra tideligt op, gik tur med Siko, og arrangerede morgenmad... efter tidsplanen havde de så 30 min til parringen, og igen gik det bare super. Så vi fik spist, hygget og sagt pænt farvel... og så skulle jeg skynde mig på arbejde. Py ha helt utroligt at alt bare gik efter planen, nu venter vi spændt på resultatet! Desværre var det jo en noget mørk affære, så der er desværre ingen billeder af kæresteparret denne gang ;o)

Thank You Jana & Mario for all your nice presents and for some good laughs!! You are fun to be around! We keep our fingers (and paws) crossed for happy and healthy puppies!

Kenzo var sendt på hotel ophold hos Lotte & Jan - Kennel Churnwood - Her nød han at sove i ske med Jan på sofaen, og ellers nulle rundt og lege med tøserne. Da Siko og jeg dagen efter kom ned for at hente ham og gå i skoven med Lotte & Sille, virkede det ikke som om, han havde savnet os synderligt..Tusind tak for hjælpen!

                                        HUMORESQUE SNOWY XAMBA                           DISCOS ZULU DANCER

 

                                                                             

11 Oktober:

Jeg ved det.. jeg er snart ligeså dårlig til at få opdateret som "nogen" jeg kender ;o) Tiden flyver jo afsted med en masse lange ture i skoven oftest sammen med Lotte & tøserne. Sjovt nok er vi næsten altid utroligt heldige med vejret. Det kan man ikke påstå vi var, da jeg en lørdag havde lokket Irene & Mindy med. Godt nok dryppede det lidt, men efter 5 min stod det bare ned. Jeg må sige, at Irene viste godt sports ånd, og selvom hun knap kunne se ud af sine duggede briller, fuldførte vi den lange tur på ca 10 km! Vi var gennemblødte! Hundene synes det var skønt, og selvom drengene vanen tro havde gravet efter mus, så var Mindy sjovt nok mere beskidt end dem. Så de måtte lige tørre i bryggerset mens vi fik kaffe. Drengene har også fået en ny legekammerat. En super skøn og dejlig Cocker Spaniel som hedder Toke. Kenzo og ham kan lege i timevis, og Siko gider da også godt ind imellem. Sidste uge var han her i nogle dage og det gik bare så godt.. Ja hvis man lige tæller vores morgen gåtur fra, men det var nu ikke hans skyld! Mandag morgen traskede jeg afsted med alle 3 udad markvejen. En ældre rughåret hønsehund, som Siko af uforståelige grunde, altid har elsket.. gik længere nede. Da jeg vendte om, synes Siko det var lige groft nok, så han satte bagbenene i, og vred sig ud af halsbåndet! Og styrtede afsted.. med mig og de andre to i hælene. Py ha den vej er altså lang!!  Heldigvis rendte han stadigvæk rundt om Hønsehunden, og selvom det altså ikke var vildt nemt at indfange ham, når de andre også ville snakke med hende, lykkedes det til sidst at få fat i hans hale ;o) Godt træt af han var fanget, måtte han opgive og pænt følge med hjem.

Toke

Bagsiden..

Kenzo.. Nu med brun snude...

                                                                             

16 September: DKK Int. udstilling i Brøndby..

Lørdag eftermiddag fik vi besøg af Pia, Mikkel & Coco som skulle overnatte hos os inden Brøndby. Det er efterhånden en helt tradition, og en rigtig hyggelig en!! Jeg fik dog lidt ballade for den manglende chokolade på hovedpuden.. Lover den er der næste gang! Irene & Niels kom også og spiste Mexicansk lørdag aften, og jeg kunne ånde lettet op, da ingen havde ondt i maven søndag ;o) Nå vi var jo vældigt spændte på, at få Coco på besøg igen. Sidst hun var her, gøede hun fra fredag til søndag.. Og jeg ved at det har været ved at drive Pia til vanvid. Men hold da op, hvor hun har opført sig pænt hele weekenden! Kun et par enkelte vuf kom der, i et forsøg på at stjæle et ben fra Halvbror Siko. Kenzo var lykkelig for hendes besøg, og på trods af at de var fine og nyvaskede, fik de altså tumlet og leget i haven. Vi havde en rigtig hyggelig og sjov aften.. og krøb i seng godt trætte alle mand. Siko havde besluttet sig for at sove inde hos Pia & Mikkel, Coco & Kenzo hos mig. De opførte sig super fint, Ja lige pånær at Kenzo havde opført hans wc rulle- show for Coco, så der lå toiletpapir overalt om morgenen.. ;o)

