Welcome
Siko
Kenzo
Puppies
Fun

Showdogs On Tour..   

 

11-12 August 2007                Tour de Vejen - DKK Int. Jubilæums udstilling

Lørdag morgen drog drengene og jeg afsted mod Vejen. Det er vist første gang, vi er kørt alene, men det var vist godt nok denne gang, da udstillingen skulle kombineres med familie beøg, og bilen var proppet til briste punktet.. Det var skønt at ha motorvejen næsten for sig selv, så det gik rimeligt hurtigt over Fyn. Da jeg var kommet over Lillebæltsbroen, bemærkede jeg, at jeg blev "forfulgt" af en ældre dame. Hun havde også hundebure i bilen, så jeg tænkte, at hun sikkert regnede med at jeg kendte vejen. Jeg lavede dog et flugt forsøg, da Anette & Erik drønede forbi.. Men min bil kan altså ikke køre 180 km i timen så tideligt om morgenen.. så jeg opgav eftersættelsen! Den ældre dame havde også trådt på speederen, og overhalede mig nu. Ja altså bare for at vinke vildt med hånden ud af vinduet, da hun kørte forbi, hvorefter hun brat stoppede op MIDT på motorvejen, ja faktisk i en sammenfletning! Jøsses tænkte jeg, og blev en anelse urolig om Kenzo hang ud af bagklappen, eller hvad der lige skete, siden hun gik sådan amok. Et hurtigt kik bagi og Kenny drengen sov trygt og godt. Jeg ville altså ikke sætte liv og lemmer på spil ved at kaste bilen ind til siden på motorvejen, så da vi var kommet op af afkørslen ved Vejen, gik jeg ud og spurgte, om hun var fuldkommen sindsyg sådan at parkere midt på vejen.. Det viste sig at være en ældre Norsk dame.. som rigtigt nok bare ville høre, om jeg kendte vejen .. til Vejen ho ho!!?? Nå så fik jeg da lidt at kunne underholde med i køen. Jeg fik parkeret i 2 parket, selvom Mr. vejviser mente, at dem der kom tidligst skulle holde længst væk! Det krævede lige lidt overtalelse, og så smuttede jeg ind ved siden af Jytte & Mie. Nr. 1 i køen (som på så mange andre udstillinger) var en meget høj lydt brokkende dame. Det er utroligt, at nogen gider starte en weekend med at brokke sig over at ALT, dog mest fordi hun ikke måtte komme ind. Den klarede vi så ved lidt morgen sang, det kan godt være det ikke lød kønt - men jeg tror da folk synes bedre om det end hendes pinlige opførsel. Tak for lån af din "Kennel- Boy" Malene! Det var skønt med en hjælpende hånd!!

Vi fik installeret os og der var god tid til at lufte hunde og sludre. Jeg skulle overnatte i en stor luksus hytte sammen med "Jyde banden" bestående af Pia, Jytte, Mie, Jacob & Vibeke og alle vores hunde. Så det glædede vi jo os til, ja indtil Erik kunne berette, at det ikke var en luksus hytte, men nærmere en "knald" hytte, og at camping pladsen iøvrigt var fyldt med fanger på udgang fra fængslet i Sdr. Omme!! Det underholdte han levende om, og Dorrits Søren bekræftede hans historier... så det var godt Faster Jytte kunne fortælle at camping pladsen ikke lå i Sdr. Omme men i Hovborg :o)

Lune Erik - Altid god for en sjov historie!!

Dommeren lørdag virkede ikke synderligt interesseret i vores hunde, og måtte da også have at vide, at man faktisk godt måtte give mere end 2 ckér i hver klasse. Siko fik dog ikke CK i championklassen af den grund :o) Kenzo klarede sig bedre og blev 3 vinder i åbenklasse med CK.. Så det var vi rigtigt glade for. Vejret var perfekt udstillings vejr, og efter race bedømmelsen fik vi shoppet lidt inden turen gik ud til camping pladsen.

Det var en rigtigt hyggelig en af slagsen, og vi fik hurtigt inddelt sovepladserne. Jytte & Mie skulle sove på hemsen, og mente ikke, at det var noget problem at hejse 2 hunde op af stigen senere.. Det gik faktisk også godt, det var straks værre at få dem ned igen om morgenen ;o) Mie´s mor havde lavet en lækker karry ret til os, så der blev rigtigt hygget og snakket. Ved senge tid legede Jytte & Mie "Anna & Lotte" - I stedet for at ta Georg i bad.. tømte de en vandskål... Dajmi & Alberte tænkte vist deres, og gik i seng i en 5-6 dyner. . Måske sku man ha været der.. men det var hyle skægt!!  Pia & jeg havde fået stuen, Conrad sov i bilen, så drengene kunne sove hos os. Det fortrød vi vist mange gange senere.. for Siko gik lidt hvileløst rundt og stønnede os i ørene.. Jeg orkede ikke at lukke dem i bilen igen, - og tænkte at det måtte være hævn for Coco´s larmen sidst de var her ;o)

Jytte & Mie på "First" underholder.... og JA der er langt ned!!

        

Søndag startede igen med kø.. og ja samme brokkende dame som lørdag. De lukkede os dog ind kl 8, men da jeg kom tilbage efter Siko, havde de lukket igen.. Hm men det gik nu ret nemt med at komme ind for alle vores ting stod der jo fra dagen før. Samojed klubben var vært for morgenbrød og kaffe. Det var rigtigt hyggeligt og en dejlig måde at starte dagen på. Dommeren i dag var god, og han var sød og interesseret i hundene. Ja det mangler da også bare.. når man betaler så mange penge for 5 min i ringen, men jeg synes desværre, der er langt mellem dommere som virker engagerede! Siko stillede igen i den store champion klasse, og fik igen ikke ck. Træls... Men Kenzo klarede sig super flot og blev 2 vinder i åbenklasse med CK Jubiii. Erik var noget skuffet over at hans vilde historier ikke havde holdt stik ha ha .. Men vi tilgav ham, da vi smagte hans lækre hjemmelavede frikadeller! Tusind tak for lækker frokost Erik & Anette!

Pia & jeg fik taget lidt billeder, og bagefter gik vi igen på shopping. Kenzo fik sig et nyt stort bur.. så nu er der plads til ørerne og noget at vokse i ha ha ;o) Eneste problem var, at jeg knap kunne ha alle mine ting i bilen, da jeg skulle hjem. Py ha sikke en weekend. Det har simpelthen været super sjovt, hyggeligt og dejligt med tid til at snakke med en masse sjove mennesker. Der er sikkert mange ting jeg har glemt at få med i beretningen, men sådan er det, når man først opdatere efter nogle dage. Tusind tak til alle for en fantastisk weekend!

