Welcome
Siko
Kenzo
Puppies
Fun

Guestbook    E-mail...

      2004    2005   2006   2007  2008

 Sidste Nyt..

28 april: Opdatering..

Her sker der jo ikke så meget med hundene.. udover de er blevet vasket - hvilket de trængte til! og nød i fulde drag! Og så er de lange gåture med hunde og barnevogn genoptaget, til stor glæde for os alle ;o) Ingen nye billeder af hundene, så derfor synes jeg I skulle se "Lille-manden" som i marts har været hos vores søde fotograf Milia, Wagnerfotografi i Ringsted.

                                                                             

 

19 Januar: Opdatering..

Først et forsinket "God jul og Godt nytår!" - Tusind tak for alle de flotte kort - de er modtaget med glæde! Jeg tænker tilbage på 2008 både med stor glæde, men også som en kaotisk og værste tid i mit liv. Tiden fra august til nytår er her gået nærmest ud i et.  Heldigvis har vi dejlig familie og venner som har hjulpet utroligt meget også med hundene. Først og fremmest tusind tak til Irene og Niels fra Kennel Kiak som uden tøven sprang til og hjalp Per med parring, og bagefter tog begge drenge med hjem den første uge jeg var indlagt. Det lettede utroligt meget at vide at de var i gode hænder og gav os ro til at få arrangeret luftning mv. Jespers far kørte fra Slagelse til Ringsted for at lufte dem, så selv om hundene har haft den kedligste tid i deres liv, så har de haft det bedre end os andre :o)

Vi kom hjem fra sygehuset sidst i oktober, så det var faktisk 3 uger tidligere end forventet. De første uger var fine, og det var skønt at komme hjem til Jesper og hundene. Omkring terminen fik Mads kolik, og hvis nogen så der engang var en baby til salg på QXL  - ja så forstår jeg dem godt!!! Men nu er vi nået ind i 2009 og det må da på alle områder blive et skønt år! Mads trives, vokser og udvikler sig som han skal, hans kolik er ovre og han sover igennem om natten. Så det er skønt og jeg kan begynde at tænke på barnedåb, bryllup osv. og bare nyde at være hjemme. Hundene trænger utroligt meget til et bad, og det må være mit første nytårs fortsæt der skal opfyldes!

På hundesiden havde Siko besøg fra Kennel Cottenballs i august - Fiji fik 8 dejlige hvalpe og der er stadigvæk 2 dejlige tæver, der mangler et godt hjem.

Du kan se mere til dem HER.