Pia & Mikkel kørte i forvejen for at slå telt op, og jeg kørte ned for at hente Irene & Kandis. Siko skulle ikke med på udstilling, og blev passet hos Niels og tøserne hjemme hos Kennel Kiak. Vi ankom lidt senere end normalt, men alt gik hurtigt og nemt.. det er jo herligt at teltet er slået op når man kommer! Coco skulle først på, og hun var bare så dygtig og endte med at blive BIR Hvalp. Stort tillykke til fam. Hiort!! Kenzo var næste levende billede, og han var også rigtig sød og blev 2 bedste han m. CK i åbenklasse Jubiii. Det var meningen jeg skulle ha været inde med Kandis, men hun var da lige i hopla nok, så Mor Irene måtte klare prinsessen. Kandis fik en super kritik, men ikke ck i dag, da dommeren ville "ha elsket lidt længere ben".. Hm.. ja dem venter vi så på hi hi. Der skal da også lyde et stort tillykke til dagens BIR & BIM. Betina & Zicco blev Bir og Birgitte og Cookie blev Bim.. Drømmekagen gav pote - og vi glæder os til næste omgang!

Også stort tillykke til Kennel Churnwood, som endnu engang fik sejren i hus i Welsh ringen. De skulle jo så i store ring nogle timer senere. Karla & Sille var med på en hyggetur, men det kan jo også blive kedeligt i længden. Så vi tog tøserne med hjem, selvom Kandis ikke var helt fornøjet med at skulle dele bil med dem de første 5 min. Siko blev hentet i Ll. Skensved efter en hård dag med tøserne, og vel hjemme fik de alle leget lidt  i haven, inden vi tog en velfortjent lur..

Det kan jo næppe skjules jeg har været lidt sløv med opdateringerne!! Beklager! Jeg har ellers været i gang med at opdatere, men så røg strømmen i hele byen.. Siden sidst har Indi været på udstilling i Norge og blev 2 Bedste tæve med CK. Der er også kommet svar på hendes HD & øjenlysning. Det kunne ikke bliver bedre!  HD A & Øjne fri! Stort tillykke til opdrætter Susanne og til Nina på Kennel Polarhiet i Norge.

Siko & Soffie har jo været på date for noget tid siden, men som så mange andre denne sommer, er hun desværre gået tom. Så vi forsøger igen i dec/jan og håber på forårs hvalpe.

Og så er der planlagt endnu en parring. Hvis alt går som forventet, får Siko besøg af "World Winner 2006" HUMORESQUE SNOWY XAMBA fra Kennel Yoshi & Us i Slovakiet. "Puppies" vil blive opdateret med stamtavle mv inden så længe. We look forward to see you all Jana!

Int. Ch., Ch. SK, CZ , PL, WORLD WINNER   HUMORESQUE SNOWY XAMBA

         

 

                                                                             

 

14 August: Int. Udstilling i Vejen

Så er vi hjemvendt efter nogle herlige dage i Jylland. Lørdag og søndag var vi til DKK´s 110 års jubilæums udstilling i Vejen. Læs om vores tur under "On Tour". Christine har været så sød at passe misserne, mens vi var væk - og sikke et held!! Lørdag aften lå der en sms "Ring- vigtigt! "Så jeg ringede selvfølgelig... og tænk jeg havde sgu glemt at lukke for vandslangen, så terassen stod under vand.. Hm.. men det kan da oplyses at mit nysåede græs faktisk er begyndt at spirre, så helt forgæves var min vanding ikke ;o)