Alle billederne er HER

 

 

                                                                              

 

1-2 Sep. 2006                       Tour de Cloppenburg - VDH National udstilling

Fredag ved middags tid drog vi af sted mod Cloppenburg som ligger ca 6 timers kørsel herfra. Vi havde lokket Irene med, - uden hunde til stor ærgrelse for drengene. Vi havde også lokket Irenes hr. gps med og han startede ud med at være noget snaksaglig. Nu mente vi jo nok at kunne finde den Dansk-Tyske grænse, så han blev lige irettesat! Turen til Cloppenburg var lang, og fredags trafikken i Tyskland gjorde den ikke kortere! Men vi nåede frem til vores 4 stjernede hotel uden problemer. Sikke en velkomst! Jeg synes de var noget imødekommende - indtil jeg fandt ud af at de troede at jeg var dommer. Vi skulle nemlig bo samme sted, men jeg måtte jo skuffe dem med at jeg kun skulle udstille :o) Måske var det derfor at restauranten var totalt optaget, da vi senere havde set frem til en lækker bøf! Nu er Cloppenburg ikke en verdens by, og da vi fik set strøget og de første 3 isbarer .. men ingen restauranter! Det lykkedes dog til sidst at finde en pizzeria lignende en af slagsen. Men vi blev bestemt ikke skuffet og fik den møreste bøf længe! Irene var ellers bange for, at denne kunne ha været mere sej end den jeg lavede på Bornholm, men nej det var super lækkert mad. Nu spiser Irene som en fugl, så jeg synes det var synd at smide den gode bøf ud. Jeg jeg forsøgte at forklare den søde pige, at vi skulle på udstilling, og at jeg gerne ville ha bøffen med til hundene. Det fik de stor morskab ud af, men jeg kan love for at den gjorde lykke dagen efter!  Tilbage på hotellet hvor drengene havde moret sig med at hoppe i sengen, fik vi hygget inden det blev sengetid. Vi sov alle som sten og var noget trætte da vi skulle op dagen efter.

Udstillingen lå vel 500 m fra hotellet, så det gik som smurt og vi fik installeret telt og hunde uden de store problemer. Nå ja i Tyskland har de som regel det værste underlag, og denne gang kunne vi da heller ikke få en pløk i teltet. Men på trods af vejrudsigten havde vi skønt vejr det meste af dagen, kun lige til sidst hvor det begyndte at dryppe og vinden tog teltet .. endnu engang.. Irene plejer jo at skrive som de tyske dommeres grundighed. Denne dag var ingen undtagelse! Dr. Wilfried Peper skulle dømme hele gruppe 5, og havde aspirant med! Det tog ca 15 min pr. hund og han virkede som om at ham aspiranten lige skulle ha en ordentlig lektion. De første 3 racer blev der ikke fundet nogen BIR & BIM idet Dr. Peper ikke synes de var det værd!! Så jeg blev efterhånden en smule nervøs,- om vi havde kørt så langt for en 2 præmie. Kenzo manglede et jugend cert for at blive Tysk unghunde Champion, og det håbede jeg på at få, men jeg må indrømme at forventningerne lå på et lille sted, når man havde set de andre racer! Men Hr Peper var vilde med begge mine drenge og de var faktisk de eneste der kom op i kampen om at blive bedste hanhund! Kenzo blev bedste undhund, fik sit sidste cert og blev hermed VDH Unghunde Champion! Han måtte dog se sig slået af sin far som blev BIR og fik cac og cert. JUBIII men nu var dagen endnu længere, for jeg skulle jo i store ring 2 gange. Endelig blev det tid, og selvom Kenzo i mellem tiden var blevet vældigt forelsket i en Eurasier og var noget ukoncentreret, så blev han simpelthen BIS unghund ud af ca 40 hunde! Wow Det skal da lige siges, at jeg faktisk troede vi blev BIS3 for vi blev nævnt først.. Men i Tyskland placere de åbenbart kun EN unghund.. så jeg blev guidet op på vinder podiet hi hi  Det var skønt og selvom  pokalen var forsvundet, så var den var flot og fin da vi fik den lidt senere. Så kom turen til Siko som skulle ind i gruppen. Her var der ikke så mange idet alle racer ikke fik en bir, så Irene var ved at blive nervøs for om han skulle vinde gruppen, for så kom vi jo endnu senere derfra. Det gjorde vi "heldigvis" ikke, men sluttede af med at blive BIG 3 - endda dømt af Jochen Eberhart som ikke gav ham CK i Malmø :o)

"Kennel pigen" Irene havde pakket bilen, og nu var vi klar til en laang tur hjem i højt humør :o) Denne gang slap vi dog for køer på motorvejen, og kun noget kortvarigt regn, satte en dæmper for speederen. Skønt at være hjemme efter en super tour. TUSIND tak Irene fordi du ville ta med os, og fordi du gik med Kenzo i bedste han.

 

                                                                              

8-9 Juli 2006                       Tour de Tvååker - SKK Nat. & Int. udstilling

Fredag eftermiddag drog vi til Sverige sammen med vores gode venner fra Kennel Churnwood & Kennel Sharqiya. Vi havde lejet alle 3 hytter på en mindre campingplads 5 min. fra udstillingen. Store og flotte - og selvfølgelig svensker-røde nøjagtigt som kaninernes hytter som boede lige bag os. Siko spærrede øjnene op! Nøøøj mor skal vi på kanin weekend..mums! Det var faktisk en hel lille mini-bondegårds ferie med geder, kælegrise (Kenzo kyssede en!), får, heste, køer, kaniner og marsvin. Og gederne boede lige bag vores vindue! Vi fik pakket ud og luftet hundene (tog sin tid da de jo skulle hilse på alllle dyrene), inden vi gik i gang med at grille og hygge os.

Lørdag morgen vågnede jeg tidligt. Der var nemlig jagt tæt på hvor vi boede, og hver gang de skød, sagde Siko Wow ind i mit øre. Nå ja jeg kunne jo også lige så godt få drengene luftet. Vi gik en tur ned ad vejen og så kom der en dråbe vand..hm... 1 sek efter stod det ned i stænger og vi var alle 3 gennem blødte! Godt jeg havde bloweren med og var stået tidligt op!!! Vi ankom tidligt til udstillingen og fik slået telt op i skyggen af nogle træer. Solen skinnede det meste af dagen, så det var et godt valg. Vi skulle på ret hurtigt og da jeg skulle ind i 2 klasser lige efter hinanden, gik "Onkel" Tenna for første gang med Kenzo. Det klarede de super flot, og slog mig og Siko da de  blev 2 Bedste han i racen - mig og Siko nr. 3. Tusind tak Tenna!! Lotte & Pipi blev BIR og skulle i store ring. Da Wilma fik lille søster  Svea i dag, besluttede vi at køre tilbage til hytterne og handle, slappe af og nyde vejret. Niels cyklede til stranden mens vi andre nød skyggen! Svea må siges at være en lille baby med gang i!! Hun fik hurtigt udmattet både os og de andre hunde, ja selv onkel Kenzo! Da Lotte, Jan og hundene kom tilbage med pokalen i favnen, var Weberne tændt og vi hyggede os med lækker grill mad. Jeg fik da også lige et foto kursus af "Paparazi-Jan" som jo til daglig er fotograf,- og venter spændt på billederne :o)

 

 

Søndag stod teltet og ventede på os fra dagen før, så det var hurtigt at få installeret hundene. Der var dommer ændring og der gik det knap så godt. Det kunne jeg nu godt ha forudset, for han dømte også søndag sidste år, hvor de blå bånd fløj... dem blev vi da forskånet for igen i år, på trods af at Kenzo har smidt så meget pels på bryst og ben at man kan se pigment pletterne :o) Dommeren var så hurtig, at jeg næsten kom for sent i ringen, jeg ved ikke om det var det, der gjorde det, men han værdigede ikke mig og hundene mere en 5 sek. Pyt skidt - jeg er glad for, at jeg ikke havde vasket dem igen efter Bornholm, og brugt 4 timer pr. hund på det, for så ville jeg nok være rasende! Men begge drenge opførte sig pænt i ringen, og det er det vigtigste - at det er lige så sjovt for dem som for mig! Endnu en dejlig dag sammen med søde hunde venner og lidt shopping blev det selvfølgelig også til. Årets hit er kolde "klude" til hundene som jeg også skal ha afprøvet.

Siko drengen var sur hele weekenden,- jeg er sikker på, at han savnede sine piger Kandis & Luna eller også var det fordi han ikke fik lov at gå på kanin jagt!! Se flere billeder HER

 

                                                                              

 

1-2 Juli 2006                       Tour de Bornholm - Specialklub & DKK udstilling

Fredag eftermiddag hentede vi Irene, Kandis og Luna på 4 mdr i Ejby, hvor efter turen gik over Sverige til Bornholm. Irene havde lånt Niels´fødsdags gave Hr. Gps så vi var sikre på at kunne finde vej. Velankommet til Bornholm skulle vi finde Hasle Familiecamping, men Hr Gps mente hele tiden, at vi skulle vende om! Nu er min sted sans ikke den bedste, men Hasle kunne jeg nok godt finde, og vi fandt da også ud af, at Niels bare havde tastet en tilfældig camping plads ind. Sååå hjælper sådan en altså ikke meget!

Camping pladsen lå lige ned til vandet, og der var nogle fine lufte-stier. Vi havde lejet et stort villateltet. Det var super godt, og alle hundene fik leget lidt og "byttet bure" inden de faldt omkuld. Siko havde indtaget pladsen på gulvet ved siden af Irenes seng, og der fik han lov at ligge - det meste af natten. Han må ha mærket, at jeg var ved at dø af kulde, for han fik sneget sig igennem forhænget ind til mig, og puttede i sengen resten af natten. Kulden var ikke noget problem for Irene, - det er vist noget med alderen hi hi

Kenzo tager sig en lur med nathue på...

Lørdag ankom vi i god tid til udstillingen. Allerede fra morgen stunden var det meget varmt, så hunde og mennesker kunne godt ha ønsket sig mere luft! Kandis var blandt de heldigere, da hun ikke havde meget pels tilbage, og Siko ærgrer sig nok over, at ulden er ved at komme igen. Alle hundene tog dog varmen pænt, med masser af skygge og vand kommer man langt. Jeg var i ringen med drengene og med Jyttes Alberte, og jeg ved ikke hvem der havde det varm est mig eller hundene!! Luna blev BIM Baby, Siko Bedste Champ. m. CK og Klubcert & 2 BHK, Kenzo 5 bedste unghunde han og Kandis 3 bedste unghunde tæve. Det var en herlig dag med masser af tid til hygge og samvær med de andre.

 

Det er skøøønt at være på "Campings"

  

Efter en lang og varm udstillings dag, tog vi tilbage til vores hotte villatelt. Hundene blev installeret udenfor i skyggen og nød at der endelig var lidt vind! Normalt kan i hvert fald Siko godt li at høre sig selv, men de smukke hvide hunde sagde ikke en lyd, selvom der var mange mennesker, børn og hunde som kom forbi. Tiden var inde til at ofre lidt vand på de kulsorte føder, inden det blev til lidt afslapning i skyggen. Nu var vi jo på campings - som Irene kalder det, og så må man være lidt primitiv. Det var ikke fordi der var energi til den store kulinariske aftensmad - måske derfor måtte jeg op til grillen og "låne brugt kul" til bøfferne, mens Irene sørgede for at stege kartofler. Hun mente, at jeg havde lavet mad til en hel svag-børns-koloni - salat er sundt - meget salat er meget sundt! Og så kunne man jo håbe at børnene i den koloni havde bedre tænder end Irene, for hun mente vist ikke at bøfferne var heeelt møre. Ja altså mig og hundene kunne jo godt tygge dem :o)

Resten af aftenen blev brugt på hygge og rødvin. Hundene opførte sig eksemplarisk, og Far Siko overgav sig endda og legede lidt med ungerne - og selvom Luna jo ikke er hans, ja så var hun noget forgabt i ham onkel Siko- 5 minutes of fame fik hun, så overtog Kenzo gladeligt rollen som legeonkel. De to hyggede sig med at se hvor meget af Lunas hoved Kenzo kunne ha inde i munden, og hvor hurtigt de begge kunne være drivvåde af savl... jo jo det var ren hygge. Kenzo inviterede også Luna ind i buret så hun kunne lære lidt om hundens anatomi! Siko tog sig en morfar ved siden af Irenes seng, og Kandis legede "prøv en seng" eller prøv et bur. Hun fandt dog hurtigt ud af at Farmors seng var den bedste ;o) Denne aften gik jeg i seng med trøje og sokker på til stor morskab for Irene,- som jo stadigvæk synes at det var frygteligt varmt :o)

Kenzo & Luna hygger...

Mens Kandis prøver senge....og drengene har altså dyner mor!!

Søndag morgen fik vi pakket bilen og gjort rent, inden vi drog af sted til udstillingen. Vel vidende at der var skud prøve kl. 10.20 blev hundene i burene og måtte vente med lufte turen til bagefter. Jeg skulle ikke risikere, at Kenzo blev bange som i Hillerød, selvom han ikke reagere på skud andre steder mere. Han lyttede da lidt, men ellers var der ingenting. Denne morgen var allerede mere varm end dagen inden, og vi frygtede at hundene ville gå helt døde. Men det var jo ens betingelser for alle, og jeg synes de klarede varmen fint. Siko var først på og blev 2 bedste champ m. CK, Kenzo blev 3 vinder med SL & CK jubiii. Faster Jytte tog Siko og jeg Kenzo i bedste han klassen, ingen af dem blev placeret, men de opførte fint og synes det var herligt med de gode møre bøffer fra lørdagens grill fest ;o) Ja så var jeg jo egentligt færdig med at være i ringen, men Irene mente at jeg var så godt i gang, at jeg også fik lov at gå ind med Kandis. Hun er bare så nem, og dommeren synes hun var rigtig sød, men ville ikke give hende ck fordi hun var i bikini, hvilket jo er forståeligt nok. Hun blev nr. 3 med SL og det var vist mere end Irene havde turde håbe på i den hårløse tilstand ;o) Og da Faster Jytte manglede en ekstra hånd i bedste tæve klassen, tog jeg Alberte igen som om lørdagen. Marlene tog Daimi og Jytte Emily. Alberte blev 3 vinder og Daimi 4 vinder... og Jytte blev ikke placeret, til "lidt" morskab for Marlene og mig ;o) Pu ha jeg fik da løbet lidt, men det er jo en fornøjelse med så nemme hunde ;o)