Efter udstillingen søndag, kørte vi hjem til familien i Fredericia. Jeg kunne lige nå en lur og et bad, inden familien samledes på stranden til grill og hygge. Drengene var godt brugte efter weekenden, så de fik sig en slapper, mens vi spiste. Som sædvanligt når vi er hjemme, er Kenzo lydigheds hund.. Så jeg slap ham, da vi var kommet ned på stien mod stranden, og så spurtede han ellers med 110 km i timen.. friiiihed!! Han løb så stærkt ned mod vandet, at han nærmest væltede i svinget, da han opdagede min mor og niece på boldbanen.. dem strøg han også forbi og fandt resten af familien som sad og nød solnedgangen rundt om hjørnet..;o) Og så løb han ellers i fuld fart retur til Siko & jeg som altså ikke var nået så langt ;o)  Inden vi kørte mod Sjælland igen, blev der også tid til at hente min niece Louise i børnehaven, se nevøen Joachim spille fodbold (og score mål!) og besøge min friske mormor på 83! Så det har været nogle rigtige hyggelige familie dage og nu er vi trætte ovenpå en masse gode oplevelser.. Der kommer billeder snarest...

 

                                                                             

7 August:

Så er den længe ventede sommer kommet - endda sammen med min længe ventede ferie! Hurra!!! Vi har nu ikke kedet os, selvom der ikke lige er blevet opdateret! Siden sidst er drengene og jeg gået i "trænings lejr" sammen med Lotte & tøserne fra Kennel Churnwood. Vi går 1.5 time i fuldt fart (uden at grave!) mindst 3-4 gange om ugen, og det er noget som vi alle nyder. Her i varmen går vi om aftenen, når det er blevet lidt køligere. Det betyder at der er masser af rådyr, så Kenzo får også trænet bagbenene... Han kan efterhånden gå temmeligt langt på 2 ben, for man skulle jo nødigt gå glip af at se hvor dyrene gemmer sig i det høje græs ;o) Hjemme har der også været liv og glade dage. Christine, Brian og hundene har været forbi til hygge og leg, og vi har haft fornøjelsen af at passe 3 af Lotte & Jans hunde en dag også. Det er noget hundene synes om! Og lidt sjovt at se hvor godt 4 forskellige racer bare hygger og leger hele dagen.

Der er også kommet lidt billeder i mailboksen. Susanne fra Kennel Dragviken har sendt nogle super søde billeder af Siko´s søn Dragviken´s Izidor af Zulu Dancer "Izor" og Bente fra Kennel Aquasam har sendt billeder af Siko´s skønne barnebarn Chakita. TUSIND tak til Jer begge 2!!

Dragviken´s Izidor af Zulu Dancer

Aquasam´s Chakita D´ White Spirit

                                                                             

16 Juli:

Så er det igen blevet tid til lidt opdateringer... Sidste uge har været travl. Vi har været på hyggeligt familie besøg i Jylland. Min skønne niece Louise fyldte 4 år, og det skulle naturligvis fejres! Når jeg endelig er hjemme, er jeg den eneste der dur, og så kan bedsteforældrene godt glemme alt om opmærksomhed hi hi.. Hundene er også et hit hos ungerne, og de nyder alle at lege og tumle rundt. Min nevø Joachim var altså noget misundelig på Siko´s stooore bur i bilen, og uden at tænke mig særligt om, havde jeg lovet ham en tur i hundeburet sammen med Siko. Kenzo sad i sit eget bur og Louise i børnestolen på forsædet.. Nu er det jo altså ikke helt lovligt at køre rundt med børn i hundebure, så det blev til nogle ture op og ned af villavejen, men glæden var dog ligeså stor :o) Vi fik også gået nogle lange ture ved stranden og i skoven, og drengene fik en svømmetur. Kenzo er ren lydigheds hund, - når han ikke er på hjemmebane, og var næsten løs hele tiden. Det er noget han virkelig nyder, og det er bare skønt at se ham rende rundt, OG komme når man kalder! Siko´s muligheder for sådanne eventyr er forspildt, og han får ikke lov medmindre der er hegnet ind. Torsdag aften var drengene og jeg på besøg hos en god veninde, der skulle overbevise hendes mor om, at samojeden lige er en race for deres familie. Drengene var super søde og spillede deres roller som velopdragne hunde yderst perfekt! Tanja´s mor blev nusset og kysset og da de lagde sig i ske på hendes fødder, var hun vist solgt ;o) Pyt skidt med at de fandt slik skålen med labre larver i køkkenet... og fik charmet sig til en del... hævnen kom dagen efter! :o)