Resten af dagen blev brugt på at lufte hunde, hygge, spise og drikke masser af vand! Og se store ring, shoppe, ombygge telt afhængigt af solen, hygge lidt mere og slappe af. Da de andre hundefolk var gået, indtog skaderne sportspladsen i bedste Hitchcocks stil, og hundene var noget skuffet over, at de var i snor, for de kunne da godt lige klare en steg til aftensmad! Vi spiste sandwich i skyggen sammen med Gitte, Henriette og Mette som skulle med natfærgen. Vi skulle være ved færgen kl. 20.30 og tiden blev hurtigt brugt! Jeg ved ikke, om det var fascinationen af Gitte´s transportable cafe indholdene bl.a. elektrisk pisker til div. kaffe sorter eller hvad der lige skete, men lige pludselig var kl 19.45 og INTET var pakket sammen! Så fik vi ellers travlt, og telt, bure, hunde og rod blev pakket i bilen på 15 min og så var vi af sted mod færgen. Færgen var stop fyldt med hunde og mennesker, - jeg synes der lå Grand Danois overalt!! Det var heldigvis hurtigfærgen vi var med hjem, for der var blevet ret lummert hos hundene i bilen, selvom om vinduerne selvfølgelig var åbne. I min iver for at åbne bagklappen også, knaldede jeg den i panden, så jeg så stjerne og måner!! Jeg fik lige kaldt på Irene som skulle rede bagklappen inden jeg gik i gulvet... Jeg tror aldrig, jeg har hørt Irene grine så højt, som da jeg var på benene igen og fik inspiceret skaderne... hun kunne vel se bulen i panden foran sig og foreslog endda, at jeg jo kunne gøre det i den anden side også, og så få tillagt mig to fine horn! Jo jo det var en festlig tur som sluttede kl 0.30 i Kværkeby. TUSIND tak til alle for en sjov og hyggelig Bornholmer weekend! Alle billederne kan ses HER

Afslapning i skyggen                        Kenzo: Såå Luna nu kan jeg snart nå rundt om hele dit hoved!!!

 

                                                                              

27 Maj 2006                       Tour de Neumünster!  VDH Neumünster International.

Så har vi været på farten igen. Denne gang sammen med Irene & Kandis, Uffe Tenna & Wilma. Vi kørte hjemmefra fredag eftermiddag, fik handlet lidt ved grænsen, og senere tjekkede vi ind på et super lækkert hotel. Denne gang for vi ikke vild, Uffe & Tenna havde gps, selvom vi tog en tur ekstra over grænsen.. Men hvad Irene som havde investeret i nyt pas, skulle vel ha noget for pengene!!

Til vores store?! overraskelse lå hotellet klods op ad udstillingen, så vi bare kunne gå derover lørdag!  Da vi kom ind i receptionen, blev hundene budt velkommen med skåle med hundemad og vand - ja selv deres egen velkomst brev fik de! Her stod der, at de i denne weekend var velkommen i restauranten! ja faktisk overalt på hotellet, dog ikke i sengen, spa og sauna!! (ikke at de havde lyst til de sidste ting hi hi), de kunne få udleveret hunde tæpper i receptionen, og guffer hvis de var søde... Nå vi fik installeret os på værelset, som jeg delte med Irene. Hundene er jo så vant til hinanden, så de faldt øjeblikkeligt til ro, Kandis havde vist ikke forstået deres brev, for hun smed sig i sengen, hvor hun i øvrigt blev, næsten indtil lørdag morgen! Menneskerne gik i restauranten og spiste lækker med (vi valgte på trods af tilbudet, at lade hundene få sig en lur på værelset i mens, selvom der var mange der havde hunden ved sin side, under middagen.) Senere stod den på en velfortjent lang nattesøvn, troede vi! Hundene var blevet friske af aften turen, og hotellet var ret lydt, og med mange hunde på gangen, skulle man jo holde øje med det hele, og gerne gi et bjæf med på vejen. Men vi fik da et par timer, med Kandis pigen i midten af sengen.

Det var jo herligt afslappende at kunne gå med tingene ind på udstillingen af bagvejen, ingen kø og god plads da vi kom. Tenna som er en HAJ til tysk, fik at vide at vi skulle være i ring 19 hvor vi hurtigt fik slået lejr. Vi var lige blevet færdige, da vi opdagede, at der både var dommer og ring ændring!! Neeeejjj... Vi måtte løfte teltet og gå ned i den anden ende, hvor vi endnu en gang fandt os tilrette..og fik samme dommer, som vi lige har haft i Årslev, Susanne Faust. Det små regnede lidt, så vi håbede at det ville klare op, og det holdte da næsten også tørvejr, men solen kiggede ikke meget frem. Det gjorde tordenvejret derimod det meste af dagen... Men heldigvis lod ingen af hundene sig mærke af det.

Neumünster udstillingen er jo kendt for at samle mange danske samojed ejere, og jeg skal da lige love for at det var tilfældet i år! Næsten alle vore "faste" hanhunde konkurrenter havde også taget turen, så det blev en rigtig hyggelig dag, hvor vi fik sludret meget, og vi var enige om at vi bare holdte med en dansker :o) Vi kom sent i ringen, da dommeren tog sig meeeget god tid til hundene. Det var efterhånden blevet meget mørkt, og tordenvejret brummede lidt. Jeg var sikker på, at der kom skybrud, netop som jeg skulle i ringen, men det skete heldigvis ikke :o) Både Siko & Kenzo var yderst eksemplariske i dag, selvom græsset lugtede mægtigt godt. Og det gik over alt forventning på trods af, at Siko ikke har mange pelsstrå tilbage på kroppen. Kenzo blev først bedste unghundehan, BIR Unghund m. unghunde Cert og ny titel. Siko vandt åbenklasse, og skulle konkurrere med de andre klasse vindere incl. champions om Cacib, Cac & Cert hvor han vandt det hele!! Så er det sådan i Tyskland at Unghunde hannen og Cacib hannen kæmper om at blive bedste han. Så  jeg stod med mine 2 hunde, der nu kun skulle konkurrere med hinanden, om at blive bedste han!! Irene tog Siko, og hun & farmand Siko måtte se sig slået af sønnike! Tusind tak for hjælpen :o)

KENZO: Unghunde klasse: 1 pr. 1 vinder, BOB Jugend, BEDSTE HAN, BIM

NEUMÜNSTER JUGEND SIEGER 2006, VDH Unghunde CERT

----------------------------------------

SIKO: Åben klasse: 1 pr. 1 vinder, CACIB, CAC, CERT, 2 BEDSTE HAN

Kandis havde valgt at følge i sin fars fodspor og smide pelsen, men hun blev alligevel 2 bedste unghunde tæve og fik reserv. unghunde cert. Wilma blev BIR Unghund med hvad der dertil hører og bedst i gruppe 3,- Stort tillykke!

Py ha så fik vi endelig tid til at handle og spise lidt, men inden skulle hundene jo luftes. Tyskerne er nogle sjove nogen! Udover udstilling og agility var der også opvisning med redningshunde som f.eks blev hejst op i en kran, Hest & hund... og ja Lurecoursing!! Siko gloede sgu lige en ekstra gang, og så var han ellers klar til at fange haren!! Men han var altså ikke inviteret denne gang!!!

Vel hjemme i Kværkeby, fik hundene leget i haven, og er nu faldet om. Det gør jeg altså også om lidt :o) TUSIND tak til alle for en rigtigt hyggelig og sjov tur!

Kenzo og mig i ringen...

  

                                                                              

 

2 April 2006                       Tour de Berlin!   VDH Berlin International.

Så har vi været på farten igen. Denne gang sammen med Ayoe og Ufo som havde lokket os med den "korte" vej til Berlin.  Det tog "kun" 8 timer at køre derned, muligvis fordi vi liiiige skulle shoppe lidt ved grænsen og kom til at stå i den forkerte kø, men sikkert også fordi vi kørte en smule forkert!
Det var også noget af en oplevelse at køre på de Østtyske beton motorveje, og vi følte os forfulgt at en kæmpemæssig sort sky! Pludselig indhentede den os, og vandet stod ned i stride strømme - godt vi var indenfor! Da vi senere gjorde holdt for at lufte hundene, nåede de lige at tisse, inden skyen havde indhentet os igen.
Ayoes bil er udstyret med Fr. Gps og det er jeg jo ikke vant til. Så jeg besluttede mig for at være hurtigere med kortet end hende og tænk det gik fremragende. Vores rute blev dog afbrudt af en tunnel i Berlin som var lukket, og tyskerne ulejliger sig ikke med at fortælle, hvor man så skal hen. Fr. Gps kan åbenbart kun de store veje, men vi fandt dog hotellet efter noget tid med hjælp fra kortet,- og en fyr fra en motorcykel klub med et stort rygmærke!!


 
Velankommet til vores hotel i hjertet af Berlin, fik vi luftet hundene. Der var en helt speciel stemning, lun aftenluft og fremmede dufte. Nu var klokken 21 og inden vi havde fået pakket tingene ud af bilen, havde restauranten lukket, så aftens maden bestod af luft frikadeller og sky sovs eller var det en flødebolle! Hundene nød at komme ud og strække benene og var fyldt med spillopper. Ufo & Siko er hanhunde på samme alder, men kunne sagtens enes på vores store hotel værelse. Da Siko havde fået nok af Ufo & Kenzo´s "Play Bow", steppen og hoppen i sengen, gik han på badeværelset og tog en lur!- Man skal jo helst være udhvilet til sådan en udstilling! Det bekymrede de andre drenge sig nu ikke synderligt om, så de tog et par ture mere i sengen, inden Ufo fik sin natte søvn i bur og Kenzo møvede sig op i sengen til Ayoe. Herfra kunne han nemlig ligge tæt op ad Ufo´s bur og kigge på ham :o)Lørdag morgen fandt vi Berlin Messehalle,- Uden kort! og næsten uden ekstra ture i Berlin Ringen. Vi kom i god tid og fik "installeret" hundene. Og hvilket held! Der blev simplethen prop fyldt med mennesker og hunde. Ja der var så mange at det nærmest var umuligt at komme ind i ringen med sin hund! Så hvis nogen syntes at Odense var slemt så......

Der var 17 Huskyer og 14 Samojed hunde tilmeldt....nogle med fine & kendte udenlandske navne. Så jeg var lidt spændt på, hvordan Kenzo´s første unghunde klasse skulle gå. Men dommeren faldt for ham med et brag, og vi fik en masse flotte ord med på vejen :o) Kenzo blev simpelthen vinder af unghunde klassen og fik dermed titlen Berlin Jugendsiger 2006. Men det stopper ikke her. Han fik endvidere VDH Unghunde CERT & Klub CERT og blev senere 3 bedste hanhund i racen!! 9 måneder gammel!! WOW!

Så kom turen til Siko som stillede i Åbenklasse. Han fik sig også charmeret ind og vandt klassen! Han skulle derefter ind og kæmpe med den bedste Champion han om CACIB, - Siko fik Reserv. CACIB. Så skulle han igen i ringen og kæmpe med 2. bedste champion om VDH CERT, som han vandt og blev dermed 2 Bedste hanhund i racen og fik også et Res. CAC! 

Det var meget forvirrende, at de dømmer på en anden måde og det bliver ikke lettere af, at de ikke taler ret meget engelsk! Så man kigger spændt på kritikkerne som i øvrigt uddeles efter alle racerne er færdige,- sådan cirka 5 min. inden store ring begynder! For at gøre forvirringen total skulle Kenzo igen i ringen og kæmpe mod den bedste champion han og bedste tæve om at blive BIR!!,- det blev han selvfølgelig ikke. Babara Bruuns og hendes lækre Polar Mist tæve løb med sejren. Men man må give dem, at de gør et stort stykke arbejde med kritikkerne, som man får i et omslag med maskinskrevet diplom og en lille gave.

Når man er i udlandet,- og vinder er de andre jo ikke helt vilde med en. Det måtte Ayoe også sande da hende og Ufo vandt Champion klasse, hendes konkurrent blev simpelthen så gal, at han brokkede sig højlydt til dommeren. (Ja det er jo ærgerligt at bruge en hel dåse spray og så tabe!) Men det skulle jo ikke ødelægge glæden, så de afsluttede da også lige med at blive bedste hanhund og vandt racen. Vores Bornholmske venner med Finsk Laphund og Norsk Buhhund vandt også racerne, og blev sammen med Ayoe taget ud blandt de 5 bedste i gruppe 5! STORT tillykke!

Eftersom vi var i gang hele dagen, fik vi desværre ikke tid til at tage billeder eller shoppe for den sags skyld. Det var oven i købet  forår i Berlin med solskin og vel 15 graders varme!! Men da klokken var 18.15 mente vi, at nu havde vi været der og at vi hellere måtte få pakket bilen og finde vejen hjem. Denne gang besluttede vi os for at ta færgen fra Rostock, så vi ikke skulle køre den lange vej over Jylland igen. Men vi bestemte os for ret sent, så beton motorvejene var rødglødende, men vi nåede færgen på minuttet!!! Ayoe du er en motorbølle!!! Her fik vi afsluttet en dejlig weekend med en overdådig buffet i restauranten. Mums! Tusind tak for en dejlig weekend til Ayoe, Ufo og også en hilsen til vores Bornholmske venner vor hyggeligt selskab!

                                                                              

9 Oktober 2005                Samojedhunde klubbens 25 års Jubilæums Udstilling

Samojedhunde klubben i Danmark har i denne weekend fejret dens 25 års jubilæum på Skovgården i Middelfart. Sikke en weekend! Erik fra udstillingsudvalget havde bestilt godt vejr til udstillingen lørdag, og man må jo sige, at manden har forbindelserne i orden! Ikke en sky på himmelen og det var svært at tro, at vi er i oktober måned. Søndag hvor der var løb startede dagen dog med regn, men det var hundene sikkert glade for! Det har været en skøn, sjov og rigtig hyggelig weekend, som fuldt ud levede op til forventningerne! Christine var med som tante for drengene, da Lulu har smidt pelsen blev hun hjemme, hvilket Siko nu ikke var helt tilfreds med! Og det var første gang, at Kenzo var med "on tour" med overnatning og det klarede drengen bare super flot! Han var vist også træt efter sit første bad i sit nye hjem, og efterfølgende køre tur med de skøre tøser. Christine og jeg fjanter og synger som regel hele vejen og havde da også stor morskab med at finde vej. Det var efterhånden blevet mørkt, og på Fyn skriver man åbenbart vejskiltene med hvid utydelig skrift, så vi måtte stoppe for at gå ud og nærlæse vejskiltene flere gange. Og så må man jo også hellere køre forsigtigt, når der ligefrem står "Farligt kryds"! på de øde landeveje :o) Men vi fandt da Skovgården, som er en slags lejrskole, og fik pakket hunde og bil ud for at starte weekenden i hyggeligt samvær med de andre.

Lørdag gik det løs med udstillingen og opbakningen til dette arrangement har været stor. Der var tilmeldt næsten 100 samojed hunde. Heraf 5 af Sikos børn. Victoria som ellers plejer at være på pletten, var i fæld og derfor ikke med. Men det var hendes brødre: Jury som nu bor i Tyskland og Gismo fra Nordjylland. Det var sjovt at se dem, nu hvor de er 1 år. Specielt Gismo ligende sin far og selv om de ikke er vant til at blive udstillet, opførte de sig rigtigt pænt.

Kenzo stillede for første gang i baby klassen og leverede start underholdningen :o) Han fik lige tisset i ringen og hoppede mere badut spring end han travede, hvilket klart var min skyld fordi det gik for stærkt. Han fik en super flot kritik SL og blev 2 bedste baby han, så jeg er meget stolt af hans debut. Bror mand (grøn) blev 3 vinder og Jette som har hjulpet hans nye ejere, havde trænet ham rigtig godt på kort tid. Søster Kandis leverede varen og blev bedste baby tæve og BIR Baby og fik en kæmpe roset! Stort tillykke med den flotte debut!!

Senere på dagen kom turen til Siko (Discos Zulu Dancer), som stillede op i åben klasse og klarede sig bare super godt. Han gentog succesen fra Silkeborg og blev 1. vinder med CK og blev 2. bedste han og fik dermed sit 2. CERT! Jubiiii  Så det var en skøn dag, og mors banditter kunne tage en slapper på værelset, mens Christine og jeg gjorde os klar til  weekendens højde punkt - festen om aftenen ;o)

                                                          Kiaks Kandis of Dancer                Kiaks Kenzo of Dancer                   

     Discos Zulu Dancer

Udstillings udvalget og de mange frivillige havde knoklet hele dagen, for at vi alle kunne få en super fest. Lækker Italiensk buffet, hjemme bagt kage til kaffen, lotteri, taler og en super god stemning og masser af rødvin.. Det var bare en rigtig sjov, hyggelig og underholdende aften og det var skønt, at vi for en gangs skyld havde tid til at tale med hinanden og være sammen på en anden måde end ved ringsiden. Der blev danset og sunget og festet til langt ud på natten ,- og alligevel stod køkken holdet klar med frisk morgenbrød tidligt søndag morgen. Har endda hørt rygter om at én fik serveret morgen mad på sengen - Jytte, Pia og Malene i har opdraget dem godt! :o)

Weekenden blev afsluttet med løb om søndagen, og for mig der er ret uvidende om denne aktivitet i klubben, var det en fornøjelse at se og høre alle de glade hunde og mushere. Og vi er såmænd blevet lokket i skoven i en af de kommende weekender, så vi kan snuse lidt mere til denne sport.

TUSIND TAK til alle for en skøn weekend og et godt arrangement! og til Christine for alt din hjælp og endnu en super sjov tour! Kenzo takker for lån af hovedpuden!! og Siko lover ikke at forstyrre din nattesøvn næste gang :o) Der er nye billeder af Kenzo på hans side.

                                                                                              

 

04 September 2005        Specialklub Udstilling i Silkeborg...What a day!!!

I dag har vi været "on tour" med Christine og Lulu pigen, Siko var tilmeldt udstillingen og Kenzo med som pynt. Vi kørte meget meget tidligt i morges kl. 05! Og det var Siko & Kenzo´s første lange tur i bur sammen. Det klarede de rigtigt fint og Kenzo fik lov at putte sig ind til farmand så han var jo bare lykkelig. Det har bare været en super super udstillings dag..Og ikke kun pga. resultatet! Silkeborg er jo bare et skønt område og vi hyggede os med hundevenner og der var en super stemning!! Siko var også godt tilfreds i dag, og skulle jo vise Kenzo hvordan man gør sig på en udstilling. Sååå han vandt Åbenklasse hanner, fik CK og blev 2 Bedste hanhund i racen og fik hans første danske CERT! Ja jeg havde i hvert fald ikke regnet med dette resultat, selvom jeg synes, han viste sig fra sin bedste side idag..Super frisk og på, og det var der flere af "heppe-tøserne" der spottede det, for jeg så vist sjov ud, da jeg fik cert papiret i hånden! :o) Kenzo nød at komme ud og opleve verden og blive nusset og beundret hi hi Og jeg kan love at her er totalt stilhed i huset her til aften.

Der er nye billeder af Siko i hans side under "Pics" og af  Kenzo 10 uger på hans side under "Gallery". Og et nyt billede af smukke Lulu under "Friends"

...Jeg vil ind og putte med vufferne. 1000 TAK til alle for en skøn dag!! Specielt til Christine & Lulu som jo gør det til en fornøjelse at stå op kl. 4 om natten!! :o)

                                                                              

09-10 Juli 2005           Nat. & Int. udstilling i Tvååker, Sverige - Overlevelsestur i Sverige 2!

Så drog Christine, Lulu, Siko & jeg igen mod Sverige. Denne gang for at deltage i dobbelt udstillingen i Tvååker. Det bliver en tur vi sent glemmer!!! Vi havde lang tid i forvejen forsøgt at booke en hytte eller lign. bare nogen lunde i nærheden uden held. Så vi var glade for, at solen skinnede fra en skyfri himmel, og det er jo rart når man skal overnatte i telt uden bund. Engangs grill og proviant var indkøbt, vi skulle rigtigt hygge os.

Lørdag var der tilmeldt 13 samojedhunde. Siko og Lulu var super tændte og tog dommeren med storm! Først vandt Siko åbenklasse for hanner, fik CK og blev BEDSTE HAN i racen og fik dermed hans første CERT. Lulu pigen vandt unghunde klassen for tæver, fik CK og blev BEDSTE TÆVE i racen og fik hendes første CERT!!! Vi har tit joket med, at det kunne være sjovt  være bir og bim sammen, og tænk denne gang gik drømmen i opfyldelse! Siko blev BIR og Lulu blev BIM. Jubiiii

Glæden ville ingen ende ta´..troede vi! Inden Siko og jeg skulle i store ring, slog lynet i bogstaveligste forstand ned! Fra at være en perfekt sommer dag, forvandlede himmelen sig på få min. til en stor sort sky, vores telt lettede og brækkede alle pløkkerne, og så var det ellers med at få hunde og ting i tørvejr under et halvtag. Uvejret kom tættere på, og da det lige var over os, fandt vi ud af, at det nok ikke ikke var det smartest i verden, at stå under en masse træer og et halvtag af blik. Lulu blev meget bange,- forståeligt nok, og så var der ikke andet at gøre, end at vi som mange andre løb fra vores ting ud mod bilen. Undervejs var Lulu ved at slippe ud af halsbåndet. Hun var virkelig bange, så Christine måtte løbe med hende i armene i sikkerhed i bilen. Christine og jeg var heller ikke særlig stolte ved situationen, men det gik jo ikke lige frem hurtigere af, at Siko ikke havde tænkt sig at skynde sig! Han skulle i hvert fald nå at tisse på alle træerne og snuse hist og her. Vi var lige nået i sikkerhed i bilen, da lynet slog ned, så gnisterne kunne høres fra en nært stående lygtepæl. GISP!! Jeg tror aldrig, jeg har oplevet værre uvejr og efter at have tjekket DMI ser det nu også lidt vildt ud! 5008 lyn nedslag lørdag!

Det var rigtigt ærgerligt, men  jeg turde ikke ta chancen og vove os mod store ring. Vi havde gjort det godt i dag, og ville ikke risikere liv og lemmer for det. Vi sad nok i bilen en times tid, før vi kørte ad bagvejen og fik slæbt tingene i bilen. Det tordnede og regnede stadigvæk, men nu var bekymringen, at vi ikke turde sove i teltet om natten. Vi besluttede os for at køre de 80 km til nærmeste storby Göteborg, for at finde et hotel. Alt var optaget, de steder vi prøvede på vejen derop eller vi måtte ikke ha hundene med. Så vi kørte glædeligt de 80 km med snak om hotelværelse, varmt bad og room service og champagne! Vi blev dog klogere, da ALLE hoteller i Göteborg også var optaget, da heavy metal gruppen Iron Maiden åbenbart havde besluttet at indtage byen! Der var ikke andet at gøre, end at køre de 80 km tilbage til udstillingen og sove i bilen. Undervejs prøvede vi at køre af til en lille ukendt by, hvor vi mødte vores redning. En campingplads hvor vi kunne få en campingvogn med stort fortelt. Vi var bare så glade og lettede, og nu kunne vi slappe af med lækker mad og hygge os! Hundene var noget trætte efter en hård og begivenhedsrig dag, hvilket blev rigtigt bevist, da jeg kunne lokke Siko med i sengen, hvor han faldt i søvn på min arm..ihh det var hyggeligt den halve time det varede, men Siko synes alligevel at gulvet passer sig bedre til en hanhund.

Søndag morgen var vejret igen smuk og sommerligt. Vi charmede parkerings manden fra lørdag, og fik lov at holde helt tæt på indgangen. Køen til dyrlæge kontrollen var kort, og vi skulle være i ringen tættest på indgangen..Perfekt! Det eneste der ikke var perfekt, var at Lulu stadigvæk var utryg fra lørdag, så hun fik en slappe dag i buret, og kom ikke i ringen. Der var 14 samojedhunde tilmeldt og Siko klarede sig igen super flot og blev 2 BEDSTE HAN i racen med CK og reserve CACIB!!!

Vi har trods udfordringerne haft et super super hyggelig, sjov og vanvittig weekend! Tusind tak til alle som vi hyggede os med. Specielt til Christine & Lulu!! :o)))) Ja jeg kunne jo blive ved med at skrive om de mange andre sjove oplevelser vi havde, og selv om vores ture lyder som en god historie..ja så er det ganske vist.- Vi overlevede endnu engang i Sverige :o) Se Billeder fra turen HER

   

 

                                                                              

 

29 Maj 2005       International Udstilling i Stenungsund, Sverige

Christine, Lulu, Siko og jeg har været på "mini-ferie" i det Svenske. Vi var ret spændte på, om vi overhovedet kunne finde frem, da vi normalt ikke har meget sted sans. Vi kørte lørdag, så vi kunne få en hyggelig aften og slappe af, inden det gik løs søndag. Vi havde ikke bestilt nogen hytte, men havde undersøgt et par steder, hvor vi kunne overnatte. Da vi kom til det første sted, og fandt et fyldt festlokale i receptionen, uden mulighed for kontakt med camping-far, besluttede vi at køre videre. Vi endte på en idyllisk ø, som lå 10 min fra udstillingsområdet. Her var der nu heller ikke videre tegn på liv, og en reception helt umulig at finde. Efter "spændende" kørsel på stejle bakker, smalle veje, tom benzintank og et enkelt hjulspænd i en uskyldig svenskers indkørsel, måtte vi banke på et hus og fik her hjælp til at finde receptionen. Her var der kun en meget ung pige, som hverken vidste priser eller havde nøgler til hytterne. Pyt skidt, vi slår udstillingsteltet op og sover der. De havde ikke åbent i den restaurant, de reklamerede med, men hun var så sød at smøre nogle sandwich til os, da vi ikke orkede at finde fastlandet igen.

Da vi kom til telt pladsen, som lå i lysningen af en skov, var der en masse mennesker samlet om et bål. De sang nærmest "klage-sange" og kiggede meget underligt på os... og nu fejler vores fantasi jo ingen ting, og vi var overbeviste om, at det var en eller anden sekt eller det der var værre. Nå vi fik slået telte op, luftet hundene og hentet lidt mad. Så kunne vi rigtigt hygge os... vi havde dog lige glemt nogle stearinlys men fandt et stort mygge lys som udgjorde hyggen. Hundene havde jo været "burhunde" det meste af dagen, og de trængte til at komme ud og ligge på tæppet i teltet og blive nusset. Tænk at vores 2 vild basser, kunne ligge stille og roligt og hygge uden at skulle pjatte... Pludselig var alle de mennesker fra før, som sunket i jorden, og her var vi HELT alene ude i en mørk skov. Teltet var slået op under et træ, og taget sagde en underlig knitrende lyd, som om der var ild i det! Det var der nu heldigvis ikke, det har nok være træet der "fældede" på det. Men det passede godt ind i vores skrækfilms historier, hvis det ikke var uhyggeligt ja så sørgede fantasien for resten. Det kunne jo også være kæmpe flagermus, rotter, mus, ræve eller andre skumle dyr. Ja der er jo også ulve i Sverige (selvom de nok er længere oppe i landet) så alt i alt var der rigeligt at "drømme" om om natten. Er I klar over hvor meget svenske dyr larmer??? Deres kæmpe krager larmede hele natten, og da de endelig var holdt op så startede de andre som f.eks. gøen, spætten osv. Det eneste vi hørte til hundene var en sagtne slumren. Vi fik da også sovet lidt, -med et halvt øje åbent, inden vi hev teltpløkkerne op igen og dragede til udstillingen kl. 6.30 søndag morgen.

Vi kom som nogle af de første til udstillingen, hvilket sikrede os god parkering og hurtigt & smertefrit dyrlæge tjek. Teltet kom op endnu engang, og hundene blev luftet og fik slappet af. Ringen var meget lille og der var efterhånden hunde og mennesker overalt. Solen skinnede - en rigtig sommer dag, som vi i øvrigt trængte til efter en kold nat! Lulu stillede op i unghunde klasse og fik 1. præmie og blev 2. vinder. Siko stillede i åbenklasse og fik 1. præmie, CK, HP og blev 3 bedste hanhund i racen! Og man må sige, at det er noget mere "indbringende" i Sverige!!! 5 rosetter og en lille pokal kunne jeg slæbe hjem jubiii :o) Så humøret var højt på hjemturen, så den ikke føltes så lang!  Vi kom glade men meget trætte til Amager for at sætte Christine og Lulu af. Siko og Lulu skulle da også lige ha lov at lege lidt løse i haven, inden vi kørte videre hjemad. Vi troede, at de var trætte men nej..de fik tumlet og leget til den store guldmedalje, men efter vi er kommet hjem er Sikos batterier altså også opbrugt!!Tusind TAK for en dejlig weekend til Christine og prinsesse Lulu, vi glæder os til næste gang, vi skal på en rigtig (u)hyggelig weekend med Jer :o)

                                                                              

5 September 2004                    Hyttetur og Specialklub udstilling i Silkeborg.       

Christine, Lulu, Siko og jeg skulle følges ad til udstillingen i Silkeborg. Da vi ikke synes, at det var så charmerende, at skulle køre hjemmefra om natten, besluttede vi os for at køre fra Sjælland lørdag og overnatte i en hytte på en campingplads i Vestbirk tæt på Silkeborg. De store hytter var alle optagede, så vi måtte nøjes med en lille. Vi ankom til camping pladsen og fik "tjekket" ind og vi blev lidt mærkelig i hovederne, da damen sagde, at vi først kunne forlade pladsen efter kl. 8!! Øhh vi skulle jo være i Silkeborg ved 7.30 tiden så problemet blev løst ved, at bilen skulle holde udenfor pladsen og vi så måtte slæbe tingene..Det var en rigtig hyggelig campingplads med bl.a. stor udendørs swimmingpool, spa, solarier, dyrepark..ja der skulle endda være en hundeskov i nærheden, så vi var lidt kede af, at vi ikke skulle være der længere, og at hundene ikke kunne komme ud og lege..Men da vi så så hvor lille hytten var, blev vi enige om, at det vist var godt, at det kun var en enkelt nat, vi skulle være der!!! Hundene opførte sig pænt og gøede ikke som frygtet..måske sparede de på stemmebåndet til udstillingen!!

Friske og klar til udstilling kørte vi om morgenen til Silkeborg. Det var et rigtigt flot udstillingsområde ned til en sø og med gode parkeringsmuligheder. Ja selv vejret var med os - en skøn sensommer dag. Forventninger til placeringerne havde vi ingen af, for der var over 70 tilmeldte samojed hunde så konkurrencen blev hård, og Siko er endnu ikke i fuld pels. Derfor var glæden ikke mindre, da det gik både Lulu og Siko rigtigt godt! Siko fik også hilst på Petruska, og alt tyder på, at der ankommer hvalpe 24 oktober!! Vi glæder os!

Discos Lady Lulu blev BIR Hvalp & BIS 2 i store ring og (Siko) Discos Zulu Dancer blev BIR Unghund med CK (5 bedste han). Hans kritik kan læses under "udstilling"

Så humøret var højt på hjemturen og hundene var trætte!!Tusind tak for en sjov og hyggelig tur til Christine og Lulu, og til alle de andre samojed folk for en dejlig udstillingsdag i det jyske.

Lidt billeder fra Silkeborg HER    

                                                                              

2 juni 2004:                  International Rassehunde-Zuchtschau, Neumünster, Tyskland

Siko kiggede på mig som om jeg var vanvittig, da jeg igen tog shampoo og håndklæde frem!! Så han forsøgte at gemme sig i under dynen i sengen.. Siko! man er ikke usynlig, når rumpen og en logrende hale stikker frem :o) Hvad han ikke vidste var, at han kun skulle have vasket poter og mave. Vi har jo været afsted de sidste par weekender, og jeg synes altså ikke, at han skulle vaskes igen, for han var pæn hvid endnu. Selvom jeg måtte bære ham ud i badekaret, blev han var vist glad for, at han ikke skulle igennem den helt store tur igen.

Så gik turen til Tyskland sammen med Birger og Kiki. Det var rigtigt sjovt at se, hvordan en udstilling foregår i udlandet, og noget at det første, jeg lagde mærke til var, at tyskerne vist ikke bruger alle deres penge på shampoo til hundene :o) Vi ankom i tørvejr men med en meget sort himmel, og vi var da heller ikke mere end lige kommet på plads i teltet sammen med  Anne-Mette, Jack og deres finske laphunde, før der nærmest kom skybrud. Godt at vi ikke stod i kø ved indgangen længere!!  Men efter en masse regn, på relativ kort tid, klarede det op, og regnen kom  ikke igen, før vi kørte hjem, så vi var vist heldige!! Tusind tak for hjælpen og en sjov tur til Birger og Kiki.

Siko gjorde det rigtigt godt! Han blev JUGEND BOB Og kan nu smykke sig med titlen NEUMÜNSTER JUGENDSIEGER 2004. Det betød jo så, at han skulle i store ring sammen med de andre unghunde vindere af forskellige racer i gruppe 5. Det var vist meget godt, at han var med som tilskuer i Helsingør, for det var første gang, han skulle ind i en hal og udstilles. Der var masser af mennesker, larm, musik og hunde men han opførte sig som om, han aldrig havde lavet andet, og  klarede det glimrende. Han blev 2. bedste i gruppen!! Så nu har han vundet sin første pokal (og det var ikke Gø-Pokalen hihi) Så vi var meget stolte :o)

Unghunde klasse:  1. præmie, 1 vinder Jugend BOB, Neumünster Jugendsieger 2004, BIG 2. Hans kritik kan læses under udstilinger.