Fredag eftermiddag ankom Pia & Coco, som vi skulle ha med tilbage på lang weekend i Kværkeby. Drengene fik sin sag for, da de efter et par dage i Jylland, var lidt trætte af larm, leg og løbeture... Coco derimod var helt frisk, og Onkel Kenny overgav sig hurtigt og var den perfekte legeonkel hele weekenden. Siko synes vist, at hun larmede for meget (det gjorde vi andre også hi hi) Men han havde faktisk også haft dame besøg hele ugen. Soffie var nemlig kommet i løbetid, men som sidst skulle hun parres sent. Så Pia & jeg klarede ærterne da vi kom hjem, mens Niels fik et velfortjent hvil på terassen ;o) Weekenden blev brugt på hygge, shopping og en "mindre" rødvins fest lørdag.. Da "de gamle" var gået hjem & Pia og jeg skulle i seng kl 5, ja så var Coco pigen udhvilet.. HM.. Men vi fik da et par timers søvn inden en nu noget træt og lydløs Coco & Pia tog toget hjem til Viborg. Tusind tak for nogle skønne dage, som vi glæder os til at gentage!

Kenzo har benet...

Så længe det varede...og så må man jo ta "hvalpe-triks" i brug!

Kenzo er linselus.. og insisterer på at være med...

Halv-bror Siko var skam også sød..

Jeg vandt kampen om benet!

 Der er flere billeder HER

 

                                                                             

1 Juli: Skriget i skoven!

Sikke et sommervejr! "Heldigvis" er min ferie udskudt til august pga. travlhed på jobbet.. Men derfor kunne det jo være rart, at kunne gå nogle lange ture i forholdsvis tørt vejr! I ugens løb, er regntøjet blevet luftet på de nærliggende marker.. Og drengene bekymre sig nu ikke synderligt om, at de ligner et mudderbad efterfølgende.. Så tager man jo bare et bad i haven og så er man så god som ny!

I dag var det dog ganske fint vejr. Så vi gjorde klar til en velfortjent laaaang tur i skoven. Christine, Brian og hundene havde fået samme idé .. de var dog bare på vej hjem, da vi kom. Hundene var glade for at se hinanden, og det lykkedes os til sidst, at få viklet 5 flexliner fra hinanden igen. Vi fik gået en dejlig lang tur i skoven. Som vanligt krydret med en masse muse-jagt, snuseri og træstuppe-hop. Kenzo har for vane at ta "hoved-spring" ned i skovbunden eller i det høje græs... han er vist sikker på,  at det lige nøjagtig er der, den mus som burde ligge i hans mave er! På tilbage vejen i dag, var det dog Siko der tog hoved-spring... Men ikke efter en mus. Nej han kom flyvende op igen.. med en MEGET stor snog! Py ha den var klam, og jeg tror nok hele skoven kunne høre mig skrige :o) Jeg fik råbt neeeeej, da han ville springe på den igen.. nu liggende på skovstien... Og heldigvis fik jeg da stoppet den middags plan! Problemet var nu, at Siko blødte ganske meget ved snuden og på tungen.. Og jeg var jo sikker på, at det var snogen, der havde bidt ham.. (ved ikke om sådan en kan bide!?) og min lille dreng var døden nær. Heldigvis viste det sig, at være snoens blod og ikke Siko´s. Næste problem var, at Siko stank helt vildt! En snog har åbenbart en forsvars mekanisme, hvor den med sprøjter noget meget ildelugtende noget!!  Igen HURRA for vores skildpadde-bad som måtte fyldes 2 gange, før drengen var ren igen!

                                                                             

25 Juni: Vand-Sjov

Efter en dejlig "grave-tur" på marken,  blev Kenzo´s bade-skildpadde i haven indviet. Dog ikke af Kenzo .. Men af Siko, som er den mest vandglade af de to. Han sprang op, som han gør i Kalkgraven, og gravede i vandet mens han gøede...Han havde det virkeligt sjovt og nød at blive kølet af. Da Kenzo endelig tog sig sammen til at prøve, blev han jaget væk af Siko.. Hm hvor groft! :o) Så tog de sig lige en omgang i haven, inden Kenzo lige fik dyppet poterne... lidt stemnings billeder nedenfor og flere HER!

 

Kenzo kan ikke helt se det morsomme i at blive alt for våd!

                                                                             

Nyheder fra før juli 2007 HER

Nyheder fra før marts 2007 